به گزارش اول فارس، محمدجعفر کبیری درمورد شکایت از ۳ شرکت تعاونی کلاهبردار بدون مجوز مطلب افزود:
شرکتهای تعاونی مسکن که اقدام به ثبتنام از متقاضیان میکنند، برای ساخت و ساز و احداث راهها از وزارت راه و شهرسازی باید مجوز بگیرند و اگر ۳۰ درصد پیشرفت پروژه داشته باشند میتوانند مشارکت مردم را جلب کنند اما برخی از شرکتها با عنوان شرکتهای عمران از مردم پول میگیرند که معاونت وزارت تعاون تا کنون از سه شرکت به زعم و اتهام کلاهبرداری به مقام قضایی شکایت کرده و پرونده آنها در دادستانی بررسی میشود.
* مردم چطور از مجوز شرکتهای تعاونی مسکن مطمئن شوند؟
معاون وزیر تعاون همچنین گفت: مردم دقت کنند در شرکتهایی که میخواهند مشارکت کنند از مجوز آن اطمینان حاصل کنند اگر شرکتهای تعاونی دارای مجوز از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی باشد به محض واریز حق عضویت پیامک از جانب سامانه جامع و هوشمند تعاون دریافت میکنند.
کبیری گفت: مردم باید مراقبت کنند تا از طریق دریافت پیامک از اظهارات شرکت تعاونی مطمئن شوند وگرنه دچار مشکلات قانونی و یا کلاهبرداری میشوند.
وی در مورد اینکه تا کنون چه تعداد از شرکتهای تعاونی متخلف به دادستانی معرفی شدهاند گفت: ما از سه شرکت و مجموعه شکایت کردهایم و مردم در مشارکت در طرحهای این شرکتها از اصالت مجوز آنها اطمینان حاصل کنند شرکتهایی که از وزارت راه و شهرسازی مجوز گرفتهاند باید حداقل ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشند و پس از آن فراخوان مشارکت مردمی بدهند.
* کاهش زمان ثبت شرکتهای تعاونی از ۷۰ به ۷ روز
معاون وزیر تعاون همچنین در مورد اینکه سامانه جامع تعاون به چه تعداد از سامانههای دیگر متصل شده گفت:سامانه جامع تعاون تا کنون به ۴ سامانه دیگر مانند ثبتاحوال و ثبت اسناد متصل شده و این سامانه باید به ۱۱ سامانه جامع دیگر متصل شود.
به گفته کبیری با راهاندازی سامانه جامع تعاون زمان ثبت یک شرکت تعاونی از ۷۰ روز به ۷ روز کاهش یافته است.
نظرات