به گزارش اول فارس از شیراز، احمدعلی روشن مدیر کانون بازنشستگان کارخانه روغن نباتی نرگس شیراز گفت: کارخانه روغن نباتی، روزهای اوج خود را سپری می کرد اما در سال ۷۲ زمزمه خصوصیسازی کارخانه شنیده شد.
وی ادامه داد: متاسفانه کارخانههایی نظیر آزمایش، آی تی آی و روغن نباتی که به صورت غیرقانونی به بخش خصوصی واگذار شد، ورشکست شدند.
مدیر کانون بازنشستگان کارخانه روغن نباتی نرگس شیراز گفت: فرایند شرکت در مزایده دولتی این است که شرکتکننده باید اهلیت، صلاحیت، سرمایه، سوابق صنعتگری و برنامه داشته باشد و سه درصد قیمت پایه کارخانه را به حساب کارخانه واریز کند.
روشن افزود: مالک سابق کارخانه که در آن دوره با حمایت برخی کارخانه روغن نباتی را تحویل گرفت، فاقد سوابق صنعتگری و مدارک شرکت در مزایده کارخانه بود.
وی با اشاره به اینکه این موارد نمایانگر این بود که واگذاری کارخانه در روندی نامناسب و مخالف با ضوابط ایجاد شده، ادامه داد: طبق قانون، اولویت واگذاری با ما سهامداران بود و اگر ما قدرت خرید نداشتیم بعد کارخانه واگذار می کردند اما این حق تقدم رعایت نشد که آن زمان هر چه اعتراض کردیم سودی نداشت و بنده مدتی بازداشت شدم و پس از به شرکت شهرکهای صنعتی منتقل شدم.
مدیر کانون بازنشستگان کارخانه روغن نباتی شیراز بیان کرد: پس از آن به تدریج تجهیزات به فروش رفت و ۱۶۰۰ کارگر که حق فروش ضایعات، حق خواربار، حق افزایش تولید و… داشتند اما گروه مالک سابق همه این حقوق را قطع کرد.
روشن گفت: دادخواستهای من اثری نداشت و کانون بازنشستگان روغن نباتی را مخفیانه به ثبت رساندم و مطالبهگری را آغاز کردم.
مدیرعامل جدید ۳۲ نمایندگی خودرو دارد اما برای پرداخت حقوق کارگران این کارخانه به موقع پول ندارد
وی ادامه داد: در مدتی که در کارخانه حضور نداشتم پیشرفتهترین دستگاههای موجود در کارخانه را به فروش رساندند و کارخانه چپاول شد اما پس از مدتی با استناد به قوانین، مطالبهگری و کمک مسؤولان وقت جلو این کار را گرفتم.
مدیر کانون بازنشستگان کارخانه روغن نباتی شیراز تصریح کرد: کارخانه نرگس بیش از آنچه از مالک سابق و تیم او ضربه بخورد، از مسؤولان وقت آسیب دید به طوری که ۶۰۰ کارگر در اوج رفاه به ۶۰ کارگر با وضعیت ناهنجار، تقلیل یافت.
وی با اشاره به اینکه مدیرعامل جدید ۳۲ نمایندگی خودرو در سمنان و تهران دارد، افزود: مالک فعلی ۱۳۰۰ میلیارد بابت پیش پرداخت به شرکت صید خودرو پرداخت کرد که مالک سابق به او خودرو تحویل بدهد اما مالک سابق پول را گرفت و خودروها را به مالک فعلی تحویل نداد و پس از شکایت، کارخانه روغن نباتی به جای طلب، به مالک فعلی رسید.
نمایندگان روغن نباتی پارس که از گذشته با کارخانه نرگس در رقابت بودند
روشن گفت: بنده در ابتدا از مدیرعامل جدید حمایت کردم چون قصد کار کردن داشت اما نمایندگان روغن نباتی پارس که از گذشته با کارخانه نرگس در رقابت بودند، مانعی برای انتقال و یا رونق روغن نباتی نرگس هستند.
این مطالبهگر بیان کرد: به مالک فعلی یک موقعیت طلایی پیشنهاد دادیم و مشاور کاربلد و متخصصی را معرفی کردیم اما نمایندگان روغن نباتی پارس باز هم مانع ایجاد کردند و حتی حضور سرمایهگذار با شرایط خوب نیز منتفی شد.
وی اظهار داشت: در شرایط فعلی، مدیرعامل جدید برای پرداخت حقوق به موقع پول ندارد، خرید مواد روغن خام با مشکل مواجه است و کارخانه هم به دلایل محیط زیستی باید انتقال یابد که شرایط آن فراهم نیست.منبع:خبرگزاری فارس
نظرات