به گزارش اول فارس، حوادث رانندگی از عوامل مهم مرگ و صدمات شدید جانی محسوب میشود. حوادث رانندگی همچنین میتواند آثار اجتماعی و اقتصادی سنگینی را بههمراه داشته باشد. عوامل زیادی در بروز حوادث رانندگی دخیل هستند که در سه دسته کلی عوامل انسانی، عوامل مربوط بهوسیله نقلیه و عوامل مربوط به راه، قرار میگیرند. بنابراین جمعیت هلال احمر توصیههایی را در این باره منتشر کرده است.
اولین اقدام در برخورد با خودرو تصادفی، خاموش کردن موتور خودرو، گذاشتن سنگ مقابل چرخها، گذاردن در دنده مخالف شیب، کشیدن ترمز دستی و برداشتن سر باتری خودرو است.
در صورت وجود هر گونه خطری پس از تثبیت کردن خودرو، موارد زیر را در نظر داشته باشید:
بلافاصله علائم هشدار دهنده برای رانندگان عبوری برقرار کنید.
از ۱۰۰ متر قبل از تصادف، جاده را سنگ چین کرده و با علائم هشدار، رانندگان عبوری را از وضعیت موجود مطلع کنید.
در هنگام روز میتوانید برای هشدار از پارچههای رنگی استفاده کنید.
- بیشتر بخوانید:
- چگونه از بانکها وام سهام عدالت بگیریم؟
- محبوب ترین اسامی دختر و پسر ایرانی در سال ۱۳۹۹
- ۱۰ اشتباهی که در واسطهگری ازدواج «نباید» انجام داد
در صورت تصادف در هنگام شب (در صورت عدم وجود بنزین، روغن و … در سطح جاده) از روشن کردن آتش در ابتدای محل سنگچین بهرهگیری کنید.
چنانچه در سطح جاده، بنزین، روغن، گازوئیل و … ریخته شده است، با ریختن مقداری خاک یا شن بر سطح منطقه، صحنه تصادف را ایمن کنید.
کپسول اطفای حریق خودرو را آماده کرده تا در صورت هرگونه حریقی اقدام لازم را انجام دهید.
اگر حریق خودرو، در قسمت موتور باشد، هیچگاه در کاپوت جلو را کاملاً باز نکنید و به دو طریق نسبت به اطفای حریق اقدام کنید:
محتویات کپسول اطفای حریق را زیر موتور بپاشید.فقط به اندازه ورود شیلنگ کپسول، کاپوت را باز و نسبت به برقراری ارتباط با عوامل امداد نجات جادهای اقدام کنید.
اقدامات و کمکهای اولیه را تا قبل از رسیدن نیروهای امدادی و اورژانس برای مصدومان انجام دهید. هیچگاه مصدوم را قبل از تثبیت وضعیت، بیحرکت کردن گردن و اندامهای آسیبدیده و کنترل خونریزی از خودرو خارج نکنید، مگر اینکه ضرورت و احتمال انفجار یا خطرات محیطی ایجاب کند.
نحوه خروج مصدوم از داخل خودرو را فرا بگیرید و در هنگام تصادفات مورد استفاده قرار دهید.
نظرات