آشپزی

۱۰ اشتباه رایجی که در پخت جوجه کباب مرتکب می شوید

جوجه کباب از غذاهای محبوب ما ایرانی هاست که طعم و عطر بسیار دلنشینی دارد.پختن این غذا در دورهمی ها و سفرها بسیار رایج است.شاید درست کردن این غذا بسیار ساده به نظر برسد اما برای پخت یک جوجه کباب عالی باید از اشتباهاتی که در این بخش اجتناب کنید.

۱-ترکیب کردن زعفران با مواد جوجه کباب

یکی از اشتباهاتی که اغلب افراد در پخت جوجه کباب مرتکب می شوند، ترکیب کردن زعفران با مواد جوجه کباب است. با ترکیب زعفران به مواد جوجه، تنها مواد جوجه رنگ می گیرد پس هرگز زعفران دم شده را با دیگر مواد ترکیب نکنید بلکه زعفران را در ابتدا به سطح مرغ بزنید و بگذارید یک ساعت استراحت کند و سپس مابقی مواد را اضافه کنید.

برای دم کردن زعفران آن را پودر کرده و سپس به ازای هر قاشق غذاخوری زعفران، ۲ قاشق سوپ‌خوری آب جوش و ۲ تکه یخ اضافه کنید. یخ باعث ایجاد شوک و رنگ‌دهی بیشتر زعفران خواهد شد.

۲-اضافه کردن آبلیمو و نمک قبل از روغن

اول آبلیمو و نمک نزنید.قبل از اضافه کردن آبلیمو و نمک ابتدا روغن به آن اضافه کنید تا جوجه ها با روغن کاور شوند و بعد آبلیمو و نمک بزنید. به این شکل جوجه ها هرگز بعد از پخت خشک نمی شوند.

۳-هرگز پیاز را رنده نکنید

اگر پیاز را رنده کنید به تکه های جوجه می چشبند و در هنگام کباب کردن پیاز ها سیاه می شوند و شما فکر می کنید جوجه آماده است درحالی که جوجه خام است و از طرفی دیگر پیاز ها نیز مرغ را تلخ می کنند. بهتر است جوجه پیاز را خلالی کنید.

۴-بیش از حد افزودن آب لیمو ترش

برای اینکه جوجه کباب شما مانند جوجه کباب های رستورانی نرم و لذیذ باشد، باید حتما آب لیمو ترش به اندازه باشد زیرا بیش از حد اضافه کردن آب لیمو ترش باعث سفت شدن جوجه ها و احساس نکردن طعم واقعی آنها می شود.

۵-جایگزین کردن کره به جای روغن مایع

کره را جایگزین روغن مایع نکنید زیرا کره در اثر سرما سفت می شود حتی اگر ان را گرم کنید اما مرغ سرد است و در نهایت موادجوجه در یخچال قرار می گیرد و هیچ تاثیری بر روی نرم ماندن جوجه ها ندارد در نهایت اگر بخواهید می توانید برای عطر و طعم آن یک قاشق کره آب شده به جوجه های پخته شده اضافه کنید.

۶-افزودن نمک زیاد

بسیاری از افراد جوجه کباب را خوش نمک دوست دارند اما بیش از حد نمک زدن به جوجه ها یکی دیگر از دلایل سفت شدن جوجه کباب است پس در اضافه کردن نمک به مایه جوجه کباب دقت کنید.

۷-زعفران را با موادقاطی نکنید

هرگز زعفران دم شده با دیگر مواد ترکیب نکنید در این صورت فقط مواد جوجه رنگ می گیرد و جوجه رنگ کمی دارد. بلکه بهتر است زعفران را در ابتدا به سطح مرغ بزنید و بگذارید یک ساعت استراحت کند و سپس مابقی مواد را اضافه کنید.

۸-از ادویه ها غافل نشوید

مرغ ذاتا دارای بوی نامطبوعی است که اضافه کردن پیاز و زعفران تا حد زیادی این بو را می گیرد با این حال اضافه کردن ادویه هایی مانند پودر سیر و فلفل سیاه و پودر پیاز می تواند طعم جوجه ها را خوشمزه کند.

۹-پختن همه‌ی برش‌های جوجه با هم
بسیاری از افراد تمام قسمت های مرغ را با هم به سیخ می کشند و روی منقل یا باربیکیو قرار می دهند اما باید بدانید، پخت قسمت های مختلف مرغ متفاوت است مثلا بالها را جداگانه سیخ بزنید، قسمتهای بدون استخوان را با هم و قسمت های استخوان دار را نیز با هم. به این شکل می‌توانید جوجه‌کبابی داشته باشید که به طور یکسان پخته است.

۱۰-پخت با حرارت بالا
برای اینکه جوجه کبابی بی نظیر داشته باشید، باید جوجه ها را بر روی حرارت ملایم بپزید. کباب جوجه ها در حرارت بالا اشتباه است و سبب می شود روی جوجه بسوزد اما جوجه ها مغز پخت نشده و خام بمانند.

اشتراک گذاری