اکثر مردم به غذاهای تند علاقه بسیاری دارند و شاید این موضوع برای برخی تعجب آور باشد که چگونه این افراد می توانند به غذاهای تند و عذاب آور علاقه داشته باشند.اما خوب است بدانید که غذاهای تند فواید بسیاری دارند که شاید از آنها بی خبر باشید و در ادامه این مطلب این فواید را با یکدیگر بررسی خواهیم کردن پس تا انتها با ما همراه باشید.
۱-پیشگیری از آنفلوآنزا
کپسایسین با افزایش تعریق بدن، نشانههای آزار دهنده آنفلوآنزا را از بین میبرد. غذاهای تند، گرفتگی بینی را رفع کرده و سینوزیت و دیگر علائم آنفلوآنزا را کاهش میدهند.
۲-مبارزه با التهاب
مجله تایم، التهاب را “قاتل مخفی” خواند، چون خطر ابتلا به دیابت، آلزایمر، بیماری های قلبی عروقی، ورم مفاصل و سرطان را افزایش می دهد.خوشبختانه، ادویه هایی مانند زردچوبه، میخک، دارچین و زنجبیل خاصیت آنتی اکسیدان قوی دارند که می توانند به مبارزه با التهاب کمک کنند. طبق تحقیقات، کورکومین، دارویی که در زرد چوبه یافت می شود به کاهش ورم کمک می کند.
۳-عمر ببیشتر
اگر بخواهید ۱۰۰ سال زندگی کنید، می توانید در غذاهایتان ادویه استفاده کنید. طبق مطالعات انجام شده توسط دانشگاه هاروارد و مرکز ملی و کنترل بیماری ها، خوردن غذای تند به مدت شش یا هفت روز در هفته می تواند خطر مرگ را تا ۱۴ درصد کاهش دهد.
چنانچه در این بخش از سلامت نمناک می خوانید محققان می گویند که نمی توانند بگویند که به طور مستقیم غذای تند بر طول عمر طولانی ربط دارد و مطالعات بیشتری باید برای تایید این یافته ها انجام شود با این حال، آن ها بر این باورند که مصرف منظم غذای تند می تواند عوامل خطر مرگ مانند سرطان، بیماری های تنفسی و بیماری های قلبی را کاهش دهد.
۴-بهبود کیفیت خواب
محققان استرالیایی طی تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند، افرادی که به طور منظم غذاهای تند مصرف میکنند، راحتتر به خواب رفته و زودتر و سرحال تر، از خواب بیدار میشوند.
۵-کاهش ریسک ابتلا به سرطان
کپسایسین، ترکییبی که در فلفل چیلی یافت می شود نیز می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند.در مطالعه حیوانی، محققان دریافتند که کپسایسین مانع رشد سرطان پروستات می شود.افزودن زردچوبه به غذاها می تواند به جلوگیری از سرطان کمک کند.با توجه به تحقیقات، کورکومین می تواند ریسک سرطان معده، مغز، استخوان و پستان را کاهش دهد.
۶-کاهش وزن
کپسایسین موجود در فلفل عملکرد متابولیسم را سرعت بخشیده و به بدن کمک میکند تا کالریها را سریعتر بسوزاند. این ترکیب شیمیایی با افزایش حرارت بدن نقش مهمی را در افزایش ضربان قلب ایفا میکند. علاوه برآن، تحقیقات نشان داده افرادی که غذاهای تند میخورند معمولاً مقدار کمتری غذا میخورند و مقدار وزنشان را بیشتر تحت کنترل دارند.
۷-تسکین درد
آیا می دانستید که کپسایسین، ترکیبی که در فلفل چیلی وجود دارد و حس تندی را می دهد، یکی از مواد اصلی در تسکین درد است؟فلفل چیلی را به غذای خود اضافه کنید، تا درد مفاصل و ماهیچه را کاهش دهد.مطالعات نشان می دهد که کپسایسین می تواند درد را در افراد مبتلا به آرتروز، روماتیسم و ورم مفاصل و فیبرومیالژیا کاهش دهد.
۸-کاهش استرس و افسردگی
فلفلهای قرمز، سطح هورمون اندورفین و سرتونین را افزایش داده و باعث حذف درد میشوند و به این ترتیب فرد احساس راحتی میکند. این هورمونها ضد استرس و افسردگی هستند.
۹-جذب بیشتر مواد مغذی
شما به احتمال زیاد از این استراتژی ها برای دریافت مواد مغذی بیشتر از میوه ها و سبزیجات استفاده می کنید. حالا می توانید ادویه ها را به لیست غذایی خود اضافه کنید و از کمبود مواد مغذی جلوگیری کنید.فلفل سیاه مثال خوبی است. نشان داده شده است که جذب کورکومین و مواد مغذی را افزایش می دهد و می تواند به افزایش فراهمی زیستی داروها نیز کمک کند.
۱۰-بهبود سلامت قلبی
محققین مشاهده کرده اند که خطر کمتری از حملات قلبی و سکته در فرهنگ هایی وجود دارد که در آن مردم غذای تند می خورند.همچنین کشف کردند که مواد اولیه فعال در فلفل چیلی، به کاهش کلسترول پلاسما کمک می کنند.
نظرات