اگر شما هم جزء این دسته از افراد هستید که نمی توانید در راهی که قدم برداشته اید ثابت قدم بمانید بدانید که تنها نیستید.این مقاله را تا انتها مطالعه کنید تا بتوانید از طریق راهکارهای موجود ثبات و پایداری خود را در زندگی افزایش دهید.
۱- از اشتباه درس بگیرید
اگر می خواهید ثبات زیادی در زندگی داشته باشید، اولین مرحله این است که درس هایی را از اشتباهات گذشته یاد بگیرید و برای آن برنامه ریزی کرده و خودتان را آماده کنید. البته نباید بیش از حد به خاطر اشتباهات گذشته خودتان را آزار دهید. سعی کنید الگو برداری کنید و به عنوان مسیر مثبت در آینده آن ها را به کار بیندازید.
۲-برنامه ریزی کرده و خودتان را آماده کنید
یکی از بهترین راه ها این است که همیشه برای آینده خودتان را آماده کنید. همیشه نتیجه هر کاری را بسنجید و خودتان را مجهز کنید. ابزار های لازم را به کار بگیرید و در هر کاری که وارد می شوید، اول موارد پایه را خوب یاد بگیرید و خودتان را به خوبی برای کارهای بزرگتر آماده کنید. تمام هزینه ها را نیز در نظر بگیرید.
۳-به موارد پایه توجه کنید
بسیار مهم است که مراقب وضعیت جسمانی خود باشید. استرس یک بخش طبیعی در زندگی است. استرس شدید می تواند اثرات جانبی بسیار جدی مانند ضعف سیستم ایمنی، فشار خون بالا، بی خوابی و سر درد را به همراه داشته باشد.
برای پیشگیری از این اثرات حتماً باید موارد زیر را رعایت کنید:
- غذا خوردن – یک رژیم غذایی سالم را دنبال کنید که به نیازهای بدن شما پاسخ دهد.
- ورزش کردن – ورزش منظم برای مقابله با استرس می باشد.
- خوابیدن – روتین های خود را مربوط به خوابیدن انجام دهید و حداقل ۷ ساعت در شب یک خواب با کیفیت داشته باشید.
۴-وضعیت اقتصادی خود را سالم کنید
وضعیت مالی سالم یک راه برای ثبات ذهنی است. مجبور نیستید همه قرض ها و بدهی های خود را یک شبه پرداخت کنید. بلکه باید عادت های مالی هوشمندانه ای را در خودتان به کار بیندازید تا همیشه یک تعادل مالی در زندگی شما وجود داشته باشد.
۵-به دنبال مکانیزم ها بگردید
در نهایت که استرس خود را بیرون کردید، حتماً باید تلاش کنید تا مکانیزم های خوبی را به کار بیندازید و انواع مختلف آن ها را کشف کنید. ممکن است این مکانیزم ها برای افراد مختلف متفاوت باشد اما پیشنهادات آن شامل موارد زیر هستند:
- به دنبال فعالیت های آرامش بخش مانند خواندن یک کتاب یا پیاده روی بگردید که می تواند شما را آرام کند.
- آرام کردن عضلات یا تنفس عمیق را تمرین کنید.
- اختلالات ذهنی را شناسایی کنید و به دنبال راه حل هایی برای بهبود آن ها بگردید.
۶-لیست داشته باشید
لیستی از انجام کارها می تواند بهترین دوست شما در زمان شلوغی باشد. این لیست را می توانید روی کاغذ یا به صورت دیجیتالی انجام دهید و یک نقشه ذهنی ایجاد کنید که یک راه عالی برای انجام این کار، توجه به اولویت های زندگی است.
۷-روابط مخرب و منفی را پایان دهید
بعضی از روابط مخرب و آسیب زا هستند برای همین حتما باید آن ها را ترک کنید و در سریع ترین زمان ممکن هم این کار را انجام دهید. شاید دوری از افرادی که مدتها با آنها بوده اید سخت باشد اما این سختی آغاز رسیدن به راه مثبت موفقیت هاست.
۸-واکنش تند نداشته باشید
بیش از حد دراماتیک فکر نکنید یا خیلی خشمگین و ناراحت نباشید. دیگران را قضاوت نکنید و به رفتارتان تسلط داشته باشید.
۹- هنگام تصمیم گیری کمک بگیرید
اگر تا به حال پشت سرهم تصمیمات اشتباه گرفته اید، بهتر است از این به بعد، با یک دوست معتمد و با تجربه یا یک فرد قابل اعتماد مشورت کنید.
۱۰- دوستان ثابت پیدا کنید
با افرادی وقت خود را سپری کنید که دوستان قابل اعتمادی هستند و رفتارهای مثبت را در آن ها پیدا کنید و همیشه در دوستی با آن ها ثابت قدم باقی بمانید.
نظرات