اقتصادیخبر اول

۶۳ درصد تسهیلات بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در سال ۱۴۰۳ غیرحضوری پرداخت شد

در سال ۱۴۰۳۶۳درصد تسهیلات بانک قرض‌الحسنه مهر ایران غیرحضوری پرداخت شد۵۶درصد افتتاح حساب‌ها و ۶۳درصد وام‌های پرداخت شده بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در سال ۱۴۰۳ به‌صورت غیرحضوری بوده است.

 

d3cbf929 68d7 44fa 9bae eb87252fe4f2

به گزارش اول فارس، بانک قرض‌الحسنه مهر ایران به‌عنوان یکی از پیشگامان ارائه خدمات غیرحضوری در بین بانک‌های کشور به شمار می‌رود که خدماتی همچون افتتاح حساب آنلاین و درخواست وام آنلاین را برای نخستین بار به مشتریان شبکه بانکی معرفی کرد.

در سال‌های گذشته این خدمات با استقبال مشتریان و مخاطبان بانک روبه‌رو شده است. در سال ۱۴۰۳ نیز بخش قابل توجهی از افتتاح حساب‌ها و درخواست‌های وام این بانک به‌صورت غیرحضوری انجام شده است.

کل افتتاح حساب‌های صورت گرفته سال قبل ۶ میلیون بوده که از این تعداد ۳میلیون و ۳۷۰هزار مورد معادل ۵۶درصد به‌صورت غیرحضوری بوده است.همچنین از کل تسهیلات پرداخت شده در سال ۱۴۰۳ که تعداد آن به ۵ میلیون فقره بالغ می‌شود، ۳میلیون و ۱۴۰هزار فقره معادل ۶۳ درصد به‌صورت غیرحضوری انجام شده است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا