دانشمندان استرالیایی اعلام کردند :

کشف تاثیر ” سیاه‌دانه ” در کنترل ویروس و درمان کرونا

 سیاه دانه طعمی تلخ دارد و به عنوان ادویه در مواد غذایی به خصوص ترشیجات استفاده می شود. این دانه بومی جنوب غربی آسیاست و از قدیم به عنوان ضد انگل، ضد باکتری و مسهل استفاده می کردند. به گزارش اول فارس؛ طبق بررسی و آزمایش دانشمندان استرالیایی، “سیاه‌دانه” می‌تواند در درمان بیماری کووید۱۹ مورد استفاده قرار بگیرد. پایگاه […]

سیاه دانه

 سیاه دانه طعمی تلخ دارد و به عنوان ادویه در مواد غذایی به خصوص ترشیجات استفاده می شود. این دانه بومی جنوب غربی آسیاست و از قدیم به عنوان ضد انگل، ضد باکتری و مسهل استفاده می کردند.

به گزارش اول فارس؛ طبق بررسی و آزمایش دانشمندان استرالیایی، “سیاه‌دانه” می‌تواند در درمان بیماری کووید۱۹ مورد استفاده قرار بگیرد.

پایگاه خبری “مدیکال اکسپرس” در این باره نوشت، دانه‌های گیاه “Nigella Sativa” در که در غرب آسیا می‌روید، قرن‌ها به عنوان داروی سنتی برای بیماری‌های متعدد پزشکی از جمله التهاب و عفونت‌ها مورد استفاده قرار گرفته است؛ اکنون دانشمندان استرالیایی در مقاله‌ای توضیح می‌دهند که سیاه‌‌دانه می‌تواند در درمان بیماری کرونا مؤثر باشد.

طبق شواهد مورد بررسی در این تحقیق، سیاه‌دانه می‌تواند به پروتئین سنبله ویروس کووید۱۹ بچسبد و از ایجاد عفونت ریه جلوگیری کند.

پروفسور “کانیز فاطیما شاد”، نویسنده اصلی مقاله درباره اثرات سیاه‌دانه گفت: «همچنین ممکن است طوفان “سیتوکین” را تحت تأثیر قرار دهد که در بیماران بستری شده و حال وخیم موثر باشد».

سیاه‌دانه به طور گسترده در آزمایشگاه‌ها از جمله روی حیوانات مورد مطالعه قرار گرفته است؛ این مطالعات نشان داده است که سیاه‌دانه می‌تواند با جلوگیری از انتشار مواد شیمیایی پیش التهابی مانند “اینترلوکین‌ها”، سیستم ایمنی بدن ما را به خوبی کنترل کند.

نقش بالقوه‌ای برای درمان بیماری‌های آلرژیک مانند آسم، اگزما، بیماری‌های آرتریت از جمله روماتوئید و آرتروز و حتی احتمالاً مولتیپل اسکلروزیس دارد.

همچنین ثابت شده که سیاه‌دانه در درمان فشار خون بالا، کلسترول بالا و دیابت مؤثر است.

“دنیس کورداتو”، یکی از نویسندگان مقاله می‌گوید: «مقاله مروری بینشی راجع به یک محصول طبیعی ارائه می‌دهد که بیش از یک‌هزار سال است به عنوان یک داروی سنتی مورد استفاده قرار می‌گیرد و ممکن است سرانجام در درمان بیماری کرونا مورد توجه قرار گیرد».

این مطالعه اخیراً در مجله “Clinical and Experimental Pharmacology and Physiology” منتشر شده است.

مطالب مرتبط

چطور بفهمیم سرماخوردگی، آنفلوآنزا یا کرونا گرفته ایم ؟

نظر رئیس انستیتو پاستور درباره ورود سویه جدید کرونا به کشور : شایعه است

افزایش شهرهای با وضعیت رنگ‌بندی قرمز، نارنجی و زرد در هرمزگان

نظرات