خبر اول

کارمند پیمانکاری برق لامرد اخراج شد؛ کشف ۲۳ ماینر غیرمجاز در منزلش

مدیر شرکت توزیع برق لامرد از کشف چندین ماینر غیرمجاز در منزل یکی از کارمندان پیمانکاری خود خبر داد و تأکید کرد فرد متخلف بلافاصله اخراج و پرونده او برای برخوردهای قانونی در دست بررسی است.

به گزارش اول فارس، مدیر توزیع نیروی برق شهرستان لامرد با اشاره به خبر کشف ۲۳ دستگاه ماینر از منزل یکی از کارمندان شرکت پیمانکار، گفت: پرونده این تخلف در حال بررسی است و فرد خاطی که کارمند یکی از شرکت‌های طرف قرارداد با شرکت توزیع برق استان فارس است، هیچگونه رابطه استخدامی با این شرکت ندارد.

حسن شیردل اظهارکرد: مطابق دستور صادره، این فرد بلافاصله از شرکت پیمانکاری اخراج شد و علاوه بر مجازات‌های قانونی، اقدامات لازم مطابق دستورالعمل رسیدگی به تخلفات پیمانکاران، علیه وی و شرکت مربوطه اعمال خواهد شد.

وی افزود: خدمتگزاران صنعت برق استان و شهرستان لامرد همواره برای تامین برق پایدار و جلب رضایت مردم شبانه‌روزی تلاش می‌کنند و با هرگونه اخلال در آسایش عمومی برخورد جدی خواهد شد.

شیردل از مردم لامرد خواست تا در شناسایی و گزارش مراکز استخراج غیرمجاز رمزارز همکاری کنند و گفت: شهروندان می‌توانند با ارسال پیامک به شماره ۳۰۰۰۵۱۲۱، مراکز مشکوک را گزارش دهند و پاداش دریافت کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا