آخرین اخبار

کاهش ۶۶ درصدی میانگین بارندگی در فارس/تنگاب فیروز آباد پرباران ترین منطقه در استان

برنامه ریزی و بررسی راه کارها و سایر اقدامات لازم به منظور عبور از پیک تابستان سال۱۴۰۳ با حضور مشاور استاندار و دبیر شورای راهبردی منابع آب استان و مدیران عامل شرکت‌های آب و فاضلاب شیراز و فارس به میزبانی شرکت آب منطقه‌ای فارس تشکیل شد.

آب استان فارس

به گزارش اول فارس به نقل از شرکت آب منطقه‌ای فارس سیاوش بدری مدیر عامل شرکت در ابتدا ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، گزارشی از وضعیت بارندگی سامانه بارشی اخیر  طی روزهای گذشته ارائه داده گفت: میانگین میزان بارش در سامانه بارشی اخیر که از ۵ اسفندماه  وارد استان فارس شده است، تا کنون ۱۶ میلیمتر است  که بیشترین بارش ثبت شده در ایستگاه برغان واقع در شهرستان مرودشت  به میزان ۶۰ میلیمتر می باشد.

ایشان ادامه داد میانگین بارش استان فارس در سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه ۱۴۰۲) تا امروز نزدیک نزدیک ۸۰ میلیمتر است، که نسبت به میانگین بلند مدت (۵۵ ساله) استان ۶۶ درصد کاهش نشان می‌دهد.

رئیس هیئت مدیره شرکت آب منطقه‌ای افزود بیشترین بارش در سال آبی جاری تا این تاریخ، ایستگاه تنگاب فیروز آباد با ۲۶۳ میلیمتر بوده و ابراز امیدواری کرد در روزها و ماه‌های پیش رو بخصوص فصل بهار شاهد بارش‌های خوبی باشیم.

ایشان ادامه داد آب پشت تعداد ۹ سد در حال بهره برداری استان تا امروز ۱۲۰۸ میلیبون متر مکعب است و ورودی سد درودزن در حال حاضر ۲۵ متر مکعب در ثانیه می‌باشد.

محمد رضا دیهیمی مشاور استاندار و دبیر شورای راهبردی آب استان ضمن بیان تاکیدات استاندار بر تداوم تشکیل این جلسات افزود ارائه راه کارهای منطقی و قابل اجرا قبل از پیک تابستان ۱۴۰۳ باید در دستور کار قرار گیرد.

لازم به ذکر است در پایان جلسه مدیران عامل شرکت‌های آب و فاضلاب فارس و شیراز گزارش‌هایی در خصوص تامین آب شرب حوزه عملکرد و مشکلات پیش موجود ارائه دادند.

بوتاکس طبیعی و گیاهی صورت با چند ماسک بشدت موثر خانگی

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. با سلام
    چندسال است که برای قسمت جنوب وجنوب شرقی فارس اتفاق عجیبی می افتد و آن اینکه ابرها دراین منطقه دوشاخه شده وقسمت شمالی استان وهرمزگان را دربر میگیرد واگردراین منطقه ابری بیادخوب به هم نمیپوندن و نمی باران میبارد وابرها پراکنده میشوند! حال ابن شایعه بر سرزبانها ست که ازوقتی پالایشگاه عسلویه افتتاح شذه روی منطقه تاثیر گذاشته ؟مسولین امرتحقیقی جامع دراین زمینیه انجام دهند واگرچنین چیزی درست باشد فکری به حال این منطقه کنند
    خواهشمندیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا