رفتار و خصوصیات رفتاری بسیاری وجود دارند که شاید به صورت خیلی نرمال آنها را انجام می دهیم در صورتی که بسیاری از این عادات رفتاری می توانند باعث تضعیف کاریزمای شخصیتی ما شوند.این موجب می شود که دیگران دیگر تمایل چندانی به برقراری ارتباط و با دوست داشتن ما نداشته باشند.در این ادامه با ما همراه شوید تا برخی از رفتاری را که با حذف آنها به دوست داشته شدن بیشتر خود توسط دیگران کمک می کنند آشنا شویم.
۱- غفلت از گوش دادن
گوش دادن بخش اساسی کاریزماست. به مردم نشان می دهد که برای افکار و نظرات آنها ارزش قائل هستید. این باعث می شود آنها احساس کنند که شنیده می شوند و مورد قدردانی قرار می گیرند.با تسلط بر هر مکالمه خداحافظی کنید. در عوض، گوش دادن فعال را بپذیرید. زمانی که علاقه واقعی به حرف های آنها نشان دهید، متوجه خواهید شد که مردم بیشتر به سمت شما جذب می شوند.
۲- تلاش بیش از حد
ما اغلب افرادی را می بینیم که بیش از حد تلاش می کنند تا مورد پسند واقع شوند. آنها واکنش های اغراقآمیز دارند؛ به جوک هایی که خنده دار نیستند با صدای بلند می خندند و با همه چیزهایی که همه می گویند موافق هستند. این رفتار اغلب باعث ناراحتی دیگران می شود.
تلاش برای دوست داشته شدن در واقع بیشتر از اینکه فایده داشته باشد، ضرر دارد و می تواند افراد را از خود دور کند. کاریزمای واقعی از این است که با کسی که هستید راحت باشید و نیازی به تحت تاثیر قرار دادن دیگران نداشته باشید. این در مورد اعتماد به نفس خود و بیان خود واقعی است.
۳- وقت شناس نبودن
وقت شناس بودن برای یک قرار ملاقات یکی از مهم ترین راه ها برای علاقه مند کردن دیگران نسبت به خود است. این رفتار به اطرافیان تان نشان می دهد که شما به او و وقتش احترام می گذارید. همچنین نشان می دهد که شما نظم دارید، مسئولیت پذیر و قابل اعتماد هستید و به قول خود عمل می کنید. هیچ کس دوست ندارد منتظر بماند بنابراین نباید دیگران را در انتظار خود نگاه داریم.
همه ما گهگاهی موقعیت های اضطراری غیر منتظره ای را تجربه می کنیم که نمی توانیم از آن اجتناب کنیم و درچنین مواردی باید هرچه سریع تر شخصی که منتظرمان است را مطلع کنیم و از این که نمی توانیم سروقت حضور داشته باشیم عذرخواهی کنیم اما مهم است به یاد داشته باشید ماندن در ترافیک در ساعات شلوغی ، بیش از حد خوابیدن به دلیل کوک نکردن ساعت زنگ دار، گم کردن سوئیچ ماشین و … بهانه های ساده انگاری است که فقط عدم نظم و انضباط شما و بی احترامی به شخص مقابل را نشان می دهد .
۴- قطع حرف دیگران
همه ما این تجربه را داشتهایم. شما در وسط یک داستان یا توضیح هستید، و کسی میپرد تا جملات شما را تمام کند یا افکار خود را به اشتراک بگذارد. این رفتار نه تنها آزاردهنده است، بلکه به کاریزمای شما نیز آسیب می رساند. این کار می تواند تصوری از تسلط و کنترل ایجاد کند، اما همچنین منجر به دیدگاه های منفی نسبت به قطع کننده حرف می شود.
وقتی حرف دیگران را قطع می کنیم، اساساً می گوییم که افکار و نظرات ما مهمتر از آنهاست. این باعث می شود طرف مقابل احساس بی ارزشی و بی احترامی کند.اطمینان حاصل کنید که از قطع صحبت دیگران خودداری کنید. در عوض، اجازه دهید صحبتهای خود را به پایان برسانند و سپس شما نظرات خود را بیان کنید. این نشان دهنده احترام است و باعث می شود که طرف مقابل احساس ارزشمندی کند.
۵- مدام انتقاد نکنید
یکی از راه های محبوبیت نزد دیگران این است که درباره ی آن ها و موقعیت های خاص کمتر قضاوت و انتقاد کنید. همیشه سعی کنید به نیمه پر لیوان نگاه کنید و از انتقاد و ابراز نارضایتی خودداری کنید. همیشه شرایط و افرادی وجود دارند که ایده آل نیستند اما دائم انتقاد کردن فایده ای ندارد زیرا فقط منفی نگری شما را تقویت می کند. به جای شکایت کردن از باران از آن لذت ببرید. به جای این که از شخص دیگری آزرده شوید سعی کنید خوبی های او را ببینید.
۶- زیاد درمورد خودتان صحبت نکنید
همه ما صدای خود را دوست داریم اما این بدان معنا نیست که صرفا از خودمان تعریف کنیم، علاوه براین، برقراری یک ارتباط صحیح دو طرفه بوده و صحبت یک نفره نیست. خوب نیست از زندگی، احساسات و موفقیت های خود به دیگران بگویید تا آن ها شما را بشناسند و درک کنند. با این حال، افراد زیادی هستند که این کار را انجام می دهند و این باعث ناراحتی اطرافیانشان خواهد شد.
۷-منفی بودن
منفی بودن می تواند بسیار خسته کننده باشد. همه ما در اطراف افرادی بوده ایم که به نظر می رسد تنها جنبه منفی هر موقعیتی را می بینند.اگر می خواهید بدون زحمت کاریزماتیک باشید، باید با این طرز فکر منفی خداحافظی کنید. افراد کاریزماتیک اغلب خوش بین هستند و در هر موقعیتی بهترین ها را می بینند. آنها انرژی مثبتی را پخش می کنند که مردم جذب آن می شوند.
این بدان معنا نیست که باید مشکلات را نادیده بگیرید یا وانمود کنید که همه چیز عالی است. اما به جای تمرکز بر نکات منفی، سعی کنید راه حل هایی پیدا کنید. مثبت بودن شما مسری خواهد بود و مردم را به سمت خود جذب می کند.
۸- همدل نبودن
همدلی توانایی درک و به اشتراک گذاشتن احساسات دیگران است. این ابزار قدرتمندی است که می تواند افراد را دور هم جمع کند و ارتباطات عمیقی ایجاد کند.بدون همدلی، کاریزماتیک بودن سخت است. مردم میخواهند احساس کنند درک شده و مورد تایید قرار گرفتهاند، و همدلی به شما اجازه میدهد تا این درک را ارائه دهید.
همدلی را در آغوش بگیرید. سعی کنید خود را به جای دیگران بگذارید و دیدگاه آنها را درک کنید. نه تنها از شما شخص کاریزماتیک تری میسازد، بلکه همچنین فردی مهربان تر و دلسوزتر هستید.
۹- عیوب خود را پنهان کنید
هیچکس کامل نیست. همه ما خصلت ها و عیوب خود را داریم و این اشکالی ندارد. مردم به سمت اصالت کشیده می شوند. وقتی خود واقعیتان باشید، باعث می شود که قابل دسترس تر و مرتبط تر به نظر برسید.عیب های خود را پنهان نکنید. شاید تعجب کنید که مردم چقدر از آن قدردانی می کنند.
۱۰- قضاوت کننده بودن
افتادن در دام قضاوت دیگران آسان است. همه ما نظرات و تعصبات خود را داریم. اما اگر می خواهید بدون زحمت کاریزماتیک باشید، ضروری است که ذهنی باز داشته باشید.مردم به سمت کسانی کشیده می شوند که آنها را همان طور که هستند، بدون قضاوت یا انتقاد می پذیرند. این به آنها احساس امنیت و ارزش می دهد.
قضاوت نکردن به این معنا نیست که باید با هر چیزی که همه میگویند یا انجام میدهند موافق باشید. اما این به معنای احترام به حق آنها در مورد نظرات و انتخاب های خود است.
۱۱- اصیل نبودن
در قلب همه اینها، مهمترین چیز این است که اصیل باشید. کاریزما را نمی توان جعل کرد. با خود روراست باشید. با دیگران صادق باشید. شخصیت واقعی خود را نشان دهید. این جذاب ترین کاری است که می توانید انجام دهید.به یاد داشته باشید، هدف جلب نظر مردم با نقاب نیست. این در مورد صادق بودن با خود و تقویت روابط واقعی است. وقتی بتوانید این کار را انجام دهید، خواهید دید که کاریزما به طور طبیعی به وجود می آید.
نظرات