خبر اولمحیط زیست

ورود یک سامانه بارشی جدید از فردا شب به کشور

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به افزایش نسبی دما در اکثر نقاط کشور گفت: از روز جمعه (۱۶ اسفند) سامانه بارشی جدید وارد کشور خواهد شد.

هواشناسی ایران|اول فارس : صادق ضیاییان در خصوص آخرین وضعیت پیش‌بینی هوا گفت: براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی امروز (۱۵ اسفند) برای اکثر مناطق کشور آسمانی صاف به همراه افزایش نسبی دما و در شهرهای صنعتی و پرجمعیت افزایش غلظت آلاینده‌های جوی پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه اواخر روز جمعه (۱۶ اسفند) با ورود سامانه بارشی جدید در بخش‌هایی از غرب و شمال غرب کشور افزایش ابر و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود، خاطر نشان کرد: همچنین در روز شنبه (۱۷ اسفند) فعالیت سامانه در نواحی شمال غرب، غرب و بخش‌هایی از جنوب غرب کشور تقویت شده و موجب بارش باران، گاهی رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت و در ارتفاعات بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با بیان اینکه اواخر روز شنبه (۱۷اسفند) فعالیت این سامانه در سواحل غربی دریای خزر و دامنه‌های مرکزی البرز گسترش می‌یابد و یکشنبه (۱۸ اسفند) در بخش‌هایی از زاگرس مرکزی، دامنه‌های البرز، نواحی مرکزی و شرقی کشور بارش پراکنده و وزش باد شدید موقت انتظار می‌رود، ادامه داد: در اواخر روز دوشنبه (۱۹ اسفند) این سامانه از کشور خارج می‌شود.

وی با بیان اینکه اوایل وقت امروز (۱۵ اسفند) خلیج فارس و دریای عمان مواج خواهد بود، گفت: امروز و فردا (۱۵ و ۱۶ اسفند) برای نواحی شرق و جنوب شرق کشور به ویژه منطقه زابل وزش باد شدید همراه با گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا