فیلم لو رفته از آغاز ساخت پروژه آسمان‌خراش ۱۷۰ کیلومتری در عربستان (+فیلم)

THE LINE که بخشی از پروژه عظیم شهر نئوم می باشد ،اولین شهر در جهان بدون خیابان، بدون ماشین و بدون ترافیک خواهد بود، یعنی زمانی برای چیزهای لذت بخش تر در زندگی.مبلغ هنگفتی بالغ بر ۵۰۰ میلیارد دلار در این پروژه رویایی شاهزاده سعودی سرمایه گذاری می شود.به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده است که تمام […]

پروژه ساخت آسمان‌خراش 170 کیلومتری در عربستان آغاز شد(+فیلم)

THE LINE که بخشی از پروژه عظیم شهر نئوم می باشد ،اولین شهر در جهان بدون خیابان، بدون ماشین و بدون ترافیک خواهد بود، یعنی زمانی برای چیزهای لذت بخش تر در زندگی.مبلغ هنگفتی بالغ بر ۵۰۰ میلیارد دلار در این پروژه رویایی شاهزاده سعودی سرمایه گذاری می شود.به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده است که تمام شهرهای بزرگ در سراسر جهان از نئوم ۸ ساعت پرواز داشته باشند.

این شهر با استفاده از هوش مصنوعی و منابع انرژی پاک ساخته می شود و از قطارهای گلوله ای و هایپرلوپ تشکیل می شود، اما ساکنان برای استفاده از دوچرخه تشویق می شوند.آب و هوای شهر رویایی نئوم  پتانسیل خورشیدی و بادی مکمل بی‌رقیب را از طریق انرژی‌های تجدید پذیر با قیمت رقابتی فراهم می‌کند.

شهر لاین عربستان سعودی  اینطور توصیف می شود:

-شهری به شکل یک آسمان خراش آینه ای؛

– بهترین منطقه برای زندگی در سراسر جهان؛

-شهری بدون جاده، بدون ماشین یا گاز های گلخانه ای؛

-نقطه عطف چشم انداز ۲۰۳۰ عربستان و قطب اقتصادی جدید این کشور؛

-و …

ولیعهد عربستان، لاین را باغ-شهری عمودی و هوشمند معرفی می کند که شهر های سنتی و افقی امروز را به چالش می کشد و آینده جوامع شهری را در محیطی عاری از جاده ها، خودرو ها و آلاینده ها به نمایش می گذارد. شهر لاین، انقلابی در زمینه شهر سازی است که با اولویت قراردادن سلامت و رفاه انسان ها و حفظ طبیعت اطراف، تجربه ای بی سابقه از زندگی شهری را ارایه می دهد.

این شهر باریک اما مرتفع، شامل دو ساختمان موازی با نمای آینه ای است که با عبور از دل بیابان ها و کوهستان های سرخ رنگ نیوم، با چشم اندازی زیبا به سمت ساحل عقبه کشیده شده است.

پس از اهرام جیزه و دیوار چین، اکنون نوبت به عربستان سعودی رسیده است تا شگفتی بعدی جهان، یعنی شهر آسمان‌خراش عظیم «لاین» را به دنیا معرفی کند. شاید این پروژه اغراق‌آمیز به نظر برسد، اما روند ساخت آسمان‌خراش عظیم عربستان که به اندازه‌ی یک شهر است، با وجود تمامی تردیدها در مورد تحقق ایده، واقعاً آغاز شده و در حال پیشرفت است.

لاین بخشی از پروژه‌ی نئوم و یک سازه‌ی آینه‌ای عظیم در بیابان عربستان است که انتظار می‌رود شهری با جمعیتی حدود ۹ میلیون نفر را در خود جای بدهد. این رقم تقریباً با جمعیت شهری به اندازه‌ی نیویورک برابر است.

طول سازه‌ی لاین ۱۷۰ کیلومتر، ارتفاع آن ۵۰۰ متر و عرض آن ۲۰۰ متر است. گذشته از مواردی مانند نقض حقوق بشر و مسائل زیست محیطی، همچنان بدیهی است که موانع عملی بزرگی در راه ساخت این سازه وجود دارد. اما محمد بن سلمان آل سعود، ولیعهد و حاکم عربستان سعودی، تمایل خود به ساخت این سازه را ابراز کرده است.

شهر نئوم در عربستان سعودی 2

اکنون شواهد حاکی از آن است که پروژه‌ی لاین در نهایت آغاز شده و در حال انجام است. ویدیویی جدیدی که در وب‌سایت نئوم به اشتراک گذاشته شده است، بزرگ‌ترین عملیات خاکی دنیا را نشان می‌دهد. عملیات خاکریزى و خاکبردارى در سرتاسر صحرا و تا دوردست‌ها کشیده شده‌ است و بیل‌های مکانیکی و خطوط کامیون‌ها مشغول آماده‌سازی پایه‌های لازم برای ساخت سازه هستند. بزرگی مقیاس باورنکردنی است و برای جابه‌جایی میلیون‌ها متر مکعب خاک و آب در هر هفته، کار به صورت ۲۴ ساعته در همه‌ی روزهای هفته ادامه دارد.

شهر نئوم در عربستان سعودی 3

لاین برجسته‌ترین بخش از ابرپروژه‌ی نئوم در عربستان سعودی است، اما تعداد پروژه‌های جاری دیگر در این کشور نیز باورنکردنی است. عربستان سعودی تلاش می‌کند تا از اقتصاد عمدتاً مبتنی بر نفت به یک مقصد گردشگری تبدیل شود. یکی از این پروژه‌ها آسمان خراش مکعبی شکل بزرگی است که ۲۰ ساختمان به اندازه‌ی امپایر استیت را در خود جای می‌دهد. از دیگر پروژه‌های جاری می‌توان به یک جفت آسمان‌خراش خارق العاده و بنای معلق در صخره اشاره کرد.

بیشتر بخوانید:

شگرد جدید کارفرمایان در عربستان سعودی برای جذب بهترین استعدادها

تصاویر مدرن ترین شهر آینده جهان در عربستان سعودی (ویدیو)

انتظار می‌رود که فاز اول پروژه‌ی لاین در سال ۲۰۳۰ تکمیل شود، اما بدون شک همچنان قدم‌های بسیار زیادی برای تکمیل این پروژه باید برداشته شود. منبع: زومیت

 

شهر نئوم در عربستان سعودی 1

شهر نئوم در عربستان سعودی 1

ساخت شهر ۱۷۰ کیلومتری لاین را در نزدیکی دریای سرخ آ 1

مطالب مرتبط

کشف شهر باستانی ۴ هزار ساله در بیابان عربستان

پروژه بهسازی گردنه شهر پیر شهرستان زرین دشت در استان فارس به بهره‌برداری رسید

ترفند جدید عربستان سعودی برای رونق صنعت گردشگری

نظرات