جهانخبر اولسلامت

ابهام در ادامه فعالیت حضوری مدارس و دانشگاه‌ها و اعمال کنترل ویژه کرونایی بر ۹ گروه شغلی

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: شنبه در ستاد ملی کرونا، موضوع تشدید محدودیت‌ها و تصمیم گیری درباره ادامه فعالیت حضوری مدارس و دانشگاه‌ها بررسی می‌شود.

به گزارش اول فارس ، علیرضا زالی اظهار داشت: الگوی گسترش اومیکرون شبیه پنج پیک قبلی سیر می‌کند و پیش بینی می‌شود در روزها و هفته‌های آینده شیوع بیشتری را شاهد باشیم.

وی گفت: شواهدی از ویروس دلتا را در کشور داریم، اما سویه اومیکرون به نظر می‌رسد رو به رشد است، سرایت پذیری بیشتر این سویه به میزان ۶۴ درصد، تغییر الگو در سنین مبتلایان زیر ۱۰ سال و ۱۰ تا ۲۰ سال، شمار بیشتر تست‌های منفی کاذب به خاطر تشابه آن با سرما خوردگی از ویژگی‌های این سویه است.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران تاکید کرد: هفته‌های آتی با موج فزاینده مبتلایان مواجه می‌شویم چرا که از یک هفته قبل شکل گیری‌های این موج را به صورت افزایش مراجعان سرپایی با علائم جهاز تنفسی فوقانی شاهد بودیم.

وی با اشاره به رنگ بندی‌های شیوع کرونا گفت: رنگ بندی نقشه سامانه ماسک بر اساس میزان بستری است و با تأخیر بیشتری تغییر رنگ‌های شهرها را شاهد هستیم و احتمالاً شهرهای نارنجی به سرعت به قرمز تبدیل می‌شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: ویروس اومیکرون ممکن است تاب آوری شبکه بهداشتی درمانی را به چالش بکشد و به گفته رئیس جمهور شرط استمرار فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی ما هم باید منوط به رعایت شیوه نامه‌ها باشد و البته رعایت شیوه نامه‌ها هنوز در سطح قابل قبولی نیست.

زالی افزود: مردم با شتاب بیشتری از واکسیناسیون دوز سوم استقبال کنند و با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، در مراکز پرخطر و پر ازدحام شهری نیز کمتر حضور پیدا کنند.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: تهران در کنار استان‌های هرمزگان و خراسان رضوی تعداد بیشتری از تست‌های اومیکرون را گزارش کرده است و مردم باید با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، خودداری از ازدحام‌های تجمعی پرخطرتر و جدی گرفتن تزریق واکسن به ویژه در واکسیناسیون گروه سنی ۹ تا ۱۲ سال به کاهش شیوع بیماری کمک کنند.


معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از ارایه پیشنهاداتی برای اعمال نظارت و کنترل ویژه بر ۹ گروه شغلی خبر داد.

بر اساس این گزارش، دکتر محسن فرهادی درباره اعمال نظارت‌ها و محدودیت‌های جدید کرونایی به دنبال قرمز شدن هفت شهر کشور، گفت: سعی داریم محدودیت‌هایی را در ۹ گروه شغلی که اهمیت زیادی در بحث انتقال بیماری دارند، اعمال کنیم. مانند مراکز صرف غذا، تالارهای پذیرایی، سینما، تئاتر، کنسرت‌های موسیقی، باشگاه‌ها و استادیوم‌های ورزشی، استخرها و مراکز تفریحی آبی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و دفاتر ارائه خدمات.

وی افزود: با تاکیدی که سازمان امور استخدامی انجام می‌دهد و بعد از تصویب در ستاد ملی، تزریق دز سوم واکسن هم اجباری می‌شود، به‌طوری که خدمت‌دهنده و خدمت‌گیرنده به خصوص در این ۹ گروه شغلی باید حتما زمانیکه در یک فضا باهم مواجه می‌شوند، واکسن تزریق کرده باشند ک بیمار نباشند.

فرهادی گفت: امکان کنترل اپلیکیشنی از طریق نرم‌افزارهایی که روی موبایل نصب می‌شود نیز فراهم می‌شود تا مردم بتوانند این موضوع را کنترل کنند.

بنابر اعلام کانال تلگرامی وبدا، وی گفت: وزارت بهداشت و کمیته امنیتی و اجتماعی قرارگاه مقابله با کرونا، بعد از بحث‌های مختلف پیشنهاداتی را برای تصویب در ستاد ملی کرونا که فردا با حضور رئیس جمهور تشکیل می‌شود، ارائه داده‌اند تا این کنترل‌ها و نظارت‌های ویژه بتوانند خصوصا برای این ۹ گروه شغلی اعمال شوند

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. خواهشا مدارس رو تعطیل کنید که میتونن مثل کانون گسترش ویروس، باعث انتشار سریع ویروس بشن، بنده مادر ۳ کودک هستم، یکی از فرزندانم کلاس پنجم و دوتای دیگه در سن ۹ ماهگی و ۴ سالگی هستن، مدام استرس انتقال ویروس از فرزند بزرگتر به دو کودک خردسالم هستم. و متأسفانه مدارس در شهر ما، دو ماهی هست که حضوری شده….. جان کودکانمان درخطر است، لطفاً مسؤلین فکری کنند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا