بازی های رایانه ای به دلیل جذابیت بصری و تعاملی که شخص با آن پیدا می کند، مورد استقبال همه سنین قرار می گیرد و این استقبال همان طور که در سنین مختلف متفاوت است، در میزان زمان پرداختن به این رسانه جدید هم متفاوت است.
وابستگی کودک و نوجوان به بازی های اینترنتی
بازی های رایانه ای به دلیل جذابیت بصری و تعاملی که شخص با آن پیدا می کند، مورد استقبال همه سنین قرار می گیرد و این استقبال همان طور که در سنین مختلف متفاوت است، در میزان زمان پرداختن به این رسانه جدید هم متفاوت است. به گزارش اول فارس ، دکتر «لیلا رازقیان» پزشک […]
به گزارش اول فارس ، دکتر «لیلا رازقیان» پزشک متخصص اعصاب و روان بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری معتقد است که خردسالان به دلیل نظارت بیشتر پدر و مادر بر روی ساعت بازی به صورت طبیعی به بازی های رایانه ای می پردازند، اما این نظارت روی نوجوانان و جوانان به دلیل بلوغ فکری، کمتر صورت می گیرد و آماج بازی های رایانه ای هم به سمت این سنین است، آنچه در این میان از اهمیت بیشتری برخوردار است، اعتیاد کودکان و نوجوانان به بازی های رایانه ای است که باید مانند هر نوع اعتیاد دیگری درمان شود.
این متخصص اعصاب و روان می گوید در واقع کاربران بازی های رایانه ای اغلب در حال تلاش برای فرار از مشکلات زندگی هستند و این بازی ها یک راه فرار جذاب، به ویژه برای نوجوانان ارائه می کند.
دکتر لیلا رازقیان افزودکودکان و نوجوانان حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد وقت خود را به بازی های رایانه ای اختصاص می دهند و استفاده از بازی های رایانه ای در پسران بیشتر از دختران است، گاهی فضای مجازی دیوارهای فاصله را کاهش داده و باعث تسهیل انتقال پیام به مخاطبان می شود، با اینکه افراد در محیط مجازی قرار می گیرند، اما ویژگی های تعاملات در دنیای واقعی را دارد و از این نظر تاثیر زیادی بر روابط انسان ها می گذارد./۱۰۵