
کاهوها از جمله سبزیجات پر مصرفی هستند که نگهداری از آنها به مدت طولانی میتواند بسیار مفید باشد. اما چگونه میتوان زمان نگهداری از آن را افزایش داد؟
کاهو جزو سبزیجات پر مصرفی است ه به صورت روزانه در خانه ما ایرانیها وجود دارد. از کاهو برای درست کردن انواع سالادها و وعدههای غذایی سبک استفاده میشود. اما مشکل اساسی ما با کاهو این است که در مدت کمی پس از شسته شدن لبههای برگ کاهو دچار زنگ زدگی شده و تازگی و طراوت و همچنین طعم خود را از دست میدهند.

نحوه شستن کاهو
۱. یک لگن بزرگ یا سینک آشپزخانه یا یک کاسه بزرگ را با آب سرد پر کنید.

۳. برگهای کاهو را جدا کرده و به ظرف آب اضافه کنید و با دست بچرخانید. کاهو را به مدت یک یا دو دقیقه در آب بگذارید تا خاک یا شن و ماسه آن در آب تهنشین شود.
۴. کاهوها را از آب خارج کرده و آب اضافی را با آبکش تخلیه کنید. اگر کاهو هنوز تمیز نشده است، آب آن را عوض کرده و دوباره بشویید.
۵. کاهوها را با دستمال کاغذی یا حوله آشپزخانه خشک کنید.
نکته: در قدم اول بهتر است کاهو را قبل از وقتی که میخواهید استفاده کنید نشویید. زیرا آب بالایی دارد که اگر از قبل شسته شود باعث پژمردگیاش خواهد شد.
نحوه نگهداری کاهو
پس از خشک شدن کاهو، میتوانید آن را در یک ظرف پلاستیکی در بسته یا یک کیسه زیپدار در یخچال نگهداری کنید تا ترد بماند:
۱. کاهوها را در حولههای کاغذی بپیچید.نکته حفظ سبزی کاهو در طول نگهداری، ایجاد خشکترین شرایط ممکن است. برگهای خشک کاهو را در یک حوله کاغذی بپیچید تا از آب افتادن آن جلوگیری کنید.
کاهو خود را در کشوی یخچال نگهداری کنید، اما آن را از میوههایی که گاز اتیلن آزاد میکنند که فرآیند رسیدن را تسریع میکند دور نگه دارید.
۳. اگر کاهو شروع به پژمرده شدن کرد، میتوانید آن را در آب سرد زنده کنید، اما کاهویی که لزج است یا بو دارد را دور بریزید.
کاهوی خرد شده زمانی که در کیسه یا ظرف دربسته نگهداری شود، حدود یک هفته در یخچال باقی میماند.




وا نمک نمیزنی حشرات داخلیش کشته بشن