چگونه ترشی انبه خوشمزه و لذیذ درست کنیم

برای درست کردن “ترشی انبه” شما مواد اولیه زیادی لازم ندارید و با مختصری از مواد هم میشه این ترشی را تهیه کرد. مواد لازم برای تهیه ترشی انبه انبه سفت و سبز ۲ عدد کنسرو گوجه یا ۳ عدد گوجه خرد شده عصاره تمرهندی ۱ لیوان روغن کنجد یا هسته انگور ۱ لیوان سیر ۲ حبه سرکه ۱ […]

ترشی انبه
برای درست کردن “ترشی انبه” شما مواد اولیه زیادی لازم ندارید و با مختصری از مواد هم میشه این ترشی را تهیه کرد.

مواد لازم برای تهیه ترشی انبه

  • انبه سفت و سبز ۲ عدد
  • کنسرو گوجه یا ۳ عدد گوجه خرد شده
  • عصاره تمرهندی ۱ لیوان
  • روغن کنجد یا هسته انگور ۱ لیوان
  • سیر ۲ حبه
  • سرکه ۱ لیوان
  • زردچوبه به میزان لازم
  • تخم گشنیز به میزان لازم
  • سیاهدانه به میزار لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

ترشی انبه

طرز تهیه ترشی انبه

این ترشی با مواد ساده ای درست میشود و بلافاصله بعد از تهیه قابل استفاده است در ابتدای گوجه ها را از پوست جدا کرده و رنده کرده و داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگذارید.

تا کاملا آب آن کشیده شده و به غلظت کافی برسد ناگفته نماند بجای گوجه از کنسرو گوجه هم می توانید استفاده کنید،سپس مراحل بعدی کار را انجام می دهیم در این بخش انبه ها را حسابی بشویید و با پوست کن پوست آن ها را بکنید.

بعد در اندازه های کوچک خرد کنید بهتر است انبه ها سبزتر و سفت باشد تا ترشی خوشمزه تری داشته باشیم.

ترشی انبه خوشمزه

ترشی انبه خوش رنگ

تا اینجای کار انبه های خرد شده و  گوجه های پخته شده را آماده کرده و کنار گذاشته ایم ، در مرحله بعد تمر هندی را در قابلمه دیگری ریخته و روی حرارت میگذاریم و همزمان تخم گشنیزی که داشتیم  و کمی زردچوبه و سیاهدانه و نمک را همچنین به آن اضافه کرده و هم می زنیم

یک لیوان سرکه ای را که از قبل داشتیم روی مواد میریزیم تا حرارت ببینند و بعد انبه هایی را که در اندازه های کوچک خرد کرده ایم درون قابلمه ی تمر هندی میریزیم تا به مدت پنج دقیقه درون آن حرارت ببیند تا کمی نرم شود.

به محض اینکه مشاهده کردیم مواد در حال جوشیدن است در مرحله بعد گوجه هایی را که آب آن را گرفته ایم و غلیظ شده است به مواد آماده شده اضافه می کنیم یک تا دو دقیقه بعد از افزودن گوجه حرارت را خاموش می کنیم.

دلیل اینکه بعد از دو دقیقه شعله گاز را خاموش میکنیم این است که نباید انبه ها له شوند،سپس سیر های ریز شده را به موادمان اضافه مکنیم.

ترشی انبه

درست کردن ترشی انبه

در نهایت ترشی ما آماده ریختن در شیشه ها است ولی قبل از آن بهتر است یک استکان یا نصف استکان روغن را به آن اضافه کنیم تا از کپک زدن آن جلوگیری کنیم،بهتر است این ترشی به مدت دو هفته تا یک ماه در یخچال بماند تا کاملا رسیده شود و بعد مصرف شود.

آموزش ترشی انبه

ترشی انبه خانگی

می دونید خواص انبه چیه ؟

  • انبه مقدار زیادی فیبر و آب را شامل می باشد ، که به پیشگیری از ابتلا به یبوست کمک کرده و سبب دفع صحیح می شود ، که در این صورت دستگاه گوارش سالم تری خواهید داشت.
  • این میوه منبع غنی از ویتامین E می باشد و در تقویت قوای جنسی بسیار موثر می باشد.
  • انبه از ویتامین های فراوانی برخوردار هست که در سلامت وکاهش بیماری ها قلبی و عروقی بسیار موثر می باشد.
مطالب مرتبط

چگونه انبه را در گلدان خانگی بکاریم؟

ترفند تازه نگهداشتن انبه در یخچال و نحوه فریز کردن آن

طرز تهیه ترشی انبه هندی + نکات مهم و راز خوشمزه شدن آن

نظرات