مشاوره حقوقی تلفنی چیست؟
مشاوره حقوقی توسط مشاوران حقوقی متعدد و باتجربه در زمینههای مختلف برای افراد حقیقی و سازمانها و شرکتهای حقوقی در دسترس است. مشاوران حقوقی به افراد در زمینههای مختلف حقوقی کمک میکنند تا بهترین تصمیم را بگیرند، بهترین قراردادها را تنظیم کنند، مشکلات حقوقی خود را راحتتر حل و فصل نمایند. ارائه مشاوره و راهنماییهای حقوقی، تنظیم قراردادها، نظارت بر روند عقد قراردادها، جمع آوری اطلاعات دقیق درباره موضوعات و استفاده صحیح از قوانین از جمله وظاایف مشاوران حقوقی است.
یکی از بهترین و محبوبترین شیوههای مشاوره که امروزه متداولتر از گذشته در جریان است مشاوره حقوقی تلفنی است. در این نوع مشاوره افراد نیازی به مراجعه حضوری ندارند و میتوانند مسائل و مشکلات خود را از طریق تلفن با مشاوران حقوقی در میان گذاشته و مشاورههای لازم را دریافت نمایند.
مزایا و ویژگی های مشاوره حقوقی تلفنی
از مزایای مشاوره حقوقی تلفنی میتوان به صرفهجویی در زمان و هزینه و همچنین حفظ حریم خصوصی و شخصی اشاره کرد. در این حالت به دلیل عدم نیاز به حضور در دفتر مشاور یا وکیل فرد به راحتی و بدون نگرانی از افشای اطلاعات شخصیاش میتواند مشکلش را طرح کرده و تصمیم درست را اتخاذ کند. چرا که در برخی از موارد افراد ترجیح میدهند که بدون مشورت با وکیل و مشاور خودشان تصمیم بگیرند، آن هم فقط به این دلیل که نگران حریم خصوصی خود هستند. اما مشاوره حقوقی تلفنی، مشکل این قبیل افراد را نیز حل کرده است.
مشاوره حقوقی تلفنی امروزه با گسترش تکنولوژی و رشد شبکههای اجتماعی شکل جدیدی به خود گرفته است. افراد میتوانند با تلفن خود و تنها از طریق یکی از شبکههای اجتماعی نیز با مشاوران حقوقی ارتباط بگیرند.
بنابراین افراد میتوانند در صورت نیاز به مشاوره با مشاور حقوقی و اتخاذ تصمیم درست، در ابتدای امر با یک تماس تلفنی و برقراری ارتباط با مشاور حقوقی، موضوع خود را مطرح و مشاوره حقوقی تلفنی تخصصی دریافت کنند. سپس در صورت نیاز به مراجعه حضوری به دفتر مشاور جهت ادامه کار مراجعه نمایند. ارزش و تاثیر مشاوره تخصصی حقوقی به صورت تلفنی در زندگی روزمره افراد بسیار بالا است و با انجام مشاوره می توانید از مشکلات آینده جلوگیری نمایید.
هزینه مشاوره حقوقی تلفنی به چه صورت است؟
از مهمترین دغدغههای افراد در رابطه با مسائل حقوقی که با آن سر و کار پیدا میکنند و آنها را از مراجعه به وکیل و مشاور میترساند، هزینههای مربوط به اخذ وکیل و مشاور است. اما مشاورههای تلفنی به آن صورت که فکر میکنید گران نیست و با جستوجو و تحقیق میتوانید مشاوران حقوقی خوب و باتجربهای را پیدا کنید که خدمات مشاورهای با هزینه مناسب در اختیارتان قرار دهند.
البته بسیاری از وکلای دارای پرونده وکالت نیز این روزها مشاوره وکالت تلفنی را به برنامهها و خدمات خود اضافه کردهاند که صحبت تلفنی با یک وکیل نیز میتواند برای شما مفید باشد. اما چه مشاور حقوقی باشد و چه وکیل حقوقی، مطمئن باشید به نفع شما خواهد بود.
هزینه مشاوره حقوقی تلفنی و صحبت با مشاور و وکیل تلفنی به عوامل مختلفی بستگی دارد اما همانطور که گفتیم هر چه که باشد قطعا هزینه مشاورههای تلفنی به نسبت مراجعه حضوری به دفاتر وکلا و مشاوران و گرفتن مشاوره حضوری کمتر خواهد بود.
مشاوره تلفنی بسته به مدت زمانی که با مشاور صحبت میکنید و همچنین بسته به پایه و مهارت مشاور و موضوع مشاوره متفاوت خواهد بود و آنها مبالغ مختلفی را در نظر میگیرند.
هزینههای مشاوره حقوقی تلفنی یکی از فاکتورهای شما برای انجام مشاوره است که بسته به شدت و اهمیت موضوعی که با آن روبهرو هستید متفاوت است. در واقع سودی که شما با مشورت با یک مشاور حقوقی خوب به دست میآورید و پیروزی که نصیب شما خواهد شد نسبت به هزینهای که میکنید مبلغ ناچیزی خواهد بود.
این را در نظر داشته باشید که مشورت نکردن و اتخاذ تصمیم نادرست نسبت به مسائل حقوقی و قوانین پیچیده امروز که از آنها آگاهی ندارید برای شما بسیار هزینهبرتر و چالشبرانگیزتر خواهد بود.
حتما درهنگام استفاده برای مشاوره حقوقی تلفنی به تخصص مشاور حقوقی توجه کنید و باتوجه به موضوعی که نیاز به مشاوره دارید از خدمات مشاوره حقوقی تلفنی تخصصی مرتبط با مشکل خود بهره ببرید. تعداد مشاوران حقوقی که میتوانند به شما مشاوره تلفنی بدهند زیاد است بنابراین باید در انتخاب آنها دقت کنید.