پیش بینی زمان پایان اپیدمی کرونا در جهان

دانشمندان تاریخ پایان اپیدمی کروناویروس در جهان را پیش‌بینی کردند. به گزارش اول فارس، «نیویورک پست» خبر داده است که دانشمندان تاریخ پایان اپیدمی کروناویروس در جهان را پیش‌بینی کردند. به عقیده محققان از دانشگاه سنگاپوری تکنولوژی و دزاین، جهان تا ماه دسامبر” آذر تا دی ماه ” از این کروناویروس خلاص خواهد شد. در […]

دانشمندان تاریخ پایان اپیدمی کروناویروس در جهان را پیش‌بینی کردند.
KfW coronavirus aid: loans for companies

به گزارش اول فارس، «نیویورک پست» خبر داده است که دانشمندان تاریخ پایان اپیدمی کروناویروس در جهان را پیش‌بینی کردند. به عقیده محققان از دانشگاه سنگاپوری تکنولوژی و دزاین، جهان تا ماه دسامبر” آذر تا دی ماه ” از این کروناویروس خلاص خواهد شد.

در آمریکا تا پایان ماه سپتامبر بر این بیماری پیروز خواهند شد. محققان از مدل ریاضی شیوع ویروس استفاده کردند. متخصصان هشدار می‌دهند که پیش‌بینی آنها می‌تواند دقیق نباشد، از اینرو نباید به تصمیمات عجولانه دست زد و محدودیت‌ها و قرنطینه در سراسر جهان را تضعیف کرد.

خوش‌بینی زیاده از حد بر اساس هرنوع پیش‌بینی به این دلیل خطرناک است که می تواند باعث تضعیف نظم و کنترل شخصی بشود که نهایتا منجر به افزایش شدید تعداد مبتلایان خواهد شد.

پیشتر محققان سنگاپوری پیش‌بینی کرده بودند که پایان اپیدمی کروناویروس در روسیه از ماه ژوئن تا سپتامبر سال ۲۰۲۰ خواهد بود، اما بعد این پیش‌بینی را رد کردند.

گفتنی است ویروس جدید کرونا نخستین بار در دسامبر ۲۰۱۹ در شهر ووهان مرکز استان هوبی چین مشاهده و طی مدت کوتاهی با شیوع در حدود ۲۱۵ کشور تبدیل به بیماری همه‌گیر جهان شد.

این ویروس می‌تواند از طریق قطرات تنفسی از انسان به انسان هم منتقل شود.حدس زده می‌شود که ممکن است این بیماری از طریق تماس با این آبزیان یا خوردن آنها منتقل شود، ولی هنوز نتیجه نهایی در این زمینه حاصل نشده است.

دوره نهفتگی این بیماری به طور متوسط حدود ۷ روز است و علائم بیماری پس از گذشت این بازه زمانی در بدن فرد مبتلا ظاهر می‌شود. علائم شامل تب، بدن درد، گلو درد، سرفه، درد عضلات، آب ریزش بینی، سر درد است. برخی دچار علائم گوارشی مثل تهوع و اسهال می‌شوند. آنچه باعث نگرانی می‌شود این است که فرد دچار ذات الریه شود.

سازمان بهداشت جهانی شیوع این بیماری را فوریتی با اهمیت بین المللی تشخیص داد و نام رسمی آن را بیماری COVID-19 گذاشت.

به کانال تلگرام اول فارس بپیوندید

%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%84 %D8%AA%D9%84%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85 %D8%A7%D9%88%D9%84 %D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3

مطالب مرتبط

چطور بفهمیم سرماخوردگی، آنفلوآنزا یا کرونا گرفته ایم ؟

نظر رئیس انستیتو پاستور درباره ورود سویه جدید کرونا به کشور : شایعه است

افزایش شهرهای با وضعیت رنگ‌بندی قرمز، نارنجی و زرد در هرمزگان

نظرات