خبر اولسرگرمی

این افراد هرگز نباید چلغوز بخورند ! خواص باور نکردنی این لاکچری بدنام

در ابتدا در پاسخ به سوال چلغوز چیه باید گفت که چلغوز یک فحش و یا ناسزا نیست بلکه دانه صنوبر است و خواص بسیار فراوانی برای سلامت بدن دارد. دانه صنوبر و یا چلغوز در واقع دانه یا میوه درخت کاج است. نام چلغوز از چهل غوزه به معنای چهل دانه مخروط کاج برگرفته شده است. این کاج در مناطقی از جمله شرق افغانستان، شمال پاکستان، شمال غربی هند و همچنین مناطق شرقی و جنوب شرقی ایران می‌روید.

چلغوز

چلغوز یا دانه صنوبر در بین آجیل‌ها قرار می‌گیرد و فواید بسیاری برای سلامت بدن دارد که در ادامه به آن می‌پردازیم. در این مطلب ما همراه باشید تا پاسخی کامل برای سوال چلغوز چیه داشته باشید. در این مطلب از غفاری دایت که در رابطه با خواص چلغوز است به بررسی مواردی از جمله فواید چلغوز، خواص چلغوز برای افزایش میل جنسی و باروری، خواص چلغوز برای پوست، خواص چلغوز برای بهبود بینایی، خواص چلغوز برای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، چلغوز منبعی غنی از اسید‌ آمینه، خواص چلغوز برای لاغری و در نهایت منع مصرف چلغوز می‌پردازیم

 بالا رفتن قیمت عجیب و غریب آجیلی به‌نام چلغوز، حسابی سروصدا به‌پا کرده است.در این مطلب، درباره چلغوز و فواید این آجیل لاکچری پرداختیم. با ما همراه باشید.

چلغوز، آجیلی که حتی خیلی از ایرانی‌ها اسم آن را نشنیده‌اند و تصورات دیگری برای آن داشتند.حال تبدیل به یک آجیل لاکچری شده است. بسیاری از کاربران فضای مجازی نوشتند که قیمت هرکیلوگرم چلغوز در بازار ایران، به یک میلیون تومان رسیده است و سبب شد آجیل یک میلیون تومانی در فضای مجازی حاشیه‌ساز شود.
همین موضوع بهانه‌ای شد تا در این مطلب،درباره چلغوز و فواید این آجیل لاکچری بپردازیم. با ما همراه باشید.

فواید عجیب چلغوز؛ از تقویت قوای جنسی تا... فواید عجیب چلغوز؛ از تقویت قوای جنسی تا...

چلغوز چیست؟

چلغوز نام دانه‌ای سودمند و آجیلی است که طعم آن بسیار نزدیک و مشابه با پسته و بادام است.

گیاه چلغوز (Chilgoza Pine) بومی کشور‌های پاکستان، افغانستان و هیمالیا است و شمال شرق ایران از جمله شیروان است. استفاده از این گیاه همانند روغن زیتون برای سلامتی بدن انسان مؤثر است. برگ‌های درخت چلغوز به شکل سوزنی مانند هستند. چلغوز دانه‌ای پر چرب و سرشار از اسید‌های چرب غیر اشباع مفید و همچنین اسید‌های آمینه ضروری برای بدن است. این دانه خواص و فواید فراوانی دارد که در ادامه به فواید این دانه‌ی اشرافی خواهیم پرداخت.

file 1فواید عجیب چلغوز؛ از تقویت قوای جنسی تا...

چلغوز چه خواصی دارد؟

روغن چلغوز موجب جلوگیری از افزایش کلسترول بد خون در بدن می شود و همچنین از دیگر خواص چلغوز باعث می شود تا سرخرگ ها را از هر گونه آسیب محافظت نماید و همچنین از ابتلا به حملات قلبی پیشگیری می کند. خصوصیات درمانی و تغذیه دانه چلغوز مانند دیگر دانه های آجیل همچون خواص پسته، خواص فندق و… است و ویژگی قابل توجه این دانه خاصیت آنتی اکسیدانی آن است که موجب خنثی کردن رادیکال های مضر ناشی از از واکنش های مخرب بدن شود.

چلغوز به دلیل غنی بودن از ویتامین ها A, E و K برای سلامت و شادابی پوست و همچنین تقویت سلامت چشم مفید است. ویتامین B3 یا همان نیاسین موجود در چلغوز برای شادابی روح و روان و همچنین تقویت حافظه موثر است.

همچنین از دیگر خواص چلغوز برای بدن به دلیل داشتن آهن به اکسیژن رسانی سلول ها و بافت های بدن کمک می کند. چلغوز طبع بسیار گرمی دارد به همین دلیل برای افرادی که گرم و خشک مزاج هستند توصیه نمی شود و مصرف آن فقط برای افرادی سودمند است که مزاج های رطوبتی دارند. این دانه بسیار موثر و مفید برای کبد است زیرا موجب کاهش تری گلیسیرید خون می شود. همچنین به دلیل غنی بودن از چربی و فیبر موجب کاهش و از بین رفتن اشتها می شود. در ادامه فواید دیگر چلغوز را برای شما آورده‌ایم:

رفع تیرگی پوست: مغز چلغوز بسیار چرب است که می‌توانید برای رفع تیرگی پوست از آن استفاده کنید، به این منظور مغز آن را نرم کنید سپس به مدت یک ساعت بر صورت و نواحی تیره بمالید.

افزایش قوای جنسی: در افراد که نسبت به مسائل جنسی سرد هستند مصرف چلغوز که باعث تحریک هورمون‌های جنسی می‌شود؛ توصیه می‌گردد.

انرژی زا: چلغوز سرشار از پروتئین، پتاسیم، آنتی اکسیدان فیبر و چربی غیر اشباع است که بسیار انرژی زاست و موجب سرحالی شما خواهد شد. برای افرادی که سرد هستند و میلی به روابط جنسی ندارند، مصرف چلغوز توصیه می شود و موجب افزایش قوای جنسی در آن ها می‌شود.

چلغوز 600فواید عجیب چلغوز؛ از تقویت قوای جنسی تا...

آهن گیاهی غنی: آهن گیاهی موجود در چلغوز بسیار غنی است و با اکسیژن رسانی به سلول‌ها و بافت‌های بدن موجب سلامتی و افزایش طول عمر می‌شود.

خواص چلغوز برای خواب آوری: چلغوز سرشار از منیزیم می‌باشد که با ایجاد خاصیت آرام بخشی موجب بهبود بی‌خوابی‌های شبانه می‌گردد و خوابی راحت برایتان به ارمغان می‌آورد.

سلامت کبد: چلغوز به دلیل کاهش تری گلیسیرید و داشتن اسید‌های چرب غیر اشباع می‌تواند برای سلامت کبد مفید باشد و شر مواد مضر را کم کند.

تنظیم فشارخون: از خواص دیگر چلغوز داشتن پتاسیم و منگنز غنی است که می‌تواند به تنظیم و تعادل فشار خون کمک کند.

file 1 1فواید عجیب چلغوز؛ از تقویت قوای جنسی تا...

ترکیبات آنتی اکسیدانی غنی: آهن، منیزیم، پتاسیم، اسید‌های چرب و اسید‌های امینه گیاهی از ترکیبات آنتی اکسیدانی چلغوز بوده که باعث مهار شدن رادیکال‌های مضر بدن می‌شوند.

تقویت بینایی: ویژگی مهم دیگر چلغوز، دارا بودن ویتامین‌های A، K برای سلامت چشم و تقویت بینایی است.

لاغری: دانه چلغوز و روغن آن، حاوی فیبر و چربی بالای غیر اشباع است که با کاهش اشتها یا به اصطلاح کور‌کردن اشتها، یک لاغر کننده مؤثر محسوب می‌شود.

فواید چلغوز برای پوست: دانه‌های چرب چلغوز باعث نرمی پوست شده و ویتامین E و پتاسیم آن نیز موجب طراوت و شادابی پوست می‌شود.

رفع خستگی: منیزیم موجود در چلغوز علاوه بر تسکین درد‌های عضلانی، خستگی فعالیت سنگین را نیز برطرف می‌سازد.

تقویت حافظه: از دیگر فواید چلغوز می‌توان به وجود نیاسین یا ویتامین B۳ اشاره کرد، که با بهبود عملکرد مغز، موجب تقویت حافظه می‌گردد.

سلامت قلب: چلغوز دارای پتاسیم و منیزیم و تک چربی اشباع شده‌ای است که با خاصیت بالای خود موجب سلامت قلب و عروق می‌شود.

قلب سلامتفواید عجیب چلغوز؛ از تقویت قوای جنسی تا...

تقویت ایمنی بدن: از مهم‌ترین فایده چلغوز دارا بودن ویتامین‌ها و مواد معدنی غنی است که با خاصیت آنتی اکسیدانی موجب بهبود سیستم ایمنی بدن می‌شوند.

تنظیم کلسترول: روغن چلغوز مانع از افزایش کلسترول بد خون شده و با تنظیم آن، سرخرگ‌ها را از آسیب حفظ کرده و از خطر حملات قلبی می‌کاهد.

سنگ مثانه: چلغوز باعث از بین رفتن سنگ مثانه می‌شود.

ضدسرطان: ترکیبات آنتی‌اکسیدان موجود در چلغوز باعث شده است که این دانه گیاهی به عنوان یکی از ارزشمندترین مواد ضد سرطان محسوب شود.

خواص روغن چلغوز

روغن چلغوز

۱. روغن چلغوز برای ماساژ درمانی بسیار مناسب است، زیرا دارای خواص درمانی است.

۲. این روغن به تسکین برخی مشکلات پوستی نظیر خارش، پسوریازیس، کورک، اگزما، گال، و زخم کمک می‌کند.

۳. روغن چلغوز به افراد مبتلا به ریزش یا نازکی مو در مبارزه علیه این وضعیت کمک زیادی می‌کند.

۴. از روغن چلغوز در طب سنتی به طور موضعی برای درمان سردرد استفاده می‌شود.

۵. روغن چلغوز همچنین دارای خواص ضد قارچ، ضد باکتری و ضد فشار خون است. اثر ادرارآور روغن چلغوز، مصرف آن را به عنوان گزینه روغن سالم‌تر تبدیل کرده است.

۶. در طب سنتی از روغن چلغوز برای پوشاندن سطح زخم‌ها و جراحت‌ها استفاده می‌شود.

چلغوز 1

مضرات دانه چلغوز، موارد احتیاطی و منع مصرف

با توجه به اینکه چلغوز طبع بسیار گرم و خشکی دارد مصرف آن برای افراد داری مزاج گرم و خشک مضر است. متخصصان طب سنتی، مصرف دانه‌های چلغوز را برای افراد دارای مزاج سوداوی و صفراوی توصیه نمی‌کنند؛ و مصرف آن فقط برای افرادی سودمند است که مزاج‌های رطوبتی دارند.

در پایان لازم به ذکر است، مصرف دانه‌های چلغوز می‌توانند اثرات متضادی بر افراد مختلف برجا گذارند، لذا توصیه می‌شود، قبل از کاربردشان به عنوان گیاه دارویی، حتما با متخصصین مربوطه مشورت کنید.

تست بینایی | در کمتر از ۷ ثانیه عدد متفاوت را پیدا کنید؟ +پاسخ

 

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا