کدام میوه ها و سبزیجات را باید در یخچال نگه داشت و کدام را نه؟
اول فارس |خانه داری : هنگام باز کردن خریدها کمتر کسی به توصیه های روی بسته ی مواد غذایی در مورد نحوه ی نگهداری آن ها دقت می کند و اغلب ما بر حسب دانسته ها و تصورات قبلی همانطور مثل همیشه بعضی از آن ها را در کابینت می گذاریم و بعضی را در یخچال.
اما از قرار معلوم بیشتر ما از مواد غذایی اشتباه نگهداری می کنیم و این مسأله می تواند واقعاً روی مزه و میزان ماندگاری آن ها تأثیر بگذارد.
به تازگی جدولی در فضای مجازی منتشر شده که باعث سردرگمی کاربران در مورد نحوه ی نگهداری مواد غذایی شده.
یکی از مواردی که بیشتر افراد را متعجب کرده خیار است که از قرار معلوم باید در کابینت از آن نگهداری شود اما کاربران دلیل آن را متوجه نمی شوند.
این جدول که در یک گروه فیسبوکی منتشر شده بحث زیادی در میان کاربران فضای مجازی به راه انداخته.
یک کاربر دیگر گفته: «فکر کنم همان روانی هایی که اول شیر را می ریزند بعد چای را، قبل از غلات صبحانه، شیر را در کاسه می ریزند و نان تست را از درازا برش می زنند.»
کاربر سوم نوشته: «من همیشه خیار و فلفل را در یخچال نگه می دارم.»
اما ماجرا به همینجا ختم نمی شود. طبق این جدول سیر، فلفل و سیب زمینی هم نباید در یخچال نگه داشته شوند، در حالی که هویج، کلم بروکلی، اسفناج و لوبیا سبز را باید در یخچال بگذارید.
با این حال زنی گفته: «جدیداً سیب زمینی هایم را در یخچال می گذارم چون خیلی زود جوانه می زدند، نمی دانم فقط به خاطر گرمای هوا بود یا نه، اما حالا ماندگاری بیشتری دارند و تازه تر می مانند.»
میوه هایی مثل توت فرنگی، انگور، تمشک و میوه های توت مانند را هم باید در یخچال نگه داشت و برعکس، سیب، آووکادو، انبه و موز را نباید در یخچال بگذارید.
گرچه برخی از کاربران معتقدند سیب را باید در یک کابینت تاریک و خنک یا ظرف میوه خوری نگه داشت، اما بعضی هم می گویند آن ها سیب هایشان را همیشه در یخچال می گذارند و این کار باعث می شود میوه «ماه ها بماند».
نظرات