• 07 شهریور 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 152992

چگونه ته چین آلو اسفناج با مرغ و گوشت در فر یا قابلمه درست کنیم؟

چگونه ته چین آلو اسفناج با مرغ و گوشت در فر یا قابلمه درست کنیم؟

ته چین آلو و اسفناج به خاطر طعم لذیذ و ظاهر هوس انگیزی که دارد غذایی بسیار پرطرفدار است.

اول فارس: ته چین آلو اسفناج مثل خورش آلو اسفناج یک غذا برای ناهار سنتی و خوشمزه است که به خاطر طعم لذیذ و ظاهر هوس انگیزی که دارد، بسیار پرطرفدار است. شما می‌توانید در طرز تهیه ته چین آلو اسفناج هم از مرغ و گوشت استفاده کنید و هم آن را به صورت گیاهی آماده کنید. در این مطلب با طرز تهیه ته چین آلو اسفناج با همه فوت و فن‌های آن آشنا شوید.

طرز تهیه ته چین آلو اسفناج با مرغ

چگونه ته چین آلو اسفناج با مرغ و گوشت در فر یا قابلمه درست کنیم؟
مدت زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۱ ساعت

مواد لازم برای تهیه ته چین آلو اسفناج با مرغ

برنج: ۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار

اسفناج: ۱ کیلوگرم

سینه یا ران مرغ: ۵ تکه

سیر: ۳ حبه

آلو برقانی یا آلو بخارا: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

پیاز: ۲ عدد

زرده تخم مرغ: ۲ عدد

ماست چکیده: ۶ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده: به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، برگ بو، زردچوبه: به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه ته چین آلو اسفناج با مرغ

ته چین
ته چین آلو اسفناج با مرغ یکی از خوشمزه‌ترین انواع ته چین مرغ و گوشت است که می‌توانید آن را هم با ران و هم سینه مرغ درست کنید. در ادامه می‌توانید با طرز تهیه ته چین آلو اسفناج با مرغ آشنا شوید.

مرحله ۱؛ خیساندن برنج

در اولین مرحله از طرز تهیه ته چین آلو اسفناج با مرغ باید برنج را بشویید و چند دور آبکشی کنید. سپس آن را در ظرف آب و مقداری نمک بگذارید تا برای چند ساعت در آب خیسانده شود.

مرحله ۲؛ آماده کردن آلو

بعد از خیساندن برنج، در این مرحله از طرز تهیه ته چین آلو اسفناج با مرغ باید آلوها را بشویید و در صورت تمایل هسته آن‌ها را جدا کنید. برای این که آلوها کمی نرم شوند، باید آن‌ها را در آب قرار دهید. می‌توانید برای ملس شدن طعم آلو اسفناج از ترکیب قیسی در کنار آلوها استفاده کنید.

مرحله ۳؛ پختن مرغ‌ها

در این مرحله از طرز تهیه ته چین آلو اسفناج باید مقداری روغن در ماهیتابه بریزید. سپس مرغ‌ها را در روغن سرخ کنید. کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران آب شده به مرغ‌ها اضافه کنید.

مرحله ۴؛ اضافه کردن پیاز به مرغ‌ها

بعد از مزه‌دار کردن مرغ‌ها یک عدد پیاز را به صورت خلالی درشت خرد کنید و به مرغ‌ها اضافه کنید. به اندازه نصف لیوان آب در ماهیتابه بریزید و بعد از اضافه کردن برگ‌ بو درب ماهیتابه را روی آن قرار دهید تا با حرارت ملایم بپزد. پخت مرغ به این روش حدود ۱ ساعت طول می‌کشد.

مرحله ۵، خرد کردن مرغ‌ها

بعد از این که مرغ‌ها پختند، باید صبر کنید تا کمی خنک شوند. سپس استخوان‌های مرغ را جدا کنید و آن را به هر شکلی که دوست دارید خرد نمایید.

مرحله ۶؛ سرخ کردن پیاز و سیر

در این مرحله باید ابتدا یک پیاز باقی مانده را به صورت نگینی ریز خرد کنید و آن را در کمی روغن سرخ کنید تا سبک شود. سپس سیرها را خرد یا رنده کنید و به پیازها اضافه کنید. اجازه دهید عطر سیر خارج شود و کمی سرخ شود.

مرحله ۷؛ تفت دادن اسفناج

بعد از این که سیر و پیاز سرخ شدند، در این مرحله از طرز تهیه ته چین آلو با اسفناج باید اسفناج‌های شسته شده و خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید. تفت دادن اسفناج‌ها تنها باید به اندازه‌ای باشد که آب اضافه آن کشیده شود. سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله ۸؛ ترکیب کردن تخم مرغ و ماست

در این مرحله از طرز پخت ته چین آلو اسفناج با مرغ باید ماست را با زرده تخم مرغ ترکیب کنید و کمی زعفران به آن اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود. می‌توانید مقداری گلاب نیز به مواد ته چین اضافه کنید تا خوش عطرتر شود.

مرحله ۹؛ آماده کردن ته چین آلو اسفناج

171352056
در این مرحله از آماده کردن ته چین آلو اسفناج با مرغ باید برنج را در آب جوش بریزید و آبکش کنید. سپس یک لایه برنج در قابلمه بریزید و یک لایه از ترکیب اسفناج و آلو و مرغ را روی آن بریزید. برنج را در هر مرحله کمی فشار دهید و این کار را تا تمام شدن همه مواد ادامه دهید.

مرحله ۱۰؛ پختن ته چین آلو اسفناج با مرغ

بعد از این که مایه ته چین را آماده کردید، آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید برنج شما ۱۵ دقیقه روی گاز بماند، سپس نصف استکان آب را با مقداری روغن یا کره ترکیب کنید و روی برنج بریزید. حدود ۴۵ دقیقه صبر کنید تا برنج دم بکشد و آماده شود. در انتها ته چین را برگردانید و با خلال، زرشک و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید.

 ته چین آلو اسفناج با مرغ و گوشت
به طور معمول ته چین آلو اسفناج با مرغ درست می‌شود، اما در صورت تمایل می‌توانید به جای مرغ از تکه‌های گوشت تفت داده شده و یا گوشت چرخ کرده نیز استفاده کنید. روش آماده کردن ته چین آلو اسفناج با گوشت درست شبیه به همان روش تهیه غذا با مرغ است، تنها باید به جای مرغ از گوشت استفاده کنید.

در صورتی که از گوشت چرخ کرده برای ته چین استفاده می‌کنید، می‌توانید گوشت را با ترکیب سیر و پیاز سرخ کنید و سپس به صورت لایه لایه همراه با اسفناج و آلو روی برنج بریزید. سپس برنج را همانند روش قبل روی حرارت ملایم قرار دهید تا به خوبی دم بکشد.

طرز تهیه ته چین آلو اسفناج در فر

در صورتی که ته چین آلو اسفناج را در فر درست می‌کنید، می‌توانید مواد برنج را به صورت لایه لایه داخل یک قالب مناسب بریزید و روی قالب را با فویل بپوشانید تا برنج به خوبی دم بکشد. سپس فر را از قبل برای حدود ۱۵ دقیقه گرم کنید و قالب را با دمای ۱۷۰ تا ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد برای مدت زمان ۱ تا ۱/۵ ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید.

در مرحله آخر پخت فویل را بردارید تا روی ته چین شما نیز طلایی رنگ شود. توجه داشته باشید که هر چقدر دمای فر کمتر باشد، ته چین شما لذیذتر و خوش رنگ‌تر می‌شود. اگر دوست دارید روی ته چین شما کاملاً طلایی شود، می‌توانید بعد از پخت غذا برای ۱۵ دقیقه گریل را روشن کنید تا روی ته چین طلایی و خوش رنگ شود.

نکات و فوت و فن‌های طرز تهیه ته چین آلو اسفناج

برای خوش عطر شدن ته چین آلو اسفناج می‌توانید ۲ قاشق غذاخوری شوید به آن اضافه کنید.

در صورت تمایل می‌توانید به جای زرده تخم مرغ از تخم مرغ کامل استفاده کنید.

سینه مرغ برای تهیه ته چین آلو اسفناج مناسب‌تر است.

در صورت تمایل می‌توانید از مقدار اسفناج بیشتر یا کمتری در این غذا استفاده کنید.

برای درست کردن ته چین آلو با اسفناج بهتر است از ماست چکیده استفاده کنید.

اگر گیاهخوار هستید و یا علاقه‌ای به خوردن گوشت و مرغ ندارید، می‌توانید ته چین آلو اسفناج را به صورت ته چین سبزیجات و بدون هیچگونه گوشتی نیز آماده کنید.

برای برگرداندن ته چین باید چند دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود. سپس آن را روی یک ظرف با اندازه بزرگ‌تر از قابلمه یا قالب قرار دهید تا ته چین به طور کامل برگردانده شود.

طرز تهیه ته چین آلو اسفناج در فر

یکی از مهم ترفندهای تهیه ته چین آلو اسفناج این است که بعد از هر مرحله که مواد را در قابلمه یا قالب می‌ریزید، باید آن را با پشت قاشق فشار دهید تا مواد کاملاً منسجم شوند و در انتها بتوانید ته چین را راحت‌تر به صورت قالبی خارج کنید.

فراموش نکنید قبل از ریختن مواد ته چین در قابلمه یا قالب حتماً آن را به خوبی چرب کنید.

در طرز پخت ته چین آلو اسفناج هر چقدر مقدار زعفران غذا بیشتر باشد، خوش‌طعم‌تر و لذیذتر خواهد شد.

در صورت تمایل می‌توانید این ته چین را بدون گوشت درست کنید و بعد از گوشت‌های قلقلی سرخ شده برای روی غذا استفاده کنید.

برای این که ته چین راحت‌تر از قالب خارج شود، حتماً روی برنج مقداری روغن بریزید و قبل از خارج کردن ته چین با نوک چاقو اطراف برنج را جدا کنید.

سوالات متداول

در طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج باید از چه نوع ماستی استفاده شود؟

برای درست کردن ته چین آلو با اسفناج بهتر است از ماست چکیده استفاده کنید که ته چین شل نشود و وا نرود.

مهم‌ترین نکته برای درست کردن ته چین آلو اسفناج و برگرداندن آن چیست؟

یکی از مهم ترفندهای درست کردن ته چین آلو اسفناج این است که بعد از هر مرحله که مواد را در قابلمه یا قالب می‌ریزید، باید آن را با پشت قاشق فشار دهید تا مواد کاملاً منسجم شوند و در انتها بتوانید ته چین را راحت‌تر به صورت قالبی خارج کنید.منبع:ایرنا زندگی

میگرن چشمی چیست ، علائم و اینکه چه چیزی باعث آن می‌شود؟

مطالب مرتبط

طرز تهیه بلدرچین شکم پر خوشمزه و مجلسی با رب انار

دستور پخت استانبولی با مرغ و سیب زمینی

طرز تهیه زیتون پرورده خانگی با ساده ترین روش

نظرات