اقتصادی

چگونگی نامگذاری تابلو و سردرب واحدهای صنفی و اماکن عمومی در فارس

رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان در خصوص نحوه نامگذاری تابلو و سردرب واحدهای صنفی و اماکن عمومی توضیحاتی ارائه داد.

رئیس اماکن

سرهنگ “حسن گودرزی” در گفت و گو با اول فارس اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که اصناف و کسبه در مراحل اخذ پروانه کسب با آن مواجه هستند، بحث نامگذاری واحد صنفی است.

وی افزود: با استناد به ماده ۱۷ آیین نامه اجرایی قانون ممنوعیت به کارگیری اسامی، استفاده  از اسامی، عناوین و اصطلاحات بیگانه وهمچنین مغایر با عفت عمومی در سردرب واحد صنفی و اماکن عمومی ممنوع می‌باشد.

رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان فارس افزود: در راستای رونق تولید و تسریع در انجام مراحل اخذ پروانه کسب و پیشگیری از ضرر و زیان مالی شهروندان و کسبه بابت سفارش تابلو و درج نام واحد صنفی توصیه می‌گردد متصدیان واحدهای صنفی قبل از انتخاب نام و سفارش تابلو با مراجعه به اداره نظارت بر اماکن عمومی استعلامات لازم را اخذ نمایند.  ضمنا رعایت ابعاد ۷۰ درصد فارسی و ۳۰ درصد انگلیسی در سفارش تابلو مورد تاکید می‌باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا