چاپ کد خبر: 94241
18 شهریور 1401

۱۵ لحظه مهم از زندگی ملکه الیزابت دوم/بعد از مرگ او چه اتفاق‌هایی خواهد افتاد؟

ملکه انگلیس درگذشت
کاخ سلطنتی انگلیس در بیانیه‌ای از درگذشت ملکه الیزابت دوم خبر داد.
16602958 559

وب‌سایت رسمی کاخ باکینگهام در بیانیه‌ای اعلام کرد ملکه الیزابت دوم بعدازظهر (به وقت محلی) امروز (پنجشنبه)  در «کاخ بالمورال» درگذشت.

در بیانیه کاخ سلطنتی انگلیس آمده است «شاه چارلز و همسرش در بالمورال خواهند ماند و فردا به لندن بازخواهند گشت.»

چالز پادشاه انگلستان شد
پس از هفت دهه سلطنت الیزابت دوم، چارلز ۷۳ ساله بر تخت پادشاهی نشست. خبرگزاری بلومبرگ نوشت: «شاهزاده چارلز» پسر ارشد ملکه، جانشین او در تاج و تخت است. شبکه خبری سی‌ان‌ان نیز تأیید کرد «شاهزاده چالز» پسر ارشد ملکه انگلیس بلافاصله بعد از مرگ مادرش پادشاه انگلستان شد.

«لیز تراس» نخست‌وزیر انگلیس، «نیکولا استورجن» وزیر اول اسکاتلند، کاخ سفید، «امانوئل مکرون» رئیس‌جمهور فرانسه، «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل، «شارل میشل» رئیس شورای اروپا، «جاستین ترودو» نخست‌وزیر کانادا، «یائیر لاپید» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو در پیام هایی به درگذشت ملکه انگلیس واکنش نشان دادند.

الیزابت دوم متولد ۲۱ آوریل ۱۹۲۶ میلادی بود و پس از مرگ پدرش شاه جورج ششم در ۶ فوریه ۱۹۵۲ میلادی به سلطنت رسید. او در طول جنگ جهانی دوم، بیشتر زندگی خود را در کاخ بالمورال اسکاتلند و وینزر گذراند تا از بمباران‌های لندن در امان بماند.

با اعلام ۱۰ روز عزای عمومی از زمان مرگ ملکه تا خاکسپاری او، پیش‌بینی می‌شود میلیارد‌ها پوند برای مراسمات او در حالی هزینه شود که این کشور با بحران شدید روبروست و مردم آن با کمبود برق و گاز و رکود تورمی دست و پنجه نرم می‌کنند.

از جمله پیامد‌های مرگ الیزابت دوم می‌توان به زیان اقتصادی اشاره کرد، به حدی که برخی معتقدند انگلیس پس از مرگ او با دورانی مشابه دوران پس از جنگ جهانی دوم مواجه خواهد شد و فروپاشی کامل اتحادیه کشور‌های مشترک‌المنافع با ۵۳ عضو از جمله‌ی رویداد‌های احتمالی خواهد بود.

الیزابت دوم، ملکه ۱۶ کشور از کشور‌های عضو این اتحادیه از جمله استرالیا، کانادا، جامائیکا، نیوزیلند و باربادوس بود و درست است که این لقب بیشتر تشریفاتی است و ملکه انگلیس در این کشور‌ها قدرتی ندارد؛ اما بسیاری از این کشور‌ها بر خلاف میل خود با وجود اعلام استقلال، بخشی از پادشاهی انگلیس محسوب می‌شوند. به همین دلیل، احتمال دارد در روز‌های آینده برخی از این کشور‌ها یکبار و برای همیشه به این اتحاد پایان دهند.

ملکه بریتانیا درگذشت. حالا فرصت مناسبی‌ست ۹۶ سال زندگی او را زیر ذره‌بین بگیریم تا ببینیم الیزابت دوم با ۷۱سال سلطنت چه اتفاقاتی را رقم‌زده‌ یا پشت سر گذاشته‌است؟

الیزابت دوم در سال ۱۹۲۶ به دنیا آمد، او دختر پسر دوم پادشاه جورج پنجم بود و انتظار چندانی برای جانشینی تاج و تخت نداشت تا اینکه عمویش، پادشاه ادوارد هشتم، در سال ۱۹۳۶ از سلطنت کناره‌گیری کرد تا با «والیس سیمپسون»، زن مطلقه آمریکایی ازدواج کند.

پس از مرگ پدر الیزابت، پادشاه جورج ششم، که در پی کناره‌گیری برادرش ادوارد به سلطنت رسیده بود، الیزابت ۲۵ ساله برای در اختیار گرفتن تاج و تخت فراخوانده شد و سلطنتی را آغاز کرد که بعدا طولانی‌ترین دوران سلطنت در تاریخ پادشاهی بریتانیا شد.

ملکه الیزابت دوم امروز در ۹۶ سالگی درگذشت. او در آوریل ۲۰۲۱، همسرش شاهزاده فیلیپ را که در آن سال ۹۹ سال سن داشت از دست داد. ملکه در فوریه ۲۰۲۲ هم به ویروس کرونا مبتلا شد که بعدا در مورد آن گفت در نتیجه بیماری «بسیار خسته و فرسوده» شده است.

ملکه الیزابت دوم، در طول ۷۱ سال سلطنت خود، لحظات تاریخی بسیاری را هم شاهد بوده و هم ایجاد کرده‌است که باهم مرور می‌کنیم:

۱. تاجگذاری ملکه الیزابت دوم – ۲ ژوئن ۱۹۵۳ اولین مراسم تاج‌گذاری بود که از تلویزیون پخش شد

مراسم تاج گذاری الیزابت که در کلیسای وست مینستر برگزار شد، اولین مراسمی بود که به صورت زنده از تلویزیون پخش شد. حدود ۲۷ میلیون نفر از کل جمعیت ۳۶ میلیون نفری بریتانیا این مراسم را از طریق تلویزیون تماشا کردند و ۱۱ میلیون نفر دیگر آن را از رادیو دنبال کردند. حدود سه میلیون نفر در مسیر بازگشت ملکه الیزابت به کاخ باکینگهام بعد از مراسم تاج گزاری صف کشیده و او را تشویق کردند.

۱۵ لحظه مهم از زندگی ملکه الیزابت دوم

۲. اولین بازدید رسمی یک مقام بریتانیا از آلمان غربی در ۱۹۶۵

ملکه الیزابت دوم و شاهزاده فیلیپ در ۲۷ مه ۱۹۶۵ به مناسبت رژه سربازان انگلیسی در استادیوم المپیک در برلین از آلمان غربی دیدن کردند.

در میانه دهه‌ شصت که با تغییرات اجتماعی و سیاسی بسیار مهم شناخته می‌شود، ملکه برای یک سفر ده روزه به آلمان غربی رفت، این اولین بازدید رسمی یک مقام بریتانیایی از آلمان غربی بود. این سفر به مناسبت بیستمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم رخ داد و به نماد آشتی بین دو کشور و به رسمیت شناختن ظهور مجدد آلمان به عنوان یک قدرت در اروپا و در صحنه جهانی تبدیل شد.

۱۵ لحظه مهم از زندگی ملکه الیزابت دوم

۳. حضور ملکه در فاجعه معدن در ولز – ۱۹۶۶

در ۲۱ اکتبر ۱۹۶۶، بهمنی از گل، آب و زباله‌های معدن زغال سنگ یک مدرسه ابتدایی را در آبرفان ولز جنوبی مدفون کرد و ۱۱۶ کودک و ۲۸ بزرگسال را کشت. اگرچه شاهزاده فیلیپ یک روز پس از فاجعه وارد آبرفان شد. ملکه دیدار خود از این روستا را بیش از یک هفته به تعویق انداخت، زیرا نگران بود که حضور او باعث شود تلاش‌ها برای نجات و پیدا کردن محبوسان منحرف شود. برخی از نزدیکان ملکه الیزابت – از جمله منشی خصوصی سابق او، لرد چارتریس – بعدا گفته‌اند که او از تصمیم خود برای حضور با تاخیر در آبرفان پشیمان شد.

۱۵ لحظه مهم از زندگی ملکه الیزابت دوم

۴. بازدید ملکه از استرالیا در ۱۹۷۰

ملکه الیزابت دوم به همراه «امت مک درموت»، شهردار سیدنی، در طول تور استرالیا، در ماه مه ۱۹۷۰، از تالار شهر سیدنی بازدید می‌کند.

در طول تور سلطنتی استرالیا و نیوزیلند در سال ۱۹۷۰، الیزابت یک سنت سلطنتی را زیر پا گذاشت و به جای اینکه از فاصله‌ای محافظت‌شده برای مردم دست تکان دهد، به میان مردم رفت. حدود ۴۰ میلیون نفر دیدار او با مردم سیدنی را از تلویزیون تماشا کردند.

۱۵ لحظه مهم از زندگی ملکه الیزابت دوم

۵. جشن نقره ای – ۱۹۷۷

در ۷ ژوئن ۱۹۷۷، الیزابت به طور رسمی وارد بیست و پنجمین سال سلطنت خود شد. ملکه با پوشیدن لباس صورتی روشن، و کلاهی که با ۲۵ رنگ پارچه تزئین شده بود، عهد خود را برای وقف زندگی برای خدمت به بریتانیا تکرار کرد و گفت: «اگرچه این عهد در روزهای جوانی من بسته شد، من نه از وقف خود در این راه پشیمانم و نه یک کلمه از آن عهد را پس می‌گیرم.»

۱۵ لحظه مهم از زندگی ملکه الیزابت دوم

۶. عروسی پرنس چارلز با لیدی دایانا اسپنسر – ۱۹۸۱

در ۲۹ ژوئیه ۱۹۸۱، حدود ۷۵۰ میلیون نفر در ۷۴ کشور در سراسر جهان ازدواج شاهزاده چارلز، پسر ارشد الیزابت، با لیدی دایانا اسپنسر، در کلیسای جامع سنت پل را تماشا کردند. رابطه عاشقانه بین وارث تاج و تخت بریتانیا و «شای دی» جوان توجه رسانه ها را به خود جلب کرده بود و عروسی مجلل آنها «عروسی قرن» تلقی می شد. در حالی که دایانا مورد تحسین عموم قرار گرفت، ازدواج او با چارلز (و رابطه او با خانواده سلطنتی) از همان ابتدا با مشکل مواجه شد.

۱۵ لحظه مهم از زندگی ملکه الیزابت دوم

۷. بازدید از چین – ۱۹۸۶

در اواخر سال ۱۹۸۴، دولت مارگارت تاچر، نخست وزیر، موافقت کرد که از اول ژوئیه ۱۹۹۷، حاکمیت هنگ کنگ را به چین بازگرداند. در سال ۱۹۸۶، الیزابت اولین ملکه بریتانیا بود که از سرزمین اصلی چین و جنگجویان سفالی در شهر ممنوعه، و دیوار چین بازدید کرد.

برای مطبوعات، اهمیت دیپلماتیک دیدار ملکه از چین زیر سایه گاف‌های مشخص (و گاه نژادپرستانه) شوهرش قرار گرفت: فیلیپ پکن را «وحشتناک» خواند و به گروهی از دانشجویان بریتانیایی گفت که اگر برای مدت طولانی در چین بمانند ممکن است که چشم هایشان تنگ شود.

۱۵ لحظه مهم از زندگی ملکه الیزابت دوم

۸. «آنوس هوریبیلیس» یک سال وحشتناک برای ملکه در ۱۹۹۲

ازدواج چارلز و دایانا سال به سال  همچنان رو به وخامت گذاشت، آنها در سال ۱۹۹۲ تصمیم خود را برای جدایی اعلام کردند. شاهزاده اندرو، پسر دوم ملکه و همسرش «سارا فرگوسن» نیز در همین سال از هم جدا شدند، در اواخر همان سال، آتش سوزی در قلعه ویندزور رخ داد و بیش از ۱۰۰ اتاق کاخ را ویران کرد. ملکه الیزابت در سخنرانی ای که به مناسبت چهلمین سالگرد جانشینی خود ایراد کرد، این سال را “Annus Horribilis” نامید که به زبان لاتین به معنای “یک سال وحشتناک” است.

۱۵ لحظه مهم از زندگی ملکه الیزابت دوم

 

۹. مرگ پرنسس دایانا در ۱۹۹۷

در ۱۹۹۷ پرنسس دایانا در یک تصادف رانندگی درگذشت، انتقاد عمومی از خانواده سلطنتی پس از طلاق چارلز و دایانا در سال ۱۹۹۶ و به ویژه پس از مرگ دایانا در یک تصادف رانندگی در پاریس در تابستان بعد، شدیدتر شد. ملکه ابتدا در ملک خود در بالمورال اسکاتلند ماند و اجازه نداد پرچم بر فراز کاخ باکینگهام به حالت نیمه افراشته درآید، و تصمیم گرفت که هیچ بیانیه ای صادر نکند، اما خیلی زود و به اصرار مشاورانش، موضع خود را در مورد پرچم اصلاح کرد، به لندن بازگشت تا از جمعیت عزاداران استقبال کند و یک سخنرانی تلویزیونی هم برای ملتی که «شاهزاده خانم مردم» را از دست داده بودند عزادارش شده بودند، ایراد کرد.

۱۵ لحظه مهم از زندگی ملکه الیزابت دوم

۱۰. جشن طلایی ۲۰۰۲

در سال ۲۰۰۲، ملکه پنجاهمین سال سلطنت خود بر اتحادیه پادشاهی بریتانیا جشن گرفت. البته آن روزها برای ملکه روزهای خوبی نبود، چرا که خواهر کوچکترش، پرنسس مارگارت، و مادرشان در عرض چند هفته از یکدیگر فوت کردند. الیزابت اولین ملکه بریتانیا پس از ملکه ویکتوریا بود که رکورد ۵۰ سال سلطنت را ثبت کرد. او در سال ۲۰۰۲ در آن سال بیش از ۴۰۰۰۰ مایل سفر کرد، از دریای کارائیب، استرالیا، نیوزلند و کانادا دیدن کرد و در بریتانیا به ۷۰ شهر و ۵۰ شهرستان مختلف سر زد.

در مقایسه با دهه پر آشوب ۱۹۹۰ ، آغاز نیم قرن دوم سلطنت ملکه الیزابت با روابط  بهتر مردم بریتانیا و خانواده سلطنتی آن مصادف شد: در سال ۲۰۰۵، اکثریت مردم بریتانیا از عروسی چارلز با عشق دیرینه اش، کامیلا حمایت کردند.

۱۵ لحظه مهم از زندگی ملکه الیزابت دوم

۱۱. بازدید از جمهوری ایرلند – ۲۰۱۱

در ماه مه ۲۰۱۱، الیزابت و فیلیپ به دعوت رئیس جمهور «مری مک آلیس» از جمهوری ایرلند دیدن کردند. اگرچه ملکه در طول سلطنت خود بارها از ایرلند شمالی دیدن کرده بود، اما این اولین سفر او به جمهوری ایرلند و اولین سفر یک ملکه بریتانیا به ایرلند در ۱۰۰ سال گذشته بود. دیدار الیزابت از ایرلند، که طی آن او «همدردی عمیق» خود را برای قربانیان گذشته پرآشوب انگلیس و ایرلندی ابراز کرد، به طور گسترده ای به عنوان آغاز دوره جدیدی از دوستی تجلیل شد.

۱۵ لحظه مهم از زندگی ملکه الیزابت دوم

۱۲. تولد شاهزاده جورج – ۲۰۱۳

در جولای ۲۰۱۳، ملکه صاحب یک نوه جدید شد، شاهزاده جورج الکساندر لوئیس از کمبریج، اولین فرزند شاهزاده ویلیام و کیت میدلتون که در سال ۲۰۱۱ ازدواج کردند، سومین وارث تاج و تخت بریتانیا خواهد بود. انتظار می رود که جورج روزی پادشاه شود. این اولین بار از زمان سلطنت ویکتوریا بود که سه نسل از وارثان مستقیم تاج و تخت بریتانیا زنده بودند.

۱۵ لحظه مهم از زندگی ملکه الیزابت دوم

۱۳. عروسی شاهزاده هری و مگان مارکل – ۲۰۱۸

شاید هیچ رویداد دیگری در دوران سلطنت الیزابت بیش از عروسی شاهزاده هری با مگان مارکل، هنرپیشه آمریکایی مطلقه و دو رگه، نماد مدرن شدن نهاد سلطنت بریتانیا نباشد. اگرچه ظاهراً ملکه به سرعت این ازدواج را تأیید کرد، اما رابطه بین این زوج و رسانه‌های بریتانیا – و همچنین بقیه خانواده سلطنتی – پس از ازدواج آنها به شدت متشنج شد. در سال ۲۰۲۰، دوک و دوشس ساسکس اعلام کردند که از نقش خود به عنوان اعضای خانواده سلطنتی کناره گیری خواهند کرد. آنها بعداً به همراه پسرشان آرچی که در سال ۲۰۱۹ به دنیا آمده است به زادگاه مگان در جنوب کالیفرنیا نقل مکان کردند.

۱۵ لحظه مهم از زندگی ملکه الیزابت دوم

۱۴. مرگ شاهزاده فیلیپ – ۲۰۲۱

در ۹ آوریل ۲۰۲۱، شاهزاده فیلیپ، که برای ۷۳ سال همسر الیزابت بود، در سن ۹۹ سالگی درگذشت. زندگی الیزابت و فلیپ طولانی ترین داستان عشق سلطنتی بریتانیا درست قبل از جنگ جهانی دوم آغاز شد، زمانی که شاهزاده فیلیپ ۱۸ ساله در جریان بازدید خانواده اش از کالج نیروی دریایی سلطنتی بریتانیا در دارتموث، جایی که فیلیپ در آن تحصیل می کرد با دختر عموی خود، پرنسس الیزابت آشنا شد. در ۱۴ نوامبر ۱۹۴۷، این زوج در کلیسای وست مینستر ازدواج کردند و پادشاه جورج ششم کمی پس از آن فیلیپ را به عنوان دوک ادینبورگ معرفی کرد. برای بیش از نیم قرن، شاهزاده فیلیپ از همسرش در انجام وظایف سلطنتی حمایت کرد و تعهدات بلندپروازانه ای را به عهده گرفت. مراسم تشییع جنازه فیلیپ در ۱۷ آوریل ۲۰۲۱ برگزار شد. به دلیل محدودیت های ویروس کرونا، تنها ۳۰ مهمان برای شرکت در این مراسم دعوت شدند. عکس‌های ملکه که تنها در کلیسای سنت جورج نشسته است، به عنوان نمادی از تنهایی و اندوه دوران کرونا معرفی شدند.

۱۵ لحظه مهم از زندگی ملکه الیزابت دوم

۱۵.  ۲۰۲۲جشن پلاتین

در فوریه ۲۰۲۲، انگلستان مجموعه ای از جشن ها را به مناسبت ۷۰ سالگی استقرار ملکه الیزابت دوم در تاج و تخت بریتانیا آغاز شد. در دوم ژوئن، یک رژه نظامی با حضور ۱۴۰۰ سرباز با کلاه پوست خرس، ۲۴۰ اسب، یک رژه هوایی نیروی هوایی سلطنتی و یک سلام نظامی با ۸۲ تفنگ به منظور گرامیداشت ملکه ۹۶ ساله برگزار شد. اگر همه اینها کافی نبود در بخشی از لندن رژه ای از کورگی ها، نژاد سگ مورد علاقه الیزابت، با بیش از ۳۰ سگ پا کوتاه برگزار شد.

۱۵ لحظه مهم از زندگی ملکه الیزابت دوم

ملکه این مراسم را از بالکن کاخ باکینگهام و به همراه چهار نسل از جانشینان خود یعنی پسر بزرگش، شاهزاده چارلز، پسر بزرگ چارلز، شاهزاده ویلیام؛ و پسر ارشد ویلیام، شاهزاده جورج تماشا کرد.


بعد از مرگ ملکه الیزابت دوم چه اتفاق‌هایی خواهد افتاد؟

بعد از مرگ ملکه الیزابت دوم چه اتفاق‌هایی خواهد افتاد؟

خبرها حاکی از آن است که ملکه انگلستان در لحظات پایانی عمرش به سر می‌برد و بریتانیا قرار است با ملکه الیزابت دوم به عنوان پرقدمت‌ترین مقام سلطنتی خود به زودی وداع کند. اما بعد از مرگ ملکه اوضاع چگونه خواهد شد؟

ملکه ۹۶ساله اتحادیه پادشاهی بریتانیا، پیرترین مقام سلطنتی جهان که عنوان طولانی‌ترین دوران سلطنت بریتانیا را هم به خود اختصاص داده است و در حال حاضر در کاخ تابستانی خود در «بلمور» به سر می‌برد احتمالا در اسکاتلند دار فانی را وداع خواهد گفت، پس از اعلام درگذشت او، جسدش را به «ادینبورگ» منتقل می‌کنند و سپس برای مراسم تشییع به کلیسای جامع «سنت گیلز» برده خواهد شد و از آنجا به لندن منتقل می‌شود. اما بعد از درگذشت او چه اتفاق‌هایی قرار است بیافتد؟

بعد از مرگ ملکه الیزابت دوم چه اتفاق‌هایی خواهد افتاد؟

قصر بالمور، اقامتگاه تابستانی ملکه بریتانیا در اسکاتلند

خبر چطور اعلام می‌شود؟

پس از درگذشت ملکه، که با اسم رمز « پل لندن افتاد» اعلام خواهد شد، دبیر خصوصی ملکه، سر ادوارد یانگ، مسئول خواهد بود تا قبل از ارسال پیام درگذشت ملکه به ۱۵ کشور دیگری که ملکه در آنها به صورت رسمی رییس دولت است و بقیه ۳۶ کشور مشترک المنافع اتحادیه پادشاهی بریتانیا، نخست وزیر بریتانیا را از این خبر مطلع کند؛ البته در شرایط فعلی احتمالا این خبر بدون طی شدن این تشریفات در یک لحظه در تمام دنیا منتشر خواهد شد اما به هر حال!

اگر مساله انتشار خبر از رسانه‌ها را در نظر نگیریم، به صورت نمایشی قرار است مردم با انتشار یک اعلامیه روی دروازه‌های کاخ باکینگهام از درگذشت ملکه مطلع شوند. علاوه بر این، همزمان با اعلام خبر درگذشت ملکه تمام کارکنان کاخ‌ها و ساختمان‌های سلطنتی، یک بازوبند مشکی روی بازوی چپ خود خواهند بست.

پس از طی این تشریفات، تازه زمان آن می‌رسد که مرگ به صورت رسمی به رسانه‌ها اعلام شود، برای این منظور بیانیه‌ای برای انجمن مطبوعات بریتانیا و سایر خبرگزاری‌ها ارسال خواهد شد. در این مرحله شبکه‌های تلویزیونی برنامه‌های معمولی خود را برای اعلام رسمی خبر فوت ملکه قطع خواهند کرد، گویندگان اخبار، درگذشت ملکه را با کت و شلوار و کروات سیاه گزارش خواهند کرد.

بعد از مرگ ملکه الیزابت دوم چه اتفاق‌هایی خواهد افتاد؟

در ITV و Sky، اتاق‌های خبر برای سال‌ها از کلمه رمز «خانم رابینسون» برای اشاره به مرگ ملکه استفاده می‌کردند؛ زمانی که این خبر به صورت رسمی اعلام شود، خبرگزاری‌ها متن‌هایی که از قبل در مورد زندگی، سلطنت و میراث ملکه آمده کرده‌اند را منتشر می کنند. رسانه‌های مهم جهان در مورد این که این خبر را از کجا گزارش کنند، قبلا برنامه ریزی کرده‌اند.

شاه جدید اتحادیه بریتانیا 

به محض مرگ ملکه الیزابت دوم، شاهزاده چارلز که اکنون ۷۳ سال سن دارد پادشاه می‌شود. انتظار می‌رود نامی که او برای خودش انتخاب خواهد کرد، شاه چارلز سوم باشد. در این مرحله، جلسه شورای الحاق در کاخ سنت جیمز برگزار خواهد شد و تشریفات انتقال سلطنت آغاز خواهد شد. پرنس چارلز  یک روز پس از مرگ ملکه و پس از اینکه خواهران و برادرانش به طور تشریفاتی دست او را بوسیدند، پادشاه نامیده می‌شود. چارلز سپس از اسکاتلند، ایرلند شمالی و ولز بازدید خواهد کرد و اولین سخنرانی او به عنوان پادشاه در کاخ سنت جیمز انجام خواهد شد.

تاجگذاری پادشاه چارلز سوم چند ماه پس از مراسم خاکسپاری برنامه‌ریزی می‌شود و عنوان شاهزاده ولز، ولی عهد اتحادیه پادشاهی به شاهزاده ویلیام منتقل می‌شود.

بعد از مرگ ملکه الیزابت دوم چه اتفاق‌هایی خواهد افتاد؟

چارلز سوم، فرزند ۷۳ ساله ملکه الیزابت دوم اولین سخنرانی خود را به عنوان پادشاه در کلیسای سنت جیمز ارایه خواهد کرد

ملکه چگونه تشییع خواهد شد؟

ده روز بین مرگ ملکه و تشییع جنازه او فاصله خواهد داشت، در این مدت جسد او در کاخ باکینگهام باقی می‌ماند تا خانواده بتوانند با او وداع کنند. سپس جسد ملکه را به سالن وست مینستر منتقل می‌کنند تا مردم برای ادای احترام به او جمع شوند. در روز دهم، جسد ملکه برای تشییع جنازه به ابی وست مینستر منتقل خواهد شد. مراسم تشییع جنازه با حضور مقامات دولتی از سراسر جهان و با هماهنگی نیروهای مسلح و دولت برگزار خواهد شد.”ایسنا”

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار