معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در سه ماهه نخست امسال ۳۰ مورد از مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی شناسایی و برای آنها تشکیل پرونده شده است که تمام مراجعان به این مراکز به نوعی با مشکلات جدی مواجه شدهاند که گاهی برگشت ناپذیر بوده است.
به گزارش اول فارس از شیراز، مهرداد شریفی با علام اینکه ناآگاهی مردم و سعی در کاهش هزینههای دریافت خدمات زیبایی، عامل اصلی در بروز مشکلات جسمی و روانی برای شهروندان است، گفت: متاسفانه بیشترین تعداد مراکز غیرمجاز در استان فارس، مربوط به ارائه خدمات زیبایی است و بیشترین مراجعان این مراکز بانوان هستند.
شریفی با یادآوری اینکه افرادی بدون داشتن تخصص و مهارت و حتی مدرک تحصیلی مرتبط، اقدام به ارائه خدمات زیبایی، در مراکز فاقد مجوز میکنند، گفت: سال گذشته با چندین مورد فوت ناشی از دریافت خدمات زیبایی از مراکز غیرمجاز در فارس مواجه بودهایم.
وی ادامه داد: در سه ماه ابتدای امسال، ۳۰ مورد از این مراکز و افراد شناسایی شدهاند و برایشان پرونده تشکیل شده است، گفت: تمام مراجعان به این مراکز به نوعی با مشکلات جدی مواجه شدهاند که گاهی برگشت ناپذیر بوده و در یک مورد به نابینایی فرد منجر شده است.
شریفی با اشاره به یکی از این موارد گفت: زن جوانی با مراجعه به فردی که با ادعای ارائه خدمات زیبایی در یک محل غیربهداشتی فعالیت میکرده، بدون بیهوشی، تحت یک عمل جراحی در ناحیه صورت و پلکها قرار گرفته و این موضوع منجر به آسیب جدی به فرد شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به ارائه خدمات ترمیمی پوست توسط متخصصان علوم پزشکی به فرد یاد شده، گفت: ارائه دهنده خدمات زیبایی غیرمجاز در این مورد، اقدام به برش صورت از حدفاصل ۲ گوش بیمار با هدف برداشتن غبغب کرده بود که فرد با عفونت شدید و احتمال وارد شدن آسیب به اعصاب و بینایی، به پزشک متخصص مراجعه کرده و تحت درمان قرار گرفته است.
شریفی با تاکید براینکه به هیچ عنوان مخالفتی با دریافت خدمات زیبایی وجود ندارد، از شهروندان درخواست کرد که از مراجعه به افراد و مراکز غیرمجاز و فاقد صلاحیت، جدا و اکیدا پرهیز کنند تا از صدمات و لطمات گاه جبران ناپذیر ناشی از آن مصون بمانند.
وی با ابراز تاسف از اینکه اکثر مراکز غیرمجاز ارائه دهنده خدمات شناسایی و معرفی شده به دستگاه قضایی، در شیراز مستقر بوده است، گفت: در شهری که تعداد قابل توجهی متخصص در رشتههای مختلف حضور و فعالیت دارند و مراکز متعدد مُجاز، خدمات زیبایی ارائه میدهند، مراجعه به افرادی که در آرایشگاه یا حتی آشپزخانه منزل خود، اقدام به ارائه خدمات لیزر، لیفت پوست، برداشت و تزریق چربی، لیف پلک و ابرو، تزریق بوتاکس میکنند، نشانه ناآگاهی افراد از عواقب چنین اقداماتی است.
شریفی با بیان اینکه پزشکان عمومی هم در قالب و حیطه شرح وظایف خود امکان ارائه خدمات زیبایی را به مراجعان دارند، گفت: از نظر ما، تنها کسانی که در مراکز مورد تائید معاونت آموزش دانشگاه علوم پزشکی یا وزارت بهداشت، آموزش دیده و گواهی دریافت کرده باشند، مجاز به ارائه خدمات، آنهم بعد از دریافت مجوز لازم را دارند.
وی گران بودن هزینه خدمات تخصصی زیبایی را یکی از دلایل اقبال اندکی از مردم به سمت افراد و مراکز غیرمجاز دانست و گفت: در خصوص دریافت هزینه اضافه یا دریافت مبالغی خارج از چارچوبهای قانونی، علیرغم اینکه بخشی از آن در حوزه وظایف نظام پزشکی تعریف میشود، دانشگاه علوم پزشکی شیراز ورود مناسبی داشته و منجر به معرفی پزشکان متعددی حتی متخصصان بنام، به مراجع قضایی شده است.
فیلم غارت گنجینه بزرگ از مقبره شاهان انشان در بیضای فارس
مُچ تعمیرگاهی که قطعات خودرو شیرازی ها را می دزدید گرفته شد
سریعا از مطالب و اخبار اول فارس آگاه شوید
ناشناس
تاریخ : ۱۴ - تیر - ۱۴۰۲
با سلام.شما نباید اجازه بدهید که فردی مرکز بزند.باید نهایت اگر مرکز غیر مجازی دایر شد.کمتر از ۷۲ ساعت پلمپ شود.شما مقصرید