اخبار استان فارس

پیش بینی پنج روز آینده وضعیت جوی استان فارس / شهرستان رستم در صدر میزان بارندگی‌ها

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان سامانه بارشی امروز از فارس خارج و از فردا تا پنج روز آینده، بارانی در استان نخواهد بود.

به گزارش اول فارس از شیراز – مدیرکل هواشناسی استان فارس از خروج سامانه بارشی فعال از استان تا اواخر وقت امروز یکشنبه، ۱۹ بهمن ماه خبر داد و گفت: از فردا دوشنبه تا پنج روز آینده، خبری از بارندگی در استان نخواهد بود.

بر اساس این گزارش، سامانه بارشی از عصر روز شنبه، ۱۸ بهمن وارد استان شد و تقریباً تمامی مناطق را تحت تأثیر قرار داد. در مناطق سردسیر، بارش‌ها به صورت برف بود و تا صبح امروز، بیشترین میزان بارندگی در ایستگاه چهارطاق پشتکوه رستم با ۷۵ میلی‌متر ثبت شده است.

مدیرکل هواشناسی فارس با اشاره به ادامه فعالیت این سامانه تا اواخر امروز، اعلام کرد: برای امروز وزش باد شدید به ویژه در نیمه شمالی و شمال شرقی استان پیش‌بینی می‌شود. همچنین در مناطق سردسیر، بارش برف ادامه خواهد داشت.

وی افزود: از فردا دوشنبه، ۲۰ بهمن، تا پایان هفته جوی آرام و بدون بارندگی در استان حاکم خواهد بود و دمای هوا نیز به صورت تدریجی افزایش می‌یابد.

پیش‌بینی می‌شود صبح فردا دوشنبه، در مناطقی که بارندگی قابل توجهی داشته‌اند، مه‌گرفتگی و کاهش دید افقی رخ دهد.

بر اساس این گزارش بیشترین میزان بارش سامانه فعلی در استان فارس تا صبح امروز را متعلق به ایستگاه باران‌سنجی چهارطاق پشتکوه رستم با ۷۵ میلی‌متر بارندگی، جوزار آبکش نورآباد ممسنی با ۶۹.۵ میلی‌متر، دژک دهنو رستم با ۶۸ میلی‌متر، پل مورد نورآباد ممسنی با ۶۵ میلی‌متر، رمقان شیراز با ۶۳ میلی‌متر و مصیری رستم با ۶۲ میلی‌متر بوده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا