خبر اولگردشگری

وداع شیرازی ها با کسی که شیراز را عاشقانه دوست داشت/جایی برای دفن بزرگان شیراز نداریم

شیرازی ها با پیکر شاعر و نویسنده فقید وداع کردند

به گزارش اول فارس ، در این مراسم، پیام محسن جوادی، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خوانده شد که در بخشی از این پیام آمده است: شیراز گلستان عشق ورزی و اندیشه‌های ناب ادبیات بوده و هست، ناصر امامی باغی پربار از شعر و شوق و طراوت کلمات بود.

وی در ادامه این پیام عنوان کرد: او در زندگی مهرانگیزش “یک دریا مروارید” را در دل جای داده بود تا بتواند سال‌های سال “شور و عشق و دانایی” را به مردم شیراز هدیه کند و امروز نبودنش را باید با “مرواریدهای غلتان” و با دستانی به نشانه وداع لمس کنیم و چشم دل گشوده برایش دعایی بفرستیم.

** سرمایه‌های کشور قطعه‌ای برای دفن ندارند

داریوش نویدگویی، مدیر انتشارات نوید شیراز و فعال ادبی در این مراسم با اشاره به زندگی و ویژگی‌های شخصیتی ناصر امامی، عنوان کرد: امامی، فرهنگ‌مداری و انسانیت را به خوبی آموخته بود.

او برای چندمین بار، از آنچه نبود قطعه هنرمندان در شیراز نامید، گلایه کرد و گفت: هنرمندان سرمایه‌های کشور هستند؛ درحالی که یک قطعه برای دفن این بزرگان در شیراز نداریم.

نویدگویی افزود: مرحوم امامی سه سال پیش در روزنامه‌های شیراز وصیت‌نامه‌ای فرهنگی در قالب مقاله به چاپ رساند که در آن اشاره کرده بود که هزینه‌های مراسم صرف فعالیت‌های خیریه شود.

** امامی شیراز را عاشقانه دوست داشت

همچنین سیروس رومی، شاعر و روزنامه نگار شیرازی نیز با بیان اینکه وداع با ناصر امامی سخت و دشوار است، خود را وامدار امامی دانست و بیان داشت: ناصر امامی در ۱۵ سالگی به دنیای فرهنگ وارد شد؛ او در این زمان به واژه و قلم روی می‌آورد و دستمایه اولیه او شعرهای طنز است.

رومی ادامه داد: مرحوم امام از همان زمان فعال اجتماعی، ادیب، شاعر و راهنما شد و شیراز را عاشقانه دوست داشت و شعر محور زندگی اش بود.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس نیز به مناسبت درگذشت این شاعر و نویسنده نامدار طی پیام تسلیتی با ابراز اندوه از فقدان این استاد نام آشنای شعر و ادب، عنوان کرد: او در خانواده‌ای اصیل و سرشناس از اهالی شیراز چشم به جهان گشود و از نوادگان شیخ مفید، صاحب تذکره “مرات الفصاحه” بود.

صابر سهرابی در ادامه این پیام افزود: آثار و فعالیت‌های فرهنگی او مایه مباهات و افتخار است؛ چراکه عمر پربار خود را در راه خدمت به فرهنگ و ادب این سرزمین صرف کرد و به عنوان دبیر انجمن شعر “صائب” در تهران فعالیت داشت و در معاونت فرهنگی بیمارستان قلب کوثر شیراز نیز در راه اشاعه زبان و ادب پارسی گام‌های مؤثری برداشت.وی بیان کرد: جای خالی این ادیب فرزانه برای همیشه در شیراز و فارس احساس می‌شود.

بنیاد فرهنگی بین‌المللی مادر نیز با انتشار پیامی در گذشت ناصر امامی، عضو هیأت مدیره این بنیاد را تسلیت گفت.مدیر عامل بنیاد مادر، غلامرضا محمدی در این پیام عنوان کرد: مشیت الهی یکی از فرزندان شایسته بنیاد مادر، همسری وفادار، پدری مهربان و ادیبی فرهیخته را از میان برد.

وی این هجرت جانگداز را به خاندان امامی، تسلیت گفت و برای بازماندگان طلب شکیبایی کرد.

از ناصر امامی مجموعه شعرهای باران خاطرات، زیر چتر ۷۵ سالگی، صدای پای مهتاب، یک دریا مروارید، به سوی فردایی بهتر، یک سال شور و عشق و دانایی و مرواریدهای غلتان بر جای مانده است.ناصر امامی که در سال ۱۳۱۷ در شیراز متولد شد، شامگاه ۱۸ خرداد ۹۸ بر اثر بیماری در این شهر درگذشت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا