اقتصادیایرانخبر اولویدئو

کشف شواهد وجود ۳۶ تمدن هوشمند در همسایگی کره زمین

دانشمندان دانشگاه ناتینگهام انگلیس در تازه‌ترین یافته‌های خود، تخمین می‌زنند احتمالا ۳۶ تمدن هوشمند در سیارات دیگری غیر از زمین وجود دارد.

12085910 970

به گزارش اول فارس ، انسان همواره در رویای خود به دنبال ارتباط با موجودات فضایی بوده است؛ گرچه وجود این موجودات هنوز به طور قطع به اثبات نرسیده است، اما محققان در یافته‌های خود به شواهدی رسیده‌اند که انسان را تا اندازه‌ای به سوی باور این فرضیه که در فراسوی جهان جایی در کهکشان موجودات دیگری هستند که حیات دارند و چه بسا ممکن است از تمدن پیشرفته‌تری نسبت به انسان‌ها برخوردار باشند، سوق می‌دهد.

در همین راستا یک مطالعه جدید نشان داده است که بسیاری از بیگانگان پیشرفته می‌توانند سیگنال‌های ارتباطی را در سراسر کیهان ارسال کنند. این مطالعه توسط دانشمندان دانشگاه ناتینگهام انگلیس بر مبنای تکامل زندگی بشر انجام شده است که بر اساس شواهدی مبنی بر زندگی هوشمند در سیارات دیگر بوده است. 

طبق این تحقیق، دانشمندان تخمین زده‌اند تا ۳۶ تمدن پیشرفته می‌تواند در راه شیری وجود داشته باشد. با این وجود کارشناسان دانشگاه ناتینگهام  بر این باورند که زمین و جمعیت آن هنوز از نظر فناوری به اندازه کافی برای دریافت این سیگنال‌ها پیشرفته نیستند.

یکی از محققان این دانشگاه در مورد یافته‌های این مطالعه این نتایج را بسیار مهم و مهیج خواند، زیرا برای اولین بار است که واقعاً تخمینی برای این تعداد تمدن فعال هوشمند زده می‌شود که به طور بالقوه می‌توانیم با آن‌ها ارتباط برقرار کنیم و بدانیم که غیر از بشر، موجودات زنده دیگری نیز وجود دارند، چیزی که هزاران سال است که سؤال برانگیز بوده و هنوز پاسخی به آن داده نشده است.

به گفته او باید حداقل چند ده تمدن فعال در کهکشان ما وجود داشته باشد، با این فرض که پنج میلیارد سال زمان می‌برد تا زندگی هوشمند در سیارات دیگر مانند کره زمین شکل بگیرد.

موجودات فضایی

در اینجا بر اساس آنچه در مورد تمدن‌های هوشمند روی زمین کشف شده، دو فرض وجود دارد: نخست اینکه سیاره باید در منطقه قابل سکونت ستاره خود قرار داشته باشد، منطقه‌ای که در فاصله‌ای مناسب با آن یعنی نه خیلی دور و نه خیلی نزدیک به ستاره قرار دارد. نکته دیگر اینکه سیاره باید مانند زمین بین ۴/۵ و ۵/۵ میلیارد سال سن داشته باشد. این تحقیق همچنین بر اساس «معادله دریک» انجام شده است.

در سال ۱۹۶۱ دانشمند «فرانک دریکـ» با یک معادله متغیر‌ها و شانس تمدن بیگانه در جهان را تشریح می‌کند. او فاکتور‌هایی مانند میزان شکل‌گیری ستارگان مناسب برای رشد زندگی در سیارات اطراف و تعداد سیارات در منظومه شمسی را در نظر گرفت؛ در حالی که هیچ راه حل منحصر به فردی برای معادله وجود ندارد، اما به طور گسترده می‌تواند احتمال یافتن زندگی در فراسوی جهان را قوت بخشیده و امکان پذیر کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا