دلمه برگ یکی از خوشمزه ترین و می توان گفت پرطرفدارترین غذاهای ایران است اما برای پخت بهتر و هرچه خوشمزه تر شدن این غذا باید نکاتی را رعایت کرد که در این مقاله شرح خواهیم داد.هرچند که هر یک از شهرها دستورالعمل خاص خودشان را برای پخت این غذا دارند، اما نکاتی وجود دارد که اگر نکات دلمه برگ مو را رعایت کنید.شک نکنید دلمه خوشمزهتری را مزه خواهید کرد.
برگ مناسب دلمه برگ مو
یکی از مهمترین نکات دلمه برگ مو، انتخاب برگ مناسب است. برگهای ضخیم و تیره طعم و رنگ غذای شما را نابود میکند. هرچه برگ نازکتر باشد هم طعم بهتری دارد. البته اگر برگ شما کمی ضخیم است، میتوانید بیشتر در آب جوش برگ را بجوشاید تا نرمتر شود
چاشنی و سس دلمه برگ موی تبریزی چیست؟
برای بهبود طعم دلمه برگ مو، روشهای مختلفی وجود دارد. یکی از این روشها، استفاده از مقداری سرکه یا آبلیمو در سس دلمهها است. با اضافه کردن این ترکیبات به سس دلمه، طعم آن بهطور ملایمتر و شیرینتر خواهد شد. همچنین، میتوانید مقداری شکر به سس دلمه اضافه کنید تا طعم دلمه شما کمی ملس تر شود.علاوه بر این، برخی افراد در تهیه دلمه برگ مو از ادویههای خاصی استفاده نمیکنند. اما اگر تمایل دارید، میتوانید مقداری دارچین یا پودر سیر را به غذا اضافه کنید تا به آن طعم و عطر بیشتری ببخشید.در ضمن، برخی افراد برای ایجاد طعم خاص در دلمه برگ مو از رب انار ملس استفاده میکنند، در حالی که دیگران رب گوجه فرنگی را با سرکه یا آبلیمو و مقداری شکر مخلوط کرده و به عنوان سسی برای دلمه استفاده میکنند. این تنوع در استفاده از ادویهها و سسها، به شما امکان میدهد طعمی متفاوت و بینظیر در دلمه برگ مو خود ایجاد کنید.
چاشنی دلمه برگ مو را کی اضافه کنیم؟
برای بهبود طعم دلمه برگ مو، بهتر است چاشنی یا سس مورد نظر را پس از پیچیدن دلمهها و چیدن آنها در قابلمه اضافه کنید. در این مرحله، میتوانید سس مورد نظر را بر روی دلمهها ریخته و قابلمه را به روی حرارت ملایم بگذارید.با جوشاندن دلمهها در چاشنی، طعم و مزه آنها بهبود مییابد و در نتیجه دلمهها طعمی متنوع و لذیذ تر خواهند داشت. با این روش، میتوانید غذای دلمه برگ مو را به یک سطح بالاتر از نظر طعم و لذت برسانید.
مقدار آب مورد نیاز برای پخت دلمه
زمانی که دلمهها را داخل قابلمه چیدید، آب را بهاندازهای میریزید که از دلمهها بالاتر نیاید. اگر حین پخت حس کردید آب کم است، میتوانید یا آب اضافه کنید یا اینکه آبلیمو، نمک و شکر را مخلوط کرده و به این مجموعه اضافه کنید. زمانی که این مخلوط بهطور کامل به خورد غذای شما رفت، هم دلمه بهتر میپزد هم طعم بهتری به دلمه میدهد.
تزئین دلمه برگ مو
پیشنهاد ما برای تزئین دلمه برگ مو این است که پس از اتمام کار پیاز داغ نگینی و یا زرشک سرخ شده را خیلی کم روی دلمهها بریزید. نه آنقدری که طعم دلمه برگردد فقط قدری بریزید که هارمونی رنگ سبز دلمه با رنگ قرمز و طلایی زرشک و پیاز، سفره شما را رنگی کند.
نظرات