• 13 اردیبهشت 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 142114

۱۴ غذای بسیار خوشمزه و سریع که می توان در فر درست کرد

در این روزها برخی وسایل کار ما را در خیلی زمینه ها راحت تر کردند.بخصوص در زمانی که سرمان شلوغ است و عجله داریم.فر یکی از این وسیله ها است که در مواقعی که حوصله و یا زمان کافی برای آشپزی نداریم به دادمان می رسد.در این مطلب می خواهیم به شما ۱۴ غذای فوری […]

در این روزها برخی وسایل کار ما را در خیلی زمینه ها راحت تر کردند.بخصوص در زمانی که سرمان شلوغ است و عجله داریم.فر یکی از این وسیله ها است که در مواقعی که حوصله و یا زمان کافی برای آشپزی نداریم به دادمان می رسد.در این مطلب می خواهیم به شما ۱۴ غذای فوری و خوشمزه که به راحتی می توانید در فر درست کنید را معرفی کنیم.پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

14 غذای آسانی که می توان در فر درست کرد

۱- سینه مرغ گریل شده

فقط کافی است یک سینه مرغ را در فر گریل کنید. آنوقت آنقدر تنوع غذایی خواهید داشت که نمی‌دانید کدامش را درست کنید. می‌توانید مرغ را با روغن زیتون، لیمو، نمک و فلفل مزه‌دار کنید و بگذارید در فر بپزد. سینه مرغ گریل شده را می‌توانید با سبزیجات، نان یا حتی برنج سرو کنید. سینه مرغ در کنار سبزیجات غذای کامل و سالمی محسوب می‌شود. سینه مرغ به‌عنوان منبع پروتئین و سبزیجات به‌عنوان منبع کربوهیدرات، در بسیاری از رژیم‌های غذایی پیشنهاد می‌شود. تازه می‌توانید مرغ گریل شده را ریش ریش کنید و با آن ساندویج درست کنید؛ بچه‌ها این ساندویج مقوی را خیلی دوست خواهند داشت.

۲-کباب مرغ و سبزیجات

یکی از غذاهای رژیمی که مزه لذیذی داشته و نامش در لیست غذای ساده در فر قرار می‌گیرد، کباب و مرغ است زیرا به آسانی می‌توان آن را در فر پخت و میل کرد.

برای پخت کباب و مرغ باید ابتدا مواد مورد نیاز که عبارتند از سینه مرغ، پیاز، سیر، آبلیمو، زعفران، نمک و فلفل، گوجه، فلفل سبز، کدو فلفل دلمه و روغن را تهیه کرد.

پس از تهیه مواد مورد نیاز باید سینه مرغ را به قطعات کوچکی برش زد، سپس تمامی آن‌ها را با کمی پیاز، سیر، آبلیمو، زغفران و نمک و فلفل مخلوط کرده تا طعم‌دار شوند. در مرحله بعد باید تکه مرغ‌ها را از یک سیخ چوبی رد کرده و لابه‌لای آن‌ها از سبزیجات گوناگونی مانند گوجه، کردو و فلفل سبز قرار داد تا خوشمزگی غذا دوچندان شود. پس از آماده‌سازی سیخ‎‌ها باید با یک قلمو کمی روغن بر روی آن‌ها مالید و درون فر گذاشت تا پس از گذشت ۳۰ دقیقه غذا آماده شده و بتوان آن را همراه با برنج خورد.

۳-فیله ماهی

اکثر جنوبی‌ها ماهی را با آرد و ادویه مزه‌دار کرده و در روغن سرخ می‌کنند. با این روش ماهی خیلی خوشمزه می‌شود اما با آن همه روغن، نه سالم است و نه سریع؛ تازه باید بالای سرش هم بایستید تا نسوزد! شما اگر فیله ماهی تمیز شده در یخچال داشته باشید، خیلی راحت می‌توان آن را مزه‌دار کنید و در فر بگذارید تا خودش بپزد. برای تهیه فیله ماهی در فر روش‌ها و دستور پخت‌های زیادی وجود دارد. ما قصد داریم یک ایده کلی به شما بدهیم تا شما با توجه به ذائقه‌اتان، چیزی را بپزید که دوست دارید.

یکی از روش‌ها این است که فیله ماهی را با سبزیجاتی مانند کدو سبز، گوجه فرنگی و سیب زمینی با ادویه‌های دلخواه و کمی روغن زیتون و آب‌لیمو در فویل بپیچید و در فر بگذارید. این روش علاوه‎‌بر اینکه خیلی راحت است، کلی هم سبزیجات پخته به شما خواهد داد. ولی اگر سبزیجات پخته دوست ندارید، می‌توانید سبزیجات را حذف کرده یا اینکه فیله را گریل کنید. فیله ماهی گریل شده با کمی مارچوبه و پوره سیب زمینی هم وعده کاملی است.

14 غذای آسانی که می توان در فر درست کرد

۴-گراتن مرغ و سیب‌زمینی

یک نوع غذای ساده در فر، گراتن مرغ و سیب‌زمینی است که با آن که در مدت زمان کمی آماده می‌شود اما مزه دلنشین آن همیشه در ذهن‌ها باقی می‌ماند.

برای پخت ایند غذای ساده در فر باید پیش از هر کاری ابتدا مواد اولیه که شامل مرغ پخته شده، سیب‌زمینی، پنیر پیتزا، شیر، آرد سفید، پیاز، قارچ، فلفل دلمه‌ای، فلفل، زردچوبه، آویشن، نمک، کره، شیر و برگ بو است را تهیه کرد. پس از آماده‌سازی مواد مورد نیاز نوبت به مرحله پخت غذا می‌رسد که برای آن باید ابتدا مرغ پخته شده را ریش ریش کرده سپس با پیاز، قارچ، فلفل دلمه‌ای و ادویه‌هایی مانند زردچوبه، فلفل و آویشن تفت داد. پس از تفت دادن مرغ‌ها اکنون باید سس بشامل مخصوص که از ترکیب آرد سفید، کره، شیر، برگ بو و پیاز درست می‌شود را تهیه کرده و با مرغ‌ها مخلوط کرد. در مرحله آخر باید سیب‌زمینی‌هایی که از قبل سرخ شده را درون ظرف مخصوص ریخت و بعد لایه‌ای از مخلوط مرغ و پنیر پیتزا بر روی آن اضافه کنید، این کار را باید تا پر شدن ظرف ادامه داده و سپس درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گذاشت تا پنیر پیتزا روی آن آب شده و غذا پخته شود.

۵-سیب زمینی شکم‌پر

سیب‌ زمینی شکم‌پر هم از آن غذاهایی است که به ازای هر نفر می‌تواند یک دستور پخت متفاوت داشته باشد. سیب‌ زمینی شکم‌پر علاوه بر اینکه ساده و خوشمزه است، کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که آن را دوست نداشته باشد. اول سیب‌ زمینی‌هایتان را در فر بپزید، این کار یک ربع هم زمان نخواهد برد. سیب‌ زمینی‌ها که پخت، آن‌ها را از فر خارج کرده و شکمشان را خالی کنید. حالا برای پر کردن شکم سیب زمینی راه‌حل‌های زیادی وجود دارد. می‌توانید خود سیب زمینی را با ادویه و پنیر و سس مایونز مخلوط کرده و شکم سیب زمینی را پر کنید.

اگر هم وقت بیشتری دارید می‌توانید گوشت چرخ کرده، قارچ و فلفل دلمه‌ای را تفت داده و شکم سیب زمینی را با آن پر کنید. حتی می‌توانید سیب زمینی را افقی قرار داده و برش‌های عمودی بزنید و لابه‌لایش ژامبون یا سوسیس قرار دهید. نهایت با هر موادی که سیب زمینی‌اتان را پر کردید، رویش را حسابی با پنیر بپوشانید. برای پخت هم سیب زمینی‌هایتان را در فر بگذارید و اجازه دهید پنیرش آب شود. حالا غذای ساده و خوشمزه شما آماده است.

۶-سوفله گل کلم

برای درست کردن سوفله گل کلم هم روش‌های زیادی وجود دارد. ولی ما اینجا قصد داریم یک روش ساده و راحت را به شما بگوییم. برای این غذا شما به گل کلم، پنیر موتزارلا، تخم مرغ، خامه، جعفری، نمک و فلفل نیاز دارید. اول گل کلم‌ها را بپزید و سپس بقیه مواد را با آن مخلوط کنید ودر فر بگذارید تا طلایی شود. البته بعضی‌ها هم گل کلم را با موادشان میکس می‌کنند. اگر دوست داشتید می‌توانید این کار را هم انجام دهید.

14 غذای آسانی که می توان در فر درست کرد

۷-پیتزای تن ماهی

پیتزا غذای خوشمزه و لذیذی است که طرفداران زیادی دارد، یکی از این پیتزاهای خوشمزه و سالم پیتزای تن ماهی است که ما در این قسمت طرز تهیه پیتزای خانگی را بیان خواهیم کرد تا شما با پخت این غذای ساده در فر از خوردن آن لذت ببرید.

برای پخت این غذای ساده در فر ابتدا باید خمیر پیتزا آماده‌ای را خریداری کرده سپس موادی مانند پیاز بنفش خرد شده، زیتون، تن ماهی، ذرت پخته شده را بر روی سطح آن ریخت، در مرحله بعد باید مقداری پنیر پیتزا نیز بر روی مواد ریخته و آن را درون فر گذاشت تا نانش پخته شده و پنیرش آب شود و آماده خوردن باشد.

۸-پاکورای سبزیجات

شاید شما پاکورا را در جنوب کشور خورده باشید. جنوبی‌ها با آرد نخودچی، کمی سیب زمینی و سبزیجات چیزی شبیه کتلت درست کرده و آن را سرخ می‌کنند. جالب است بدانید پاکورا در اصل یک غذای هندی است و انواع خیلی مختلفی دارد. پاکورای سبزیجات ساده‌ترین پاکورایی است که خیلی سریع آماده می‌شود؛ در ضمن مقوی و خوشمزه هم هست.

برای داشتن یک پاکورای سبزیجات خوشمزه کافی است ابتدا هر سبزیجاتی که دوست دارید را خرد کنید. این سبزیجات می‌تواند شامل سیب زمینی، گل کلم، پیاز و… باشد. بعد نمک، فلفل، پودر کاری، روغن زیتون یا کنجد، سیر له شده و اگر گرام ماسالا هم دارید به سبزیجاتتان اضافه کنید. سپس مایه‌ای مانند مایه پنکیک با آب و آرد نخودچی درست کنید و سبزیجاتتان را به آن آغشته کنید. در مرحله آخر هم سبزیجاتتان را در فر بگذارید. در نهایت با شنیدن زودهنگام آلارم دستگاهتان، غذای خوشمزه شما آماده است.

۹-کوکو سیب زمینی و کدو سبز

غذای ساده و خوشمزه دیگر کوکو است. هر کوکویی ساده است اگر آن را در فر بگذاریم و اجازه دهیم خودش بپزد و ما هم به کارمان برسیم. کوکو انواع مختلفی دارد و انتخاب یکی از آن‌ها کار سختی است. کوکو سبزی را که همه بلدند درست کنند، پس ما سراغ کوکو سیب زمینی و کدو سبز رفتیم.

برای این غذا شما به سیب زمینی، کدو سبز، هویج، پیاز، تخم مرغ، آرد، جعفری، شوید، نعنا، بیکینگ پودر، نمک و فلفل نیاز دارید. اول کدو( نیازی نیست پوست کدو را بگیرید)، هویج، پیاز و سیب زمینی را رنده کنید. بعد هم سبزیجات خرد شده، ادویه‌ها و تخم مرغ همزده را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را هم روی مواد الک کنید. مواد را کاملا مخلوط کنید تا به خوبی به خورد هم بروند. در مرحله آخر هم موادتان را داخل فر بگذارید تا آماده شود. (البته این غذا را می‌توان توی ماهیتابه هم درست کرد، ولی حسابی چرب می‌شود)

۱۰- کدو حلوایی تنوری

کدو حلوایی ره‌آورد خوشمزه و مفید زمستان است. با کدو حلوایی غذاهای زیادی می‌توان پخت، از سوپ و خورشت گرفته تا کیک و حتی ترشی! اما ما اینجا می‌خواهیم یک راه حل ساده و سریع برای پخت کدو حلوایی به شما معرفی کنیم. کافی است کدو حلوایی را به اندازه دلخواه برش زده، با آویشن، نمک، فلفل و روغن زیتون مخلوط کرده و در فر قرار دهید. این کدو حلوایی پخته را حتی می‌توان به‌عنوان یک عصرانه گرم هم میل کرد. اگر هم خیلی پختید و اضافه آمد نگران نباشید. وعده غذایی بعدی شما می‌تواند سوپ کدو حلوایی، پوره کدو حلوایی یا خوراک کدو حلوایی باشد.

14 غذای آسانی که می توان در فر درست کرد

۱۱-لازانیا

یکی دیگر از غذاهای لذیذی که کمتر کسی در جهان است آن را امتحان کرده و دوست نداشته باشد، لازانیا نام دارد؛ شما می‌توانید با دستورپختی که در این قسمت بیان می‌کنیم در کوتاه‌ترین زمان این غذای ساده را در فر بپزید.

برای تهیه لازانیا ابتدا باید ۶ عدد ورقه لازانیا، نیم کیلوگرم گوشت چرخ‌کرده، سس اسپاگتی، رازیانه، پنیر موزارلای بدون چربی خرد شده یا پنیر پارمسان، قارچ خرد شده و سیر خرد شده را تهیه کرد، سپس ورقه‌های لازانیا را درون آب جوش ریخته تا پخته شود، همزمان در یک تابه گوشت چرخ کرده، دانه رازیانه و سس اسپاگتی را با هم مخلوط کرده و روی حرارت پخت؛ در تابه جداگانه نیز قارچ و سیر بپزید تا آب آن کامل تبخیر شده و بتوان آن را با سس گوشت ترکیب کرد. پس از آماده شدن مواد باید ورقه‌های لازانیا آبکش شده در کف ظرف گذاشت و روی آن را با سس گوشت و پنیر پوشاند، این روند را تا پر شدن ظرف باید ادامه داد. زمانی که ظرف پر شد باید مقداری پنیر پیزا روی آن ریخته و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد درون فر قرار داد تا به طور کامل پنیر آب شده و غذا آماده خوردن باشد.

۱۲-بورک اسفناج

بورک یک میان وعده معروف ترکیه‌ای است که با خمیر یوفکا درست می‌شود. کلا هر چیزی در خمیر یوفکا بریزید خیلی خوشمزه است و سریع آماده می‌شود. خمیر یوفکا، پنیر خامه‌ای، پنیر پارمزان، شیر، تخم مرغ، پیاز داغ، ادویه و اسفناج مواد مورد نیاز برای تهیه این بورک خوشمزه هستند. ابتدا باید اسفناج‌هایتان را بپزید و در آخرین مرحله پخت به آن پیاز داغ، نمک و فلفل را اضافه کنید. بعد شیر و تخم مرغ را مخلوط کرده و دو طرف خمیر یوفکا را به آن آغشته کنید. سپس موادی که آماده کرده‌اید را در خمیر یوفکا بپیچید. در آخر هم موادتان را باید درون فر بگذارید و حدودا ۴۵ دقیقه‌ای صبر کنید تا بپزد.

۱۳- فریتاتا

فریتاتا یک نوع املت ایتالیایی خوشمزه است که خیلی هم سریع آماده می‌شود. فریتاتا می‌تواند انواع مختلفی داشته باشد و از سبزیجات گرفته تا گوشت و مرغ و حتی پاستا را هم می‌توانید به رسپی اضافه کنید. مثلا فریتای سبزیجات با سبزیجات و تخم مرغ و پنیر درست می‌شود. کافی است همه موادتان را مخلوط کنید، رویش کمی پنیر بریزید و توی فر بگذارید. طولی نخواهد کشید که غذای خوشمزه شما آماده شود.

۱۴-کالزونه

کالزونه نوعی پیتزا ایتالیایی است که ظاهر متفاوتی با دیگر پیتزاهای جهان دارد اما مزه دلنشین آن باعث محبوبیت آن در میان افراد شده است، به همین خاطر ما در این قسمت به طور کامل به نحوه پخت این غذای ساده در فر پرداخته‌ایم.

برای پخت این غذا باید ابتدا فر را در دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرد، سپس تخم‌مرغ، کلم بروکلی خردشده، سس پستو، سیر ریز شده، فلفل سیاه، نمک، پنیر پارمزان رنده شده و پنیر موزارلا رنده شده را در کاسه‌ای ریخته و با یکدیگر مخلوط کرد. حال نوبت آن است که خمیر پیتزا را به ۶ یا ۸ قسمت تقسیم کرده سپس سطحشان را آردپاشی کرد، پس از آن مواد را داخل خمیر ریخته و لبه‌های خمیر را بر روی یکدیگر گذاشته تا مواد از خمیر بیرون نریزد. در مرحله آخر پس از لقمه کردن کالزونه‌ها را در سینی فر چیده و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار داد تا پخته شود.

مطالب مرتبط

۱۵ اشتباهی که هنگام کار با فر نباید انجام دهید

بهترین روش برای تمیز کردن چربی‌ روی درب شیشه ای فر

راهنمای خرید فر توکار ؛ انواع ، نکات مهم پیش از خرید و بهترین‌ نوع فر توکار

برچسب‌ها:

نظرات