خانوادهگردشگری

چه کسی برای کیم کارداشیان قرض ضدبارداری و حلقه الماس می‌فرستد؟

کیم کارداشیان

کیم کارداشیان، غول صنعت زیبایی و مالک شرکت کی‌کی دبلیو ،علیه «نیکلاس کوستانزا»، پرونده‌ای قضایی تشکیل داده است 

طبق گزارش‌ها، کیم کارداشیان با شکایت از مردی که ظاهراً چند بار به در خانه‌اش رفته و برایش بسته‌هایی حاوی قرص ضدبارداری اضطراری و حلقه الماس فرستاده است، قرار تعقیب پنج‌ساله علیه او درخواست کرده است.

به گزارش مجله تی‌ام‌زی، این غول صنعت زیبایی و مالک شرکت کی‌کی دبلیو پرونده‌ای قضایی تشکیل داده است که بر اساس آن، نیکلاس کوستانزا چندین بار، از جمله در ماه‌های فوریه و مه سال جاری میلادی (بهمن-اسفند و اردیبهشت-خرداد)، به در منزل او رفته است.

در یک مورد او به در خانه کارداشیان رفته است و به مأموران امنیتی گفته است که می‌خواهد او را برای شام به رستوران ببرد.

طبق گزارش‌ها کوستانزا همچنین سندی تقلبی از «ازدواج» خودش با کارداشیان را به همراه پیام‌هایی در فضای مجازی منتشر کرده است که نشان می‌دهد بنیان‌گذار شرکت اسمیکز، منتظر «شاهزاده‌ای سوار بر اسب سفید» است. او سپس ادعا کرده است که مراد کارداشیان از این «شاهزاده» رویایی، خود اوست.

به گزارش تی‌ام‌زی، این حکم موقت را قاضی‌ای صادر کرده است که حالا به دستور وی کوستانزا حق ندارد با کارداشیان تماس بگیرد یا به فاصله کمتر از ۱۰۰ متری او برود.

این خبر چند روز پس از آن منتشر شد که دادگاه حکم دیگری برای حفاظت از این زن ۴۰ ساله در برابر مرد دیگری صادر کرد که به گفته کارداشیان، ماه‌ها است مزاحمش می‌شود و حتی اقدام به ورود به منزلش کرده است.

بنا به اظهارات تیم حقوقی این ستاره نمایش واقع‌نمای تلویزیونی، چارلز زلنوف که مدعی شده عاشق کارداشیان است، ویدیوهایی از جلو در منزل او گرفته است و از آن که نتوانسته است وارد خانه شود، «سرخورده» شده است.

قاضی با صدور حکمی موقتی به او دستور داده است که باید همواره فاصله‌ای ۱۰۰ متری با کارداشیان حفظ کند.

در ماه آوریل امسال، دولت بریتانیا درخواست مردم و کنشگران را برای ایجاد سامانه ثبت‌نام ملی ناقضان حریم خصوصی و آزارگران خانگی، رد کرد.

رأی نیاوردن لایحه اصلاحی خشونت خانگی در مجلس، موجب خشم قربانیان خشونت خانگی و نهادهای حقوق زنان شد. به گفته وزارت کشور بریتانیا، یک پنجم زنان و یک دهم مردان بالغ، نقض حریم خصوصی جسمانی خود را در طول زندگی‌شان تجربه می‌کنند.

برقراری قرنطینه و روی آوردن مجرمان به فضای مجازی برای پیدا کردن قربانیان نیز موجب افزایش ۱۱ درصدی تعداد تماس‌ها با «خط تلفن اضطراری کمین و نقض حریم خصوصی» شده است.

خانم آلوارز، کارشناس سیاست‌گذاری و کارزارها در ائتلاف سوزی لمپلو، گفت کسانی که برای سرک کشیدن در زندگی خصوصی افراد کمین می‌کنند، در دوره قرنطینه «وقت آزاد بسیار بیشتری» دارند.

او گفت «ممکن است بیکار شده باشند یا مرخصی گرفته باشند. به همین دلیل است که آزار و هک کردن در فضای مجازی افزایش یافته است. پیش‌تر ممکن بود این افراد این سرک‌ کشیدن‌ها را در زندگی واقعی انجام دهند، اما حالا با وقوع همه‌گیری، این قبیل رفتارها بیشتر شده است.»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا