۱۳ تکنیک بی نظیر برای مرتب کردن و چیدن سریع وسایل بعد از اسباب کشی

یکی از دردسر های اساسی اسباب کشی باز کردن جعبه ها و چیدن وسایل است که کاری بسیار پر دردسر به نظر می رسد.

چیدن و مرتب کردن وسایل بعد از اسباب کشی

بعد از مرحله پراسترس و خسته کننده جابه جایی و رسیدن به خانه جدید، اگر دوست دارید هرچه سریع‌تر و راحت‌تر هر چیزی را در جای مناسب قرار دهید از روش زیر استفاده کنید.

۱-ابتدا تصمیم بگیرید که مبلمان و وسایل بزرگ بهتر است در کجا قرار بگیرند؟ و هیچ‌وقت بدون مشخص کردن جای وسایل، آن‌ها را باز نکنید. این کار باعث می‌شود ماه‌ها در داخل جعبه‌های باز شده به دنبال وسایل متفرقه و مختلف بگردید.

۲-برای باز کردن برنامه‌ریزی داشته باشید. بهترین حالت باز کردن وسایل در مدت یک هفته خواهد بود.

۳- از فرزند بزرگ‌تر خود در این راه کمک بگیرید. می‌توانید این کار نفس‌گیر را بین اعضاء خانواده تبدیل به کاری سرگرم‌کننده کنید. با یک برنامه‌ریزی مطمئن باشید هریک از اعضاء خانواده در این راه به شما کمک خواهند کرد. از آن‌ها بخواهید هر روز دو یا سه جعبه را باز کنند.

۴- بعد از برگشتن از کار روزانه و کمک گرفتن از کسی برای نگه‌داری از کودکتان، شروع به باز کردن وسایل کنید.

۵- فراموش نکنید وسایل مورد نیاز و ضروری را ابتدا باز کنید. موقع بسته‌بندی، کارتن‌هایی که ابتدا باید باز شوند را مشخص کنید و روی آن‌ها بنویسید:

ضروری یا اول باز شود یا با زدن علامتی خاص اولویت آن‌ها را مشخص کنید. وسایل ضروری شامل ملحفه‌ها، وسایل حمام و آشپزخانه و بعضی از لباس‌ها خواهند بود. باز شدن وسایل لازم، زندگی را در طول مدتی که در خانه جدید کاملا مستقر شوید، کمی راحت‌تر می‌کند.

چیدن و مرتب کردن وسایل بعد از اسباب کشی

۶-گیج و عصبی نشوید. بالاخره همه چیزها باز شده، در جای مناسب قرار خواهند گرفت.

 

۷- وسایل را اتاق اتاق باز و از آشپزخانه و حمام شروع کرده و تا اتاق‌خواب‌ها و اتاق بچه‌ها ادامه دهید.

۸- جعبه‌های پرکارتر مانند ظروف غیرضروری آشپزخانه یا وسایل گاراژ را به آخر هفته موکول کنید.

۹- هنگام باز کردن کارتن‌ها، فهرستی از محتویات داخل آن را با خود به همراه داشته باشید تا وسایل را راحت‌تر پیدا کنید.

۱۰- به محض این که هر کس به وسایل شخصی خود دسترسی پیدا کرد، سراغ وسایل بقیه جاها مثلا اتاق پذیرایی، راهرو و … بروید. بار دیگر تاکید می‌کنیم که از سایر اعضاء خانواده کمک بگیرید و خانه جدید را با کمک هم و در کنار هم بسازید.

۱۱- قبل از باز کردن وسایل، لوازم ضروری مانند چاقو، پیچ‌گوشتی، میخ، چکش و سطل آشغال را آماده کنید تا به‌راحتی چسب‌ها را باز کرده، تابلوها را به دیوار زده و کارتن‌های خالی را دور بریزید.

۱۲-اگر طرح خاصی از چیدمان در ذهن داشته باشید، قرار دادن مبلمان در جای خود راحت‌ترین کار خواهد بود. اگر در این کار مطمئن نیستید، از دیگران نظر بخواهید.

۱۳- در صورتی که فکر می‌کنید کار جابه‌جایی وقت و انرژی زیادی از شما خواهد گرفت و از نظر مالی مشکلی نداشته و در مضیقه نیستید، از شرکت‌های خدماتی برای فرستادن نیرو کمک بگیرید. با این کار در وقت خود صرفه‌جویی کرده، این روزها را راحت‌تر می‌گذرانید.

مطالب مرتبط

جا به جایی صحیح گیاهان خانگی در زمان اسباب کشی

چند روتین تمیز کردن فوری خانه در مواقعی که مهمان سر زده می آید

چند نکته طلایی در انتخاب شرکت باربری برای اسباب کشی منزل

نظرات