پیراشکی گوشت با خمیر یوفکا بدون نیاز به فر ،یک پیشنهاد عالی دورهمی ها

پیراشکی گوشت جزو یکی از غذاهای فست فودی محسوب می شود که میان کودکان و نوجوانان طرفداران زیادی دارد. این غذا بسیار سریع حاضر می شود و شما می توانید به راحتی با موادی که دوست دارید آن را تهیه کنید. اگر میهمانی یا دورهمی خاصی دارید و تصمیم به ایجاد تنوع در منوی پذیرایی خود […]

پیراشکی گوشت جزو یکی از غذاهای فست فودی محسوب می شود که میان کودکان و نوجوانان طرفداران زیادی دارد. این غذا بسیار سریع حاضر می شود و شما می توانید به راحتی با موادی که دوست دارید آن را تهیه کنید. اگر میهمانی یا دورهمی خاصی دارید و تصمیم به ایجاد تنوع در منوی پذیرایی خود گرفته اید، پیشنهاد می کنیم رسپی امروز را با دقت دنبال کنید.

پیراشکی گوشت e1692169888401مواد لازم پیراشکی با خمیر یوفکا

پیاز : ۱ عدد

گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم

خمیر یوفکا  : یک بسته

فلفل دلمه ای : ۱ عدد

رب گوجه فرنگی : ۲ ق غ

نمک٬فلفل٬ زردچوبه : به میزان لازم

پنیر پیتزا و قارچ : به میزان دلخواه

دستور پخت پیراشکی گوشتطرز تهیه پیراشکی با خمیر یوفکا بدون فر
با دقت مراحل زیر را دنبال کنید تا پیراشکی با خمیر یوفکا شما هم شکل و مزه خوبی داشته باشد.

مرحله اول : 

برای تهیه این غذای لذیذ ابتدا یک عدد پیاز متوسط را پوست بگیرید سپس آن را شسته و نگینی خرد کنید.

مرحله دوم : 

پیاز خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید و سپس گوشت چرخ کرده را نیز به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

مرحله سوم : 

قارچ ها را شسته و خرد کنید سپس به ترکیب گوشت چرخ کرده و پیاز اضافه و سرخ کنید.

مرحله چهارم : 

یک عدد فلفل دلمه ای را نیز شسته و به صورت نگینی خرد کنید و به مواد پیراشکی اضافه کنید. برای زیباتر شدن ظاهر پیراشکی گوشت، می توانید از چند رنگ فلفل دلمه ای استفاده کنید.

مرحله پنجم : 

رب گوجه فرنگی را نیز به مواد پیراشکی اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.

مرحله ششم : 

ادویه ها که شامل نمک٬فلفل٬زردچوبه بودند را نیز به مواد افزوده و هم بزنید. شما می توانید در این مرحله از ادویه های دیگری مانند پودر سیر٬ آویشن ٬ پاپریکا و دیگر ادویه های دلخواه تان استفاده کنید.

مرحله هفتم : 

خمیر یوفکا را که از قبل به دمای محیط رسانده اید را ورقه ای بردارید و مقداری از این مواد را میان آن قرار بدهید.

مرحله هشتم : 

مقداری از پنیر پیتزا را نیز روی مواد میانی ریخته و خمیر را روی هم بگذارید. با کمک یک چنگال دور تا دور آن را طرح بدهید و بهم بچسبانید.

مرحله نهم : 

خمیر را درونه تابه با روغن داغ قرار دهید و بگذارید تا دو طرف آن سرخ شود.

نکات تکمیلی در تهیه پیراشکی با خمیر یوفکا
مواد میانی پیراشکی ذائقه ای می باشد و شما می توانید از هر ماده ای که دوست دارید برای این کار استفاده کنید.

شما می توانید از ادویه مخصوص نیز برای تهیه این غذا استفاده کنید.

شما می توانید این غذا را با انواع سس سرو کنید.

پیشنهاد می کنیم، پیش از سرو روغن پیراشکی ها را با کمک دستمال مناسب بگیرید.

نگاه کنید|عکس های قَشنگ ترگُل وَرگُل که خوش بحالتون بشه

مطالب مرتبط

طرز تهیه بال مرغ با طعمی دلپذیر و فوق العاده با ۳ روش متفاوت

دستور پخت کتلت بادمجان بدون گوشت به روش ایتالیایی

طرز تهیه چیکن پاپ کورن یک میان وعده جذاب و فوق العاده خوشمزه

نظرات