۱۱ تکنیک موثر برای آرام شدن بعد از دعوا و بحث با هر شخصی

جر و بحث کردن با دیگران راه خوبی برای برقراری ارتباط نیست؛ اما گاهی اوقات این اتفاق پیش می آید، به خاطر این که ما عقاید متفاوتی با یکدیگر داریم و شاید پذیرفتن این عقاید، برایمان کار سختی باشد.

در نتیجه ممکن است با صدای بلند یا کلمات نامناسب عقایدمان را بیان کنیم که این باعثِ بحث می‌ شود اما بعد از بحث ممکن است احساس نا آرامی پیدا کنیم که در این مقاله به شما توضیح می دهیم بعد از یک بحث جدی چطور خودتان را آرام کنید.

تکنیک موثر برای آرام شدن بعد از دعوا

۱-قدم بزنید

بعد از یک جر و بحث و دعوا برای آرام شدن سریعتر بیرون بروید و نفس عمیق بکشید و قدم بزنید. یک پیاده‌روی کوتاه سبب افزایش گردش خون شده و می تواند شما را آرام کند.

۲-دوش بگیرید

حتما به حمام بروید و اگر لازم بود حتی زیر دوش آب گریه کنید. شبیه به فیلم های دراماتیک باشید؛ حتی می توانید خیلی اغراق آمیز عمل کنید و خودتان را تخلیه کنید تا آرام شوید.

۳-غذایی آماده کنید که دوست دارید

می توانید این غذا را از بیرون تهیه کنید یا خودتان در منزل آن را آماده کنید. خوردن غذای مورد علاقه به شما احساس آرامش می دهد و رضایت را درون تان بیدار می کند یا می توانید به جای غذای مورد علاقه، فیلم مورد علاقه تان را ببینید یا به موسیقی مورد علاقه تان گوش دهید.

۴-با مدیتیشن و ریلکسیشن خود را آرام کنید

مدیتیشن به معنای متمرکز کردن ذهن دربدن است که در آن شخص به آرامی توجه را به درون خود می برد تا به آرامش جسمی و ذهنی دست پیدا کند. بعد از یک جرو بحث و دعوا می توانید از مدیتیشن و ریلکسیشن استفاده و خود را آرام کنید.

۵-شرایط را ارزیابی کنید

به هر حال این اتفاق افتاده است. چرا از آن استفاده خوب نکنید؟ بعد از اینکه خودتان را متقاعد کردید که حق با شما بود، با خود فکر کنید که چرا او اشتباه می کرد؟ سعی کنید قضیه را از منظر او ببینید. شاید اگر خودتان را جایش بگذارید و متوجه شوید که او هم حق دارد، همین باعث می شود که آرامش بیشتری پیدا کنید و دفعه بعد صبورتر عمل کنید.

۶-ببخشید و بگذرید

تلافی کردن یا انتقام جویی باعث تداوم یافتن خشم و عصبانیت در شما می‌شود اما بخشیدن دیگران همیشه با یک احساس خوب همراه است و می توانید با بخشش به آرامش برسید.

تکنیک موثر برای آرام شدن بعد از دعوا

۷-کار مورد علاقه خود را انجام دهید

برای کمک به آرام شدنتان بهتر است کار و فعالیت مورد علاقه خود را انجام دهید تا کمی فکرتان باز شود و تا حدی موضوع را فراموش کنید. باغبانی، رقص، گوش دادن به موسیقی از کارهای آرام بخشی است که می توانید انجام دهید.

۸-افکار ذهنی را کنار بگذارید

زندگی بسیار کوتاه است که بخواهید حسرت گذشته را بخورید. شما خیلی راحت می توانید از این موضوعات عبور کنید و به ادامه زندگی خود بپردازید. در زمان حال زندگی کنید و به فکر ایجاد حال خوب در خودتان باشید.

۹-با دیگران صحبت کنید
هر موقع احساس عصبانیت کردید به دیدار یکی از دوستان یا خانواده خود بروید و با او صحبت و درد و دل کنید اما حواستان باشد که این فرد کاملا مورد اعتماد باشد.

۱۰-خیلی قضیه را جدی نگیرید

اکنون لازم نیست که همه فکر و ذهن تان را درگیر این مسئله کنید، احساساتِ خود را کنار بگذارید، قضیه را جدی نگیرید و سعی کنید که آرام باشید زیرا باید به خودتان بقبولانید که مسئله خیلی مهم نبوده است و همه چیز به اتمام رسیده، پس نباید خودتان را سرزنش کنید و زندگی را به کام خود تلخ نمایید.

۱۱-بخندید

خندیدن در مواقعی که عصبی هستید، آسان نیست اما برای آرام شدن خود بخندید، با خندیدن هر چند مصنوعی می توانید احساس خود را کمی بهبود دهید. می توانید یک قسمت از یک برنامه ی طنز را ببینید و بخندید.

۱۲-بنویسید

نوشتن در آرام شدن شما تاثیر گذار است پس برای آرام شدن بیشتر و خالی کردن خودتان از نوشتن استفاده کنید و درمورد افکاری که در سرتان می گذرد، بنویسید، این روش خیلی به آرام کردنتان کمک میکند.

 

مطالب مرتبط

چگونه پس از دعوا زن و شوهری رابطه‌مان را درست کنیم؟

۶ ترفند غلط اما معروف در شستشو لباس ها که به هیچ دردی نمی خورند!

۹ تکنیک کم هزینه و ساده برای گرم نگه داشتن خانه در فصل سرما

نظرات