۱۲ رفتاری که باکلاس ها هرگز تو مهمانی انجام نمیدن

یکی از چیزهایی که در فرهنگ ما ایرانی ها رواج دارد مهمانی رفتن و مهمان دعوت کردن است.

اما لازم است بدانید که مهمانی رفتن نیز مانند مهمان دعوت کردن آداب مخصوصی دارد.در ادامه این بخش ۱۲ رفتاری که نباید در مهمانی انجام دهید را به شما معرفی می کنیم.پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

اداب و رفتار مهمانی

۱-زل زدن به غذا خوردن دیگران

در مهمانی ها حواستان به غذا خوردن خودتان باشد و هرگز به غذا خوردن دیگران دقت نکنید زیرا توجه و زل زدن به غذا خوردن دیگران آنها را معذب خواهد کرد.

۲-دست انداختن و مسخره کردن دیگران

برخی افراد برای جلب توجه و یا خنداندن دیگران در مهمانی به اسم شوخی دیگران را دست انداخته و مسخره می کنند. شوخی کردن بد نیست اما زمانی که شوخی از کنترل خارج شود و به مرز تمسخر برسد، تبعات نامناسبی خواهد داشت و می‌تواند ویرانگر و تحلیل برنده عزت نفس آدم‌ها باشد و دشمنی دیگران را برانگیزد.

۳-استفاده از خلال دندان و نخ دندان در جمع

بسیاری از افراد عادت دارند که بعد از غذا از نخ دندان و خلال دندان استفاده کنند اما استفاده از نخ دندان و خلال دندان در حضور باقی افراد کار درستی نیست. اگر به این کار عادت کرده اید، بهتر است برای انجام آن به جایی مانند سرویس بهداشتی مراجعه نمایید.

۴-دنبال کردن میوه و شیرینی با چشم

یکی از دیگر رفتارهایی که در مهمانی بسیار زننده محسوب می شود، دنبال کردن میوه و شیرینی با چشم است. در مهمانی زمان تعارف میوه و شیرینی صبر کنید تا نوبت شما برسد و هرگز برای برداشتن میوه و شیرینی عجله نکنید. در مهمانی ها از هول زدن و با ولع خوردن پرهیز کنید.

۵-غذا خوردن با عجله

با عجله غذا خوردن و یا برداشتن لقمه های بزرگ و یا تکه کردن غذا به اندازه های بسیار کوچک، نشانه هایی از بی ادبی نسبت به میزبان به شمار می رود. از فوت کردن و هورت کشیدن غذا خود داری کنید. برای جدا کردن استخوان از گوشت به جای استفاده از دست از چنگال مربوطه کمک بگیرید.

۶-صحبت کردن حین غذا خوردن

هنگام غذا خوردن در مورد موضوعات بحث بر انگیز و مسائل سیاسی یا رژیم غذایی صحبت نکنید و با آرامش غذا بخورید و حواستان باشد حین صحبت کردن با قاشق و چنگال به افراد دور میز اشاره نکنید.

اداب و رفتار مهمانی

۷-صحبت زیاد با تلفن همراه

در دست داشتن تلفن همراه و صحبت با آن در مهمانی ها اشتباه است. در همان ابتدا تلفن همراه خود را خاموش یا بر روی آیکون سایلنت قرار دهید و اگر منتظر تلفن بسیار مهمی هستید، حواستان باشد در حالی که پشت میز جای مناسبی برای پاسخ دادن به تلفن نمی باشد.

۸-خم شدن تا وسط سفره

خم شدن تا وسط سفره برای برداشتن غذاها و یا نمکدان و… اشتباه است. در صورت نیاز بهتر است از کسی که به آن چیز نزدیک است خواهش کنید تا آن را به شما بدهد. میزبانان باید به درستی سفره را بچینند تا میزبان بدون زحمت بتواند به همه مواد درون سفره دسترسی داشته باشد.

۹-غذا کشیدن قبل از حضور باقی مهمانان

از دیگر آداب غذا خوردن این است که قبل از میزبان شروع به خوردن غذا نکنید و قبل از همه سر سفره ننشینید و شروع به کشیدن و خوردن غذا نکنید.

۱۰-تعارف بیش از حد

برخی از مهمانان با تعارف بیش از حد میزبان معذب می شوند، پس بهتر است همان ابتدای غذا خوردن به مهانان خود تعارف کنید و از تعارف بسیار زیاد بپرهیزید.

۱۱-سرکشی کردن به همه جاهای منزل میزبان

در مهمانی ها به همه جای منزل میزبان بدون اجازه سرک نکشید زیرا سرکشی بدون اجازه شما به دیگر اتاقها و بخش های خانه میزبان سبب ناراحتی او می شود

۱۲-حضور زود هنگام در مهمانی

در مهمانی ها یادتان باشد کمتر یا بیشتر از اندازه در خانه میزبان نمانید. اگر زودتر از ساعت مشخص شده به مهمانی بروید، امکان دارد میزبان هنوز آمادگی پذیرایی نداشته باشد. بیش از اندازه ماندن شما نیز او را خسته تر می کند.

مطالب مرتبط

۲۱ عادتی که باید از افراد موفق بیاموزید

۱۰ کاری که وقتی مهمون میاد خونتون هرگز نباید انجام بدید!

۷ راز جادویی برای بالا بردن شخصیت خود

نظرات