چاپ کد خبر: 74734
22 بهمن 1400

چگونه قارچ پلو خوشمزه با مرغ برای ۴ نفر درست کنیم ؟

قارچ پلو یکی از خوشمزه ترین و سالم ترین پلوها است، پلو با قارچ به دلیل اینکه قارچ فراوانی در خود دارد سرشار از ارزش غذایی می باشد، این پلو خوشمزه و در عین حال ساده بسیار راحت تهیه می شود و مناسب روزهای است که شما فرصت کافی برای تهیه غذا ندارید. قارچ ها پروتئین بسیار بالایی در خود جای دادند و بسیار مفید برای پوست و مو و بدلیل داشتن کالری کم می توانید در رژیم غذایی روزانه خود جای دهید.

قارچ پلو جایگزین مناسبی از مرغ یا گوشت در غذاها است البته می توانید قارچ پلو را با مرغ ریش ریش شده نیز تهیه کنید این غذایی خوشمزه را می توان در وعده نهار و شام تهیه و میل نمایید، برای نگهداری قارچ برای مدت طولانی تر باید آنها را بلانچ کنید که ما در رسپی امروز به شما یاد می دهیم، با یکی از خوشمزه ترین قارچ پلو ها با ما همراه باشید.

قارچ پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه باما همراه باشید.


مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ
۱ عدد
برنج
۴ پیمانه
پیاز
۲ متوسط
قارچ
۳۰۰ گرم
آب لیمو ترش
۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای رنگی
۱ عدد
زعفران دم کرده
۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه
به مقدار کافی
زردچوبه و روغن
به مقدار کافی
دستور پخت قارچ پلو با مرغ

برای تهیه قارچ پلو مجلسی ابتدا برنج را نسبت به نوع ان بین ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت با ۱ قاشق چایخوری نمک و آب ولرم می خیسانیم. در ادامه سینه مرغ را به صورت تکه های کوچک مانند گوشت خورشتی خرد می کنیم.

در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید، سپس مرغ های خرد شده را داخل آب جوش می ریزیم و اجازه می دهیم چند دقیقه بجوشند. حالا کف های روی آب جوش را می گیریم.

پس از اینکه کف های روی آب جوش را گرفتیم، یکی از پیارها را به همراه مقداری نمکف فلفل سیاه و زردچوبه داخل قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ به طور کامل بپزد. حالا قارچ ها را به صورت نگینی یا اسلایس شده خرد می کنیم.

یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن مایع اضافه می کنیم. در ادامه قارچ های خرد شده را به همراه آب لیمو ترش به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا قارچ ها آب بیندازند و آب اضافی شان کشیده شود.

در این مرحله فلفل دلمه ای را به صورت نواری خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه فلفل دلمه ای به خوبی نرم شد، مرغ پخته شده را نیز اضافه می کنیم و با هم چند دقیقه تفت می دهیم تا مواد یکدست شوند.

حالا تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم ور وی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در ادامه ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع و ۱ قاشق غذاخوری نمک به آب جوش اضافه می کنیم.

در ادامه برنج خیسانده شده را به آب جوش اضافه می کنیم و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان می دهیم تا پخت اولیه برنج انجام شود. زمانی که دانه های برنج کاملا نرم شوند و مغزشان گیر داشته باشد باشد برنج را آبکشی کنیم.

در این مرحله قابلمه ای که برای پخت قارچ پلو در نظر گرفته ایم را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع اضافه می کنیم. در ادامه برای ته دیگ به سلیقه خود از سیب زمینی اسلایس شده یا نان لواش استفاده می کنیم.

حالا روی ته دیگ را برنج می پوشانیم، سپس یک لایه از مخلوط قارچ و مرغ روی برنج می ریزیم. به همین ترتیب مواد را به صورت لایه لایه داخل قابلمه می ریزیم، سپس زعفران دم کرده را به صورت پخش روی برنج می ریزیم.

در این مرحله درب قابلمه را می گذاریم تا برنج به مدت یک ساعت دم بکشد. پس از اینکه برنج به خوبی دم کشید، آنرا با دیگر مواد داخل قابلمه مخلوط می کنیم، سپس در دیس می کشیم و با قارچ و مرغ تزیین می کنیم.

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار