خانواده

۱۱ اشتباه رایج در استفاده از جاروبرقی که عمر آن را کوتاه تر می کند

شاید فکر کنید کار با جاروبرقی بسیار ساده است و تنها کاری که لازم است برای استفاده از آن انجام دهید این است که آن را به برق زده و روشنش کنید اما سخت در اشتباه هستید.کار با جارو برقی باید با رعایت نکاتی باشد که بی تفاوت بودن به این نکات عمر جاروبرقی شما را کاهش می دهد.در این مقاله با ما همراه باشید تا اشتباهات رایجی که عمر جارو برقی را می کاهند بررسی کنیم.

اشتباهاتی که عمر جاروبرقی را کم میکنند

۱-از تنظیمات اشتباه استفاده می‌کنید
تنظیمات جارو برقی‌ها بر اساس جایی که قرار است آن را استفاده کنید، متفاوت است اما اگر تنظیمات را اشتباه انجام دهید، مکش جارو را کم می‌کنید و طول عمر آن هم کاسته می‌شود. این که بخواهید تنظیمات را روی کمترین حالت و درجه قرار دهید، بهترین آپشن نیست.

۲-جاروبرقی کشیدن با مخزن یا کیسه پر
وقتی صدای جاروبرقی در حین کار بیشتر از حالت همیشگی شده باشد یا مکش آن به صورت ناگهانی کمتر به نظر برسد، نشانه این است که مخزن و یا کیسه جاروبرقی پر شده است. اگر جاروبرقی شما وینسنت باشد به راحتی می‌توانید با کمک نشانگر پر بودن مخزن، متوجه این شوید که زمان تخلیه مخزن یا تعویض کیسه فرا رسیده است. شاید به نظر منطقی نباشد اما بسیاری از کاربران جاروبرقی در مقابل تخلیه مخزن جاروبرقی مقاومت و اغلب مخزن را به موقع تخلیه نمی‌کنند. اما واقعیت این است که اگر مخزن جاروبرقی پر باشد، عملکرد مناسبی نخواهد داشت.

به این نکته دقت کنید که اگر مخزن جاروبرقی خالی اما مکش آن از حالت همیشگی کمتر شده و یا صدای بیشتر از حالت معمول تولید کرد، احتمالا در قسمت لوله خرطومی یا تلسکوپی، انسداد توسط زباله یا هر شیء خارجی دیگر رخ داده و باید آن را بر طرف نمایید.

۳-گرفتگی‌ها را برطرف نمی‌کنید
هر بار بعد از این که جارو برقی می‌کشید، به لوله خرطوم آن نگاهی بیندازید. اگر چیزی آنجا گیر کرده، حتما آن را خارج کنید و اجازه ندهید که آشغال در آن تجمع پیدا کند. با انجام این کار مکش جارو هم بیشتر خواهد شد.

۴-فرچه جاروبرقی را جدا نمی‌کنید
اکثر جارو برقی ها در قسمت ورودی لوله سری‌های چرخان دارند که مخصوص مکش آشغال و کثیفی از روی فرش است و ممکن است بعد از مدتی مو، آشغال و آلودگی داخل آن جمع شود و درست کار نکند. کافی است که یک قیچی کوچک بردارید و به آرامی آشغال‌ها را قیچی کرده و جدا کنید تا فرچه تمیز شود و در نهایت با شانه مخصوص روی آن بکشید.

۵-جاروبرقی را از برق نمی‌کشید
شاید بسیاری از اوقات؛ به خاطر تنبلی بعد از تمام شدن کارتان جارو را از برق نکشید؛ اما انجام این کار خطرناک است و از طرفی عمر جاروبرقی را هم کم می‌کند.

۶-عدم نظافت یا تعویض فیلتر جاروبرقی
ما معمولاً فراموش می‌کنیم که جاروبرقی نیز هر چند وقت یکبار نیاز به نظافت و رسیدگی دارد. در صورتی که از نظافت دستگاه جاروبرقی خود غافل شوید، ممکن است عمر دستگاه و موتور آن به مراتب کمتر از حالت معمول شود. در صورت عدم نظافت، فیلتر مسدود می‌شود و عملکردی مشابه گذشته نخواهد داشت. خبر خوب این است که نظافت دستگاه جاروبرقی بسیار ساده است. این کار شامل جدا کردن قطعات، تمیز کردن مخزن و فیلتر، جداکردن موهای درهم تنیده از خرطومی و پارویی و پاک کردن هرگونه انسداد است. تمیز کردن فیلتر، مهمترین بخش نظافت جاروبرقی است. با مطالعه دفترچه راهنما می‌توانید به راحتی فیلتر را تعویض و یا در صورت قابل شستشو بودن، آن را بشویید.

اشتباهاتی که عمر جاروبرقی را کم میکنند

۷-هنگام مشاهده دود، جارو را خاموش نمی‌کنید
شاید برای بعضی‌ها مشهود باشد که بعد از این که دود از جاروبرقی بلند شد، آن را خاموش کنند اما خیلی‌ها هم به این موضوع توجه ندارند. اگر فشار به موتور جاروبرقی زیاد باشد، موتور داغ می‌کند و ممکن است قطعات آن بسوزد و دود بلند شود. در چنین حالتی سریعا باید کار را متوقف کنید.

۸-حرکت دادن پارویی با سرعت زیاد
نظافت کف با جاروبرقی مسابقه نیست که با اتمام سریع آن رتبه یا جایزه ای در انتظار ما باشد. برعکس هر چه صرف نظر از زمان، با دقت و صحیح تر این کار را انجام دهیم، نتیجه بهتری خواهیم گرفت. هر چه بیشتر در انجام این کار عجله کنید، زحمت و نیاز به تکرار جاروکشی بیشتر خواهد شد. واقعیت این است که اگر پارویی خیلی سریع از روی کف و زباله‌ها عبور کند، فرصت کافی برای مکش گرد و غبار و زباله نخواهد داشت.

۹-قبل از جارو، ریخت و پاش‌ها را تمیز نمی‌کنید
برای افزایش عمر جارو برقی، قبل از اینکه از آن استفاده کنید، لوازم مختلف را از روی فرش بردارید تا هنگام جارو کشیدن مجبور نباشید این کار را انجام دهید و از روشن ماندن بیش از حد جارو خودداری کنید. اگر هم وسط کار جارو را خاموش کنید و بخواهید جمع و جور انجام دهید، به مرورِ زمان باعث شل شدن سری جارو برقی می‌ شوید که طول عمر آن را کم می‌کند.

۱۰-استفاده از جاروبرقی فقط برای نظافت کف
ما اکثر اوقات از جاروبرقی فقط برای نظافت کف استفاده می‌کنیم. در صورتی که این وسیله کاربردهای متنوع و کارامد دیگری نیز در منزل دارد. اگر به لوازم جانبی جاروبرقی خود دقت کرده باشید از آن‌ها نیز می‌توانید برای گردگیری حرفه‌ای نقاط مختلف خانه کمک بگیرید. از ابزار جانبی همراه جاروبرقی می‌توان برای نظافت اثاثیه، وسایل روشنایی مثل لوستر و آباژور و حتی تشک استفاده کرد.

صرف زمان برای تمیز کردن این نواحی فراموش شده می‌تواند به کاهش بروز علائم آلرژی در فضای خانه کمک کند. استفاده از جاروبرقی در از بین بردن گرد و غبار که عموماً آلرژی‌زا هستند نیز کارایی دارد. بنابراین وقت آن رسیده تا به لوازم جانبی جاروبرقی خود بیش از پیش دقت کنید و آن‌ها را به کار بگیرید.

۱۱-خیلی زیاد از جارو برقی استفاده می‌کنید
بهتر است تعداد دفعات استفاده از جارو برقی را کمتر کنید و تا جایی که می‌توانید خانه را تمیز نگه دارید که در غیر این صورت طول عمر جاروبرقی کم خواهد شد.

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا