سرگرمی

کتاب “سفره سنتی خوزستان” مرجع گردشگری غذای جنوبی‌ها منتشر شد

سفره سنتی خوزستان به تازگی در انتشارت نویسندگان آزاد(تهران)به قلم نازنین کاظمی منتشر شده است.

به گزارش اول فارس ، سفره سنتی خوزستان،عنوان کتاب ارزشمند نازنین کاظمی نویسنده اهل خوزستان است که در تیراژ ۵۰۰ نسخه، در ۱۸۷ صفحه و مصور با مجوز های چاپ و نشر در قطع رقعی و به بهای هر نسخه در نشر نویسندگان آزاد در تهران چاپ و به بهای هر نسخه چهار صد هزار تومان و برخوردار از کاغذ گلاسه و عکسهای رنگی و با کیفیت عالی به اهالی خوزستان و فعالان گردشگری غذا عرضه شده است.

نویسنده این اثر ارزنده و جذاب که در سال جاری (۱۴۰۳) منتشر گردیده به معرفی ۱۶ نمونه از پلوهای ویژه مردم خوزستان و ۳۲ نمونه خوراکها و کبابهای خوزستانی به همراه ۳۴ نمونه از آشها و سوپها و خورشت های خوزستانی پرداخته است. طراح و صفحه آرای این اثر دکتر داوود رضا کاظمی و طراح جلد این کتاب جواد کاربخش راوری میباشد.

سفره سنتی خوزستان

کتاب از ۵ صفحه فهرست و ۱۴ صفحه مقدمه شیوا و خواندنی از تاریخچه و نوع غذاها و خوراکیهای سنتی مردم خوزستان است و  خانم نازنین کاظمی دانش آموخته زبان و ادب پارسی و مدرس دوره های آموزشی تهیه و پخت انواع کیک و شیرینی است.

وی در این رابطه تالیفات و پژوهشهایی انجام داده که نتایج آنها به زودی به صورت کتاب منتشر خواهد شد. کتاب سفره سنتی خوزستان که ماحصل تحقیقات خانم کاظمی متولد ۱۳۵۸ است در جهت بهبود و تامین سلامتی و توجه به تغذیه مردم استان خود و برای ماندگاری سنت و شناسایی فرهنگ عامه و غذا های سنتی زادگاه خود انجام داده و ارزش و محتوا ی کتاب نشان از تلاش و کوشش نویسنده برای احیای بخشی از فرهنگ مردم منطقه خوزستان بزرگ است.

بسیاری از غذاها و خوراکیهای معرفی شده در این کتاب خاص و ویژه اهواز و سایر شهرهای استان خوزستان با برخی از خوراکها و غذاهای استانهای دیگر ایران وجه اشتراکاتی دارد اما ممکن است در نوع پخت و برخی مواد به کار رفته در غذاهای سنتی خوزستان کمی تفاوت هایی داشته باشند.از آن گذشته این کتاب میتواند به عنوان مرجعی برای شناخت و مطالعه پیرامون گردشگری خوراک در استان خوزستان و حتی کل ایران مورد استفاده قرار گیرد.

طراحی و قیمت مناسب کتاب به همراه خط چشم نواز و تصاویر زیبا و صفحات مرغوب و با کیفیت و محتوای جالب توجه و جذاب کتاب از محاسن این اثر تازه منتشر شده است.

ضمن توصیه به خرید و مطالعه این اثر از سوی عموم مردم و استفاده آشپزها و سر آشپزهای کلانشهرها از متن و محتوای کتاب،از توفیقات الهی برای ناشر و نویسنده گرامی سلامتی و موفقیت روز افزون را آرزومندم./سید محی الدین حسینی ارسنجانی- پژوهشگر فرهنگی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا