کشف ۵۰۰ عتیقه تاریخ ایران باستان از منزل یک قاچاقچی در داراب
با تلاش دادستان، نیروی انتظامی و یگان حفاظت میراث فرهنگی داراب، 500 شئ تاریخی شامل سکهها و اشیاء ارزشمند کشف و ضبط و متهم تحویل مراجع قضایی شد.

فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی استان فارس در گفتگو با اول فارس گفت باهوشیاری دادستان عمومی وانقلاب دادگستری شهرستان داراب و باتلاش عوامل نیروی انتظامی وهمکاری یگان حفاظت میراث فرهنگی شهرستان داراب تعداد ۵۰۰ شئ دارای ارزش از دوره های مختلف تاریخی مشتمل بر تعداد۳۷۱ عددسکه، ۶۶ عدد شئ تزئینی، ۵ قطعه سنگ، ۵۴ قطعه شئ فلزی و۴ عدد شئ متفرقه(همگی دارای ارزش تاریخی) در بازرسی از منزل متهم کشف وضبط گردید.
سرهنگ محمد احمدی با بیان این خبر افزود : صیانت از دستاوردهای گذشتگان ، در راس وظایف یگان حفاظت میراث فرهنگی استان قرار دارد .
فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی استان فارس با اشاره به ورود قاطع دادستان عمومی وانقلاب و فرماندهی انتظامی شهرستان داراب در برخورد با عوامل سرقت از آثار تاریخی خاطرنشان کرد : به لطف خدا و همکاری متولیان قضایی و انتظامی ،روند برخورد با مخلان امنیت فرهنگی و تاریخی استان شتاب بیشتری گرفته است .
سرهنگ احمدی حفظ آثار و ابنیه تاریخی را وظیفه و رسالت ملی هموطنان دانسته و اذعان داشت : از هرگونه همکاری شهروندان در راستای صیانت از تاریخ و تمدن کشور استقبال می کنیم .
او با تاکید بر عدم هرگونه مماشات با سارقان اشیاء تاریخی عنوان کرد : متهم جهت سیر مراحل قضایی وقانونی تحویل دادسرا گردید.
فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی استان فارس با قدردانی از مشارکت و دغدغه مندی آحاد جامعه نسبت به میراث و ابنیه تاریخی ،از مردم خواست مراتب هرگونه تعرض به اماکن فرهنگی و تاریخی را به عوامل انتظامی و اداره میراث فرهنگی شهرستان گزارش کنند .



