چگونه ویزای کار استرالیا بگیریم؟
امروزه با پیچیده شدن شرایط اقتصادی کشور و ناتوانی افراد در پیداکردن کار، افراد بیشتر از پیش به فکر مهاجرت افتاده و قصد دارند در سریعترین زمان ممکن یکی از کشورهای خارجی را برای ادامه زندگی خود انتخاب کنند. کشور استرالیا به دلیل شرایط اقتصادی بسیار خوبی که دارد؛ یکی از بهترین و مناسبترین گزینهها به شمار میآید. این کشور به دلیل کمبود نیروی کار احتیاج بسیار زیادی به نیروی ماهر و متخصص دارد.
دولت استرالیا طبق سیاستهایی که دارد؛ انواع ویزاهای مختلف را برای مهاجران در نظر گرفته تا به کمک آنها بتوانند در استرالیا اقامت کنند. یکی از محبوبترین ویزاهای استرالیا که در بین مردم طرفداران زیادی دارد؛ ویزای کار نام دارد.
اخذ ویزای کار استرالیا باتوجهبه تنوع ویزاها و شرایط آنها کمی پیچیده میشود. اما وجود شرایطی مانند حقوق بالا و امکانات زندگی خوب، این کشور را مقصدی ارزشمند برای مهاجرت کاری ساخته است. با کمبود نیروی کار و شیوع کرونا بخشی از نیروی کار خود را از طریق مهاجران تأمین خواهد کرد.
کسانی که قصد اخذ ویزای کاری استرالیا را دارند؛ باید با انواع ویزاهای آن آشنایی داشته باشند. در این مطب به طور کامل نحوه اخذ انواع ویزای کار استرالیا را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
چه حوزههایی در استرالیا نیازمند نیروی کار هستند؟
یکی از مسائل بسیار مهمی که متقاضیان مهاجرت باید به آن دقت کنند؛ حوزههای نیازمند نیروی کار در استرالیا است. آنها باید بدانند که چه حوزههایی بیشتر به افراد متخصص نیازمند هستند و سپس برای اخذ ویزای کاری اقدام کنند.
اما بهتر است بدانید که دراینبین یک سری حوزهها هستند که نیاز بیشتری به افراد متخصص دارند. کسانی که در این حوزههای پرطرفدار فعالیت میکنند؛ بهتر و راحتتر در استرالیا مشغول کار میشوند. از جمله مهمترین حوزههای نیازمند نیروی کار، میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- حوزه آموزش
- حوزه علوم
- بهداشت و سلامت
- مهندسی و فنی
- مدیریت و امور مالی
- حقوق و مشاوره
- ادبیات و هنر
- مشاغل متفرقه
معرفی ویزاهای کاری برای مهاجرت به کشور استرالیا
کشور استرالیا انواع ویزاهای کاری را به مهاجران ارائه خواهد کرد. هرکدام از این ویزاها برای افراد خاصی تعریف شدهاند. پس لازم است که افراد قبل از انجام کارهای مهاجرتی خود، با تمام این ویزاها آشنا شوند تا بهترین و مناسبترین تصمیم را برای مهارت اتخاذ کنند.
برای مهاجرت کاری به استرالیا، بیش از ۱۰ نوع ویزای دائم و موقت وجود دارد. ویزای کاری موقت عبارتند از ۴۹۱، ۱۸۸، ۴۸۵ و ۴۷۶ و ویزای کاری با اقامت دائم عبارتند از ویزای ۱۸۶، ۱۸۷، ۱۸۹، ۱۹۰، ۴۸۲ و ویزای تلنت. ما در این مطلب مهمترین و پرطرفدارترین ویزاهای کاری استرالیا در بین مردم ایران را معرفی می کنیم.
ویزای ۱۸۹ استرالیا (ویزای مهارتی استرالیا بهصورت مستقل)
یکی از مهمترین ویزاهای کاری یا اسکیل ورکر استرالیا، ویزای ۱۸۹ نام دارد. این ویزا از آن دسته ویزاهای کاری مستقل استرالیا است که متقاضیان مهاجرت برای اخذ آن نیاز به حامی یا اسپانسر استرالیایی ندارند. اخذ ویزای ۱۸۹ استرالیا شرایط خاص خود را دارد. کسانی که در حرفه خود تخصص دارند؛ باید شرایط زیر را برای اخذ این ویزا داشته باشند.
- سن آنها باید زیر ۴۵ سال باشد.
- باید حداقل از ۱۰۰ امتیاز، نمره ۶۵ را در کسب کنند.
- باید دارای مدرک زبان انگلیسی آیلتس ۶، تافل ۶۴، پیتیآی ۵۰، اوآیتی B، کمبریج ۱۶۹ باشند.
- تخصص آنها در لیست اعلام شده از طرف اداره مهاجرت استرالیا وجود داشته باشد.
ویزای ۱۹۰ استرالیا (ویزای مهارتی استرالیا با اسپانسر ایالتی)
ویزای مهارتی ۱۹۰ استرالیا هم یکی دیگر از ویزاهای محبوب در میان مهاجران است که به افراد ماهر در حوزه فعالیت خود تعلق میگیرد. همانطور که از اسم این ویزا پیدا است؛ افراد متقاضی باید اسپانسر ایالتی داشته باشند. یعنی از طرف دولت ایالتی یا مرکزی، دعوتنامه داشته باشند.
علاوه بر اسپانسر ایالتی، یک سری شرایط دیگر وجود دارد که افراد برای اخذ ویزای ۱۹۰ باید آنها را داشته باشند. این شرایط عبارتاند از:
- حرفه افراد در لیست اعلام شده وجود داشته باشد.
- کسب امتیاز ۶۵ در آزمون ویزا
- سن متقاضی بین ۱۸ تا ۴۴ سال باشد.
- داشتن تأییدیه سلامت و احراز هویت
- تسلط به زبان انگلیسی در حد موردنیاز
- ارائه فرم EOI
ویزای ۱۸۸ استرالیا (ویزای کارآفرینی و سرمایهگذاری)
ویزای ۱۸۸ استرالیا یا همان ویزای کارآفرینی و سرمایهگذاری، یک برنامه کاری موقت است که افراد کارآفرین و آنهایی که صاحبان مشاغل بهحساب میآیند؛ معمولاً از این طریق به استرالیا مهاجرت میکنند. لازم به ذکر است که ویزای کارآفرینی دارای ۵ لان مهاجرتی است. افراد متقاضی باید بر اساس شرایط خود یکی از آنها را انتخاب کنند. این لاینها عبارتاند از:
- کارآفرینی یا استارتاپ
- سرمایهگذاری ممتاز (بسته شده)
- سرمایهگذاری قابلتوجه
- سرمایهگذاری معمولی
- نوآوری بیزینس
ویزای ۴۹۱ (ویزای تخصصی با اسپانسر مناطق کمجمعیت و اسپانسر فامیلی)
ویزای ۴۹۱ یکی دیگر از ویزاهای مهارتی استرالیا است که افراد متقاضی مهاجرت بهشرط اینکه در حوزه فعالیت خود مهارت کافی داشته باشند؛ میتوانند برای اخذ آن اقدام کنند. این ویزا امکان مهاجرت و زندگی در استرالیا را به مدت ۵ سال در مناطق کمجمعیت برای افراد فراهم میکند. همچنین لازم به ذکر است که فرد مهاجر میتواند خانواده خود را با خود به استرالیا ببرد.
این ویزا فقط برای ۵ سال به افراد اجازه کار و زندگی به افراد میدهد؛ اما آنها بعد از سه سال میتوانند درخواست ویزای اقامت دائم بدهند. از جمله شرایط کسب ویزای ۴۹۱، میتوان موارد زیر را نام برد.
- داشتن مدرک ارزیابی مهارتهای مربوط به حرفه موردنظر
- میزان سن افراد متقاضی کمتر از ۴۵ سال باشد.
- توسط یکی از ایالتهای استرالیا یا یکی از اعضای خانواده خود در مناطق کمجمعیت معرفی شوند.
- داشتن سه سال سابقه کار
- داشتن معیار سلامتی و آزمون شخصیت شناسی
- کسب حداقل ۶۵ امتیاز در سیستم امتیازبندی
- داشتن مدرک زبان انگلیسی (حداقل آیلتس ۶)
چگونه ویزای کاری استرالیا را تهیه کنیم؟
بهترین و مطمئنترین روشی که افراد میتوانند ویزای موردنظر خود را در کوتاهترین زمان ممکن اخذ کنند؛ مراجعه به مؤسسه مهاجرتی پارسی کانادا است. مؤسسه پارسی کانادا باتجربهترین مشاوران را در اختیار دارد که آنها باتوجهبه دانشی که در زمینه مهاجرت دارند؛ بهترین و مناسبترین راه مهاجرت را در اختیار متقاضیان قرار میدهند.
این مؤسسه هرگونه خدماتی که لازم باشد را در کمال صداقت به متقاضیان مهاجرت ارائه میدهد و تا زمانی که در کشور موردنظر استقرار پیدا کنند؛ همراه آنها خواهد بود؛ بنابراین اگر قصد مهاجرت کاری به استرالیا را دارید؛ بهتر است که اخذ ویزای مهارتی خود را به مؤسسه مهاجرتی پارسی کانادا (parsicanada.com) واگذار کنید.
سخن نهایی
استرالیا به دلیل شرایط خوب اقتصادی و نیاز شدید به نیروی کار متخصص، بهترین گزینه برای مهاجرت افراد است. این کشور انواع ویزاهای مختلف کاری را به متقاضیان ارائه میدهد تا با استفاده از آنها، کار و زندگی خود را در استرالیا آغاز کنند. ویزای کار استرالیا انواع مختلفی دارد. متقاضیان لازم است بهخوبی آنها را بشناسند و بدانند که چگونه این ویزاها را اخذ کنند. در این مطلب به طور کامل ویزای کار استرالیا را بررسی کردیم و شما را با چگونگی اخذ آن، آشنا کردیم.