خبرهای اجتماعی

۲۰ هزار لیتر آبلیموی غیربهداشتی از یک کارگاه غیرمجاز در شیراز کشف شد

رئیس اداره نظارت بر اماکن پلیس امنیت عمومی استان فارس از انهدام کارگاه تولید آبلیموی غیرمجاز و کشف ۲۰ هزار لیتر آبلیموی غیربهداشتی خبر داد.

به گزارش اول فارس از شیراز، سرهنگ حسن گودرزی با اشاره به کشف زک کارگاه غیرمجاز تولید آبلیموی غیربهداشتی در شیراز گفت: در اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در سطح صنوف و اماکن عمومی، پس از اقدامات پلیسی یک کارگاه تولید آبلیموب غیر مجاز شناسایی و در این راستا مقدار ۲۰ هزار لیتر آبلیموی غیر بهداشتی کشف شد.

وی افزود: در این خصوص متصدی کارگاه دستگیر، محل مذکور پلمب و پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرکز بهداشت شد.

سرهنگ گودرزی با اشاره به اینکه در ادامه بازدیدها یک انبار دپو ملزومات و لوازم یدکی خودرو در یکی از محلات شیراز شناسایی شد، گفت: ماموران پلیس امنیت عمومی طی هماهنگی با سازمان تعزیرات حکومتی به همراه عوامل سازمان استاندارد پس از بازرسی از انبار مذکور، تعداد سه هزار و ۵۸۳ قلم انواع محصولات و ملزومات خودروهای داخلی و خارجی غیرمجاز با ارزش تقریبی پنج میلیارد ریال کشف کردند و در این راستا یک نفر دستگیر و برای سیر مراحل قانونی تحویل پلیس امنیت اقتصادی استان شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا