پایان جولان مسلحانه تیرانداز جنجالی در زریندشت
فرمانده انتظامی “زریندشت” از دستگیری فردی که با اسلحه اقدام به تیراندازی کرده بود، در این شهرستان خبر داد.
به گزارش اول فارس ،سرهنگ “رحمتاله ارجمندی” در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: در پی اعلام به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر اینکه فردی با اسلحه شکاری در درگیری اختلاف ملکی اقدام به تیراندازی نموده است که با توجه به اهمیت و حساسیت، بلافاصله بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس امنیت عمومی قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پلیس تحقیقات خود را آغاز و موفق شدند در کمتر از ۲۴ ساعت عامل تیراندازی و ناامنی را دستگیر و یک قبضه اسلحه شکاری غیرمجاز که با آن قدرت نمایی کرده بود، را کشف کنند.
فرمانده انتظامی زریندشت با بیان اینکه متهم تحویل مرجع قضایی شد، گفت: پلیس همواره با افرادی که بخواهند به هر طریقی اقدام به قدرت نمایی و مختل کردن نظم و امنیت عمومی مردم کنند، مقتدرانه و در چارچوب قانون برخورد خواهد کرد.