معمولا افراد مختلف برای جوانسازی و لایهبرداری پوست به سراغ هیدرودرمی پوست میروند. از این روش برای از بین بردن لکههای تیرهای که در اثر تابش خورشید روی پوست ایجاد شده، جوانسازی پوست افراد مسن و از بین بردن خشکی پوست استفاده میشود.
فناوری هیدرودرمی کمک میکند تا همزمان با لایهبرداری، پوست شما هم تغذیه شود. اما واقعا چقدر دربارهی هیدرودرمی اطلاع دارید و اصلا میدانید که هیدرودرمی چیست؟ آیا میدانید که برای تقویت موهایتان هم میتوانید از این روش استفاده کنید؟
در این مطلب از اول فارس قرار است به صورت کامل بخوانیم که هیدرودرمی چیست، چطور انجام میشود و چه افرادی میتوانند از مزایای آن استفاده کنند.
هیدرودرمی پوست چیست؟
هیدرودرمی یک روش درمانی غیر جراحی است که برای بهبود و تجدید سلولهای پوست استفاده میشود. این روش شامل استفاده از دستگاههای خاصی مثل میکرودرمابریشن، لیزر، رادیوفرکانس و میکرونیدلینگ میشود. به کمک این ابزار پوست تحریک شده، سلولهای مردهی آن برداشته میشود.
همچنین این روش باعث تحریک تولید کلاژن و الاستین در پوست، بهبود و تنظیم رنگ پوست، کاهش چین و چروک، جوانسازی و ایجاد شفافیت در پوست میشود. استفاده از ابزار مراقبت پوست برای قبل و بعد از هیدرودرمی کاملا بستگی به نوع پوست و مشکل شما دارد. پس باید حتما در این مورد با پزشک خود مشورت کنید.
ژل هیدرودرمی چیست؟
ژل هیدرودرمی یک نوع ژل ترمیمکننده و مرطوبکننده برای پوست است که معمولا بعد از انجام هیدرودرمی روی پوست زده میشود. این ژل حاوی مواد مرطوبکننده، آنتیاکسیدانها، ویتامینها و مواد مغذی مختلفی است که به بهبود و ترمیم پوست کمک میکند. همچنین خاصیت آبرسانی دارد که میتواند به سرعت پوست را شاداب کند. هیالورونیک اسید، آلوئه ورا، عصارههای گیاهی و پپتیدها از دیگر موادی است که در فرمولاسیون این ژل به کار برده میشود. استفاده از این محصول به بهبود سلامت پوست، حفظ رطوبت و افزایش لطافت و جوانی پوست کمک میکند.
روش انجام هیدرودرمی پوست چیست؟
حالا که متوجه شدید هیدرودرمی چیست و چه تاثیری بر پوست دارد باید بدانید که مراحل انجام آن به چه صورت است. اگر برای انجام هیدرودرمی به یک مرکز زیبایی یا درمانی مراجعه میکنید باید مطمئن شوید که تمام مراحل به شکل صحیح و طبق اصول انجام میشود. در ادامه با تمام این مراحل و روش انجام هیدرودرمی آشنا میشوید.
مشاوره
قبل از انجام هر نوع روش هیدرودرمی، ابتدا بهتر است با یک پزشک متخصص پوست و مو مشورت کنید تا وضعیت پوست و موهای شما ارزیابی شده، روش مناسب برای شما تعیین شود.
آمادهسازی پوست
قبل از انجام هیدرودرمی، پوست باید به طور کامل تمیز شده و آماده شود. این اقدام شامل پاکسازی پوست، پاک کردن آرایش و مواد آرایشی و استفاده از محصولات ضدعفونی کننده میشود.
انجام هیدرودرمی
بعد از آمادهسازی پوست، پزشک یا متخصص پوست و مو با استفاده از دستگاههای مختلف هیدرودرمی شروع به کار میکند. این دستگاهها ممکن است شامل سوزنهای میکروسکوپیک، لیزر یا رادیوفرکانس باشند که باعث تحریک سلولهای پوست و مو میشود.
با توجه به اینکه هیدرودرمی یک روش ترمیمکننده و بهبوددهنده برای پوست و موها است، نتایج آن ممکن است به مرور زمان و با تکرار جلسات مشخص شود. اگر قصد انجام هیدرودرمی دارید، بهتر است با یک پزشک متخصص مشورت کنید تا روش مناسب برای شما را تعیین کرده، نکات لازم برای انجام آن به شما توضیح بدهد.
مزایا و معایب فیشیال هیدرودرمی چیست؟
هیدرودرمی هم مثل هر روش درمانی و زیبایی دیگر در کنار مزایایی که دارد، میتواند معایب و آسیبهای خاص خود را هم داشته باشد. در جدول زیر تمام مزایا و معایب هیدرودرمی پوست را میبینید.
- بهبود ظاهر پوست
- تحریک تولید کلاژن
- کاهش جوش و جای جوش
- کمک به جذب محصولات مراقبتی پوست
- دردناک بودن برای بعضی از افراد
- خطر ایجاد عفونت
- نیاز به تکرار جلسات
- هزینهی بالا
هیدرودرمی پوست برای چه افرادی مناسب است؟
همانطور که بالاتر توضیح دادیم هیدرودرمی چیست، میدایند که یک روش درمانی است که به کمک مواد مرطوبکننده و مغذی به پوست کمک میکند و میتواند برای افراد مختلف مفید باشد. معمولا انجام این کار به افراد زیر توصیه میشود:
- افرادی که پوست خشک یا خیلی خشک دارند: هیدرودرمی پوست میتواند وضعیت پوست خشک و ترک خورده را بهبود داده، پوست را مرطوب کند.
- افرادی که پوست چرب یا مختلط دارند: این روش میتواند به کنترل چربی پوست کمک کند و باعث تعادل ترشح چربی در پوست شود.
- افرادی که پوست حساس دارند: هیدرودرمی پوست میتواند به کاهش حساسیت و تحریک پذیری پوست کمک کرده، باعث ایجاد آرامش در پوست شود.
- افرادی که درگیر مشکلات پوستی مثل جوش، آکنه، پفیوما یا لکههای پوستی هستند: هیدرودرمی پوست میتواند به سرعت فرآیند بهبودی را در این افراد بالا ببرد.
- افرادی که میخواهند پوست جوانتر و شادابتری داشته باشند: هیدرودرمی باعث افزایش تولید کلاژن و الاستین در پوست میشود که پوست را جوانتر و شادابتر میکند.
هیدرودرمی مو چیست؟
هیدرودرمی مو یک روش درمانی است که برای بهبود و تقویت موهای سر استفاده میشود. در این روش مثل روش میکرودرمی پوست، از دستگاههای خاصی مثل میکرودرمابریشن، لیزر و رادیوفرکانس استفاده میشود. به کمک این دستگاهها پوست سر تحریک شده و سلولهای مرده جدا میشود. این فرآیند باعث تحریک رشد مو، تقویت ریشهی مو، افزایش ضخامت مو و کاهش ریزش آنها میشود.
روش انجام هیدرودرمی مو چیست؟
انجام هیدرودرمی مو هم مثل پوست باید اصولی و طبق روال استاندراد باشد. مراحل انجام این دو شبیه به هم هستند اما برای اطمینان در این بخش هر مرحله را به صورت کامل برای شما توضیح دادهایم:
مشاوره
قبل از انجام هیدرودرمی مو، بهتر است با یک پزشک متخصص پوست و مو مشورت کنید تا وضعیت موهای شما ارزیابی کرده، روش مناسب برای شما را مشخص کند.
آمادهسازی موها
قبل از انجام هیدرودرمی، باید موهایتان را کاملا تمیز کنید. یععنی موها را به خوبی شسته و آبکشی کنید تا اثر هر نوع کرم و اسپری آرایشی، محصولات مراقبتی و آلایندهها از روی آن پاک شود.
انجام هیدرودرمی
پس از آمادهسازی موها، پزشک یا متخصص پوست و مو با استفاده از یکی از دستگاههایی که معرفی کردیم کار را شروع میکند تا سلولهای مو تحری شده، رشد موها و ضخامت آنها بهبود پیدا کند.
با توجه به اینکه هیدرودرمی یک روش ترمیمکننده و بهبوددهنده برای پوست و موها است، نتایج آن ممکن است به مرور زمان و با تکرار جلسات مشخص شود. اگر قصد انجام هیدرودرمی دارید، بهتر است با یک پزشک متخصص مشورت کنید تا روش مناسب برای شما را تعیین کرده، نکات لازم برای انجام آن به شما توضیح بدهد.
مزای و معایب هیدرودرمی مو چیست؟
میکرودرمی مو هم مثل میکرودرمی پوست میتواند شامل مزایا و معایب خاص خود باشد که در جدول زیر آنها را به صورت کامل میبینید.
- بهبود وضعیت موها
- تقویت رشد مو
- افزایش تراکم مو
- جلوگیری از ریزش مو
- افزایش جذب مواد مغذی
- دردناک بودن برای بعضی افراد
- احتمال ایجاد عفونت
- نیاز به تکرار جلسات
- هزینهی بالا
هیدرودرمی مو برای چه افرادی مناسب است؟
هیدرودرمی مو میتواند برای افرادی که درگیر مشکلات پوست و موی سر هستند یا افرادی که تمایل به تقویت رشد و بهبود وضعیت موهای خود دارند کاربرد داشته باشد. در لیست زیر تمام افرادی که میتوانند از مزایای میکرودرمی مو استفاده کنند را معرفی کردهایم:
- افرادی که موهای خشک و آسیب دیده دارند: هیدرودرمی میتواند به بهبود وضعیت موهای خشک، شکننده و آسیبدیده کمک کرده، موها را مرطوب کند.
- افرادی که موهای لطیف و نرم دارند: این روش میتواند به تقویت و آبرسانی موهای لطیف و نرم کمک کرده، ساختار موها را تقویت کند.
- افرادی که موهای خشک و پوست سر خشک دارند: هیدرودرمی مو میتواند به مرطوب کردن و تغذیه کردن پوست سر کمک کند. همین موضوع میتواند در بهبود وضعیت پوست سر و موها موثر باشد.
- افرادی که موهایشان در اثر حرارت یا مواد شیمیایی آسیب دیده: این روش میتواند به بازسازی و ترمیم موهای آسیب دیده از فرآیندهای شیمیایی یا حرارت کمک کند.
- افرادی که میخواهند موهایی سالم، درخشان و قوی داشته باشند: انجام هیدرودرمی مو باعث تقویت موها، افزایش درخشندگی و سلامت موها میشود.
بیشتر بخوانید:
تفاوت میکرودرمی و هیدرودرمی چیست؟
میکرودرمی و هیدرودرمی هر دو روشهای غیر جراحی هستند که برای بهبود و ترمیم پوست و موها استفاده میشوند. این دو روش شامل استفاده از دستگاههایی مثل میکرودرمابریشن، لیزر و رادیوفرکانس میشوند که به کمک آنها پوست یا مو تحریک شده، سلولهای مرده جدا میشود. اما تمرکز میکرودرمی بر ترمیم و بهبود پوست است. متخصص میکرودرمی در این روش با استفاده از سوزنهای میکروسکوپیک کوچک، لایهی بیرونی پوست را تحریک میکند تا تولید کلاژن و الاستین افزایش پیدا کرده، پوست بازسازی شود. این روش برای کاهش چین و چروک، تنظیم رنگ پوست، بهبود وضعیت کلی پوست و جوانی پوست مناسب است. همین فرآیند وقتی روی پوست سر انجام شود، باعث تحریک رشد و تقویت موها میشود.
به طور کلی، هر دو روش میکرودرمی و هیدرودرمی برای بهبود و ترمیم پوست و موها مورد استفاده قرار میگیرند، اما هرکدام روی موضوعی خاص تمرکز داشته، مزایای مخصوص به خود را دارد. انتخاب مناسب بین این دو روش بستگی به نیازها و مشکلات پوست یا موی شما دارد که پزشک متخصص میتواند آن را تعیین کند.
مرور کلی
میکرودرمی روشی است که در آن به کمک دستگاههای خاص پوست صورت یا سر را تحریک میکنند تا سلولهای مرده از آن جدا شده، پوست یا مو تقویت شوند. با اینکه این روش به صورت کلی به یک شکل انجام میشود اما با توجه به نیاز و نوع مشکل شما، روش و میزان انجام آن متفاوت است. در این مطلب به صورت کامل درباری میکرودرمی پوست و مو صحبت کردیم اما توصیه میکنیم حتما قبل از انجام آن، با یک پزشک متخصص مشورت کنید.
نظرات