شیراز

واکنش شهردار شیراز به حادثه اخیر شهربازی باغ جنت : ایجاد زیرساخت‌های شادی و نشاط اجتماعی وظیفه است

شهردار شیراز، در پی حادثه اخیر شهربازی باغ جنت، بر پیگیری قانونی و برخورد قاطع با مسببان تأکید کرد و در عین حال، قرارداد این شهربازی را شفاف و قانونی دانست.

به گزارش اول فارس، محمدحسن اسدی، شهردار کلان‌شهر شیراز، در نشست علنی شورای شهر با اشاره به حادثه اخیر در شهربازی باغ جنت اعلام کرد: این ماجرا از مسیر قانونی و با شفافیت کامل پیگیری خواهد شد و قاطعانه با مسببان آن برخورد می‌شود.

وی با تاکید بر شفافیت فرایند انعقاد قرارداد شهربازی باغ جنت گفت: این قرارداد پس از طی تمامی تشریفات قانونی و آگهی فراخوان عمومی در سامانه ستاد انتخاب شریک سرمایه‌گذار، در قالب قرارداد B.O.L.T منعقد شده و ایجاد شهربازی تحت نظارت شهرداری و بر اساس شرح خدمات قرارداد انجام شده است.

اسدی افزود: وظیفه خود می‌دانیم زیرساخت‌های شادی و نشاط اجتماعی را برای شهروندان فراهم کنیم اما به همان میزان با هرگونه ابتذال و ولنگاری مخالف هستیم.

به گفته مقام ارشد شهری شیراز، ایجاد شهربازی‌ها از پروژه‌های مهم شهرداری بوده که تاکنون یک مورد به بهره‌برداری رسیده، دو شهربازی دیگر به‌زودی افتتاح می‌شود و قرارداد بزرگ‌ترین شهربازی شیراز نیز به زودی منعقد خواهد شد.

شهردار شیراز در ادامه با مرور دستاوردهای فرهنگی شهرداری، به خدمات‌رسانی به زائران اربعین در مرز شلمچه، کربلا و شیراز با مشارکت بیش از ۵۰۰ نفر از کارکنان، برگزاری چهارمین نمایشگاه بزرگ اربعین با حضور شبانه چند هزار نفر، و برگزاری کنگره سرداران شهید استان فارس و یادواره ۱۵ هزار شهید فارس و ۵۵۰۰ شهید شیراز اشاره کرد که به عنوان بهترین کنگره در کشور از نظر کیفیت و کمیت ارزیابی شد.

او همچنین از برنامه‌هایی همچون پیاده‌روی‌های خانوادگی، نشست با خانواده شهدا، ایجاد مسیرهای دوچرخه‌سواری، پردیس سینمایی امین تارخ، موزه بلدیه و دیگر طرح‌های فرهنگی نام برد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا