استاندار فارس با اشاره به اینکه باید قوانینی تدوین شود که خام فروشی ممنوع شده یا مهلت داده شود تا سرمایه گذار در کنار سرمایه خود، کارخانه فراوری و زنجیره کاملی از کالا را راهاندازی کند، از بانکهای استان خواست تا بجای ایجاد شعب در خیابانهای گران قیمت به تولیدکنندگان تسهیلات بدهند.
به گزارش اول فارس، محمدهادی ایمانیه در نشست تخصصی گروه اقتصادی و امور زیربنایی مجمع بسیجیان فارس گفت: ۳۰ تا ۴۰ درصد از محصولات کشاورزی ما تبدیل به ضایعات میشود که اگر بانکها به جای افزایش شعبه در خیابانهای گران قیمت، شعب اضافی را بفروشند و به کارخانه تبدیل فراوری این محصولات تسهیلات بدهند هم به محصول نهایی میرسیم و هم در رشد تولید تاثیر خواهد داشت.
استاندار فارس افزود: پنج بانک در فارس زیر ۳۰ درصد از منابع خود را به مردم استان وام دادهاند که این روند یا باید اصلاح شود و یا بانکها از استان بروند.
او ادامه داد: تدبیری که در استان شده، این است که با هماهنگی بخش قضایی و ارگانهای نظارتی، ترس موهوم برای تولیدکنندگان برداشته شود تا کار پیش رود.
استاندار فارس از دیدار هفتگی با تولیدکنندگان استان و بررسی مشکلات آنها خبر داد و گفت: این مهم از هفته آتی و روزهای شنبه و چهارشنبه اجرایی خواهد شد.
ایمانیه همچنین از تداوم عرضه مواد غذایی اساسی بدون واسطه که از پیش از نوروز آغاز شده خبر داد و اظهار داشت: پنجره واحد جداگانهای در فارس راهاندازی شده و جلسه ستاد رفع موانع تولید به صورت ویژه در سال جاری دنبال خواهد شد.
رئیس مجمع عالی بسیجیان فارس هم در این جلسه از تلاش و برنامهریزی برای تحقق شعار سال در استان خبر داد و گفت: مجمع امسال تحقق این هدف مهم اقتصادی را در دستور کار خود قرار داده است.
محسن علیزاده افزود: در تلاش هستیم با دعوت از جامعهی نخبگان بسیج، مدیران و مسئولان استان و تصمیم گیران در سطح ملی راهکارهایی مهم و اساسی را برای کنترل تورم و رشد تولید در فارس و در سطح ملی تدوین کنیم.
وی گفت: پس از جمع اوری نظرات و پیشنهادات نخبگان اقتصادی این مجمع راهکارها را به تصمیم گیران منتقل میکند تا با همکاری آنها در کوتاهترین زمان ممکن شعار سال محقق شود.
بر اساس این گزارش در آخرین روزهای سال ۱۴۰۱استاندار فارس در سخنانی مشابه گفت:بانکهای سرمایه، پاسارگاد، ایران زمین، آینده و اقتصاد نوین منابع استان فارس را در سایر استانها هزینه میکنند.
به گزارش اول فارس ،استاندار فارس در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در روزهای پایانی سال ۱۴۰۱ به صدا و سیما گفت: بانکهای سرمایه، پاسارگاد، ایران زمین، آینده و اقتصاد نوین با توجه به تذکر تیم اقتصادی استان فارس مبنی بر اختصاص تسهیلات به مردم استان از منابع درآمدی خود، اما به روش خود ادامه میدهند.
محمد هادی ایمانیه با بیان اینکه یکی از فاکتورهایی که از ابتدا برای همه مدیریت استان به خصوص مدیریت اقتصادی اهمیت داشت بحث مصارف و منابع بانکها بود افزود: مردم فارس سپردههای خود را به شکل امانت در بانکی به امانت میگذارند و توقع دارند که همان سپردهها برای حمایت از تولید در استان فارس هزینه شود، اما متاسفانه این پنج بانک خصوصی همچنان کمتر از ۵۰ درصد منابعی را که از فارسیها جمع آوری میکنند به فارسیها وام میدهند.
وی ادامه داد: به نظر میرسد این بانکها منابع فارسیها با سرمایه گذاری در استانهای دیگر به رونق کار و اقتصاد در آن استانها کمک میکنند.
استاندار فارس افزود: بنده اگر جای فارسیها باشم پول خود را در این بانکها نخواهم گذاشت.
این سه مطلب جالب زیر را هم بخوانید
شماکفتیدماباورکردیم
هه یه پزشک چی ازاقتصادومدیریت شهری واستانی میدونه
همون موقع هم که رییس علوم پزشکی بودهمینجوری .. بود
البته … همش همینه
به آقای ایمانی بفرمائید اگر میخواهید مردم پولشان را در این بانکها نگذارن سود بانکهای دولتی را افزایش دهید با سود ۱۸ درصد با این خودم چکار میشه کرد آیا درسته ۱۸ درصد سود بدهند
وقتی شما که پزشک بیمارستان نمازی بودی بدون هیچ تخصص شدی استاندار و توی این دو ساله هیچ حرکت مثبتی جز حرف زدن نداشتی از بانک توقع داری که بیاد وام بده ؟
چرا از حق مردم دفاع نمیکنی ؟
چرا نمیگیدبه مردم چرا وام نمیدن ؟
چرا باعث شدید مردم رو به گرفتن پول نزول با اجبار شدند؟
فقط نشستی توی یک دفتر مدیریت در فلکه ستاد و میگی لنگش کن ؟
واقعاً کار درستی استاندار فارس انحام داده،کاشکی تمام استانداران مشابه فارس همین کار را بکنند
چون بانکها بجای وام به مردم عادی ،وامهای کلان را به شرکتهای صوری خودی میدهند ،و اینگونه پول کلان برای خرید ارز و طلا و خودرو و مسکن وارد بازار میکنند،وهم گرانی و هم تورم یکی از عوامل مهم همین خیانت بانکها به مردم است،
آقا اگر شیراز گردی تمام شده و منابع شون هم جای دیگر هزینه میکنند اجازه بدید عطر بهار نارنج امسال هم به مشامشون برسه هنوز زوده استان فارس را ترک کنند