چاپ       کد خبر: 128227
21 آذر 1402

۱۶ نکته طلایی برای خوشمزه تر شدن کشک بادمجان

کشک بادمجان از غذاهای اصیل و بسیار پرطرفدار ایرانی است که کمتر کسی از طرزپخت آن بی خبر است.اما نکاتی وجود دارد که برای هرچه بهتر و لذیذ تر شدن این غذا باید بکار ببرید در ادامه این مقاله به شما نکات مهمی را برای خوشمزه تر شدن این غذا شرح می دهیم.

خوشمزه تر شدن کشک بادمجان

۱- بهترین بادمجان برای کشک بادمجان، بادمجان‌هایی هستند که بلند، براق، سنگین، سالم و سفت هستند، چراکه بادمجان هایی با این مشخصات، معمولاً مزه بهتری دارند و تلخ نیستند.

۲- برای جلوگیری از تلخ شدن کشک بادمجان به این نکته توجه داشته باشید که اگر سیر و نعنا بیش از حد سرخ شوند، ممکن است مزه تلخی به خود بگیرند. بنابراین، در آماده‌سازی این مواد، دقت کنید و آن‌ها را زیاد تفت ندهید.

۳-به‌جای کباب‌کردن بادمجان‌ها، کافی است با استفاده از چنگال ۷ تا ۱۰ سوراخ روی هر بادمجان ایجاد کنید و آنها را روی یک ورقه فر که با فویل آلومینیومی پوشانده شده است قرار دهید و با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزید. سپس بادمجان ها را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شوند. همچنین می‌توانید بادمجان‌ها را از وسط نصف کنید و آنها را در فر بپزید. سپس گوشت آنها را بردارید و در این دستور غذایی استفاده کنید.

۴- اگر برای کاهش تلخی بادمجان از روش گرفتن تلخی بادمجان با اب نمک استفاده می کنید باید توجه داشته باشید که هنگام پخت کشک بادمجان از نمک به میزان کافی استفاده کنید تا مبادا غذا شور نشود.

۵-برخلاف برخی از شما که دنبال راهی برای روغن انداختن کشک بادمجان هستید، برخی افراد به دلیل رژیمی بودن برنامه غذایی شان دوست دارند کشک بامجان را کم روغن میل کنند که در این شرایط برای کاهش میزان روغن در غذا، بادمجان‌های سرخ شده را در ظرف توری قرار دهید. این کار باعث خواهد شد تا روغن اضافه بادمجان ها گرفته شود.

۶- شما می توانید یک عدد گوجه را به صورت نگینی خرد کنید و به مواد لازم کشک بادمجان اضافه کنید.

۸. هنگام سرخ کردن پیاز کشک بادمجان می توانید کمی آب به آن اضافه کنید تا کاملا مغز پخت شود.

۹-اگر نمی‌توانید تمام پوست سوخته بادمجان را جدا کنید، نگران نباشید. این تکه‌های زغالی در واقع طعم دودی بیشتری به غذای شما  می‌دهند.

۱۰- می توانید از عصاره گوشت نیز در تهیه این غذای خوشمزه با بادمجان کبابی و سرخ شده استفاده کنید.

خوشمزه تر شدن کشک بادمجان

۱۱-اگر طعم سیر را دوست ندارید می توانید از پودر سیر در طرز تهیه کشک بادمجان خود استفاده کنید.

۱۲-چیپس پیتا، کراکر و حتی تکه های نان پیتا با این پیش غذای خاورمیانه ای کاملاً جفت می شوند.

۱۳-درصورتی‌که این غذا را زودتر درست کردید، کشک را به‌صورت جداگانه آماده کنید و در لحظه سرو روی بادمجان‌ها بریزید. به‌این‌ترتیب بادمجان مایعات زیادی را جذب نمی‌کند و طعم دودی ملایم خود را حفظ می‌کند.

۱۴-مقداری سماق به کشک بادمجان اضافه کنید تا ترشی خوشمزه و لذیذی تجربه کنید.

۱۵-از زعفران نیز در تهیه کشک زعفرانی نیز می توانید استفاده کنید.

۱۶-اضافه کردن گردو به کشک بادمجان، باعث افزایش میزان پروتئین و اسیدهای چرب سالم و همچنین باعث افزایش خوشمزه‌تر شدن غذا می‌شود.

سؤالات متداول

کشک بادمجان چیست؟
کشک بادمجان، یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که در آن بادمجان سرخ شده یا کبابی با کشک و ادویه‌های مختلف ترکیب می‌شود.

چه موادی برای تهیه کشک بادمجان لازم است؟
مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان شامل بادمجان، کشک، پیاز، روغن زیتون، گردو، نمک و فلفل سیاه است.

آیا می‌توان برای تهیه کشک بادمجان از کشک ساده استفاده کرد؟
بله، می‌توانید برای تهیه کشک بادمجان از کشک ساده استفاده کنید و در صورت تمایل می‌توانید به آن ادویه‌های مختلف اضافه کنید.

آیا می‌توان کشک بادمجان را به صورت سرد سرو کرد؟
بله، کشک بادمجان را می‌توان به صورت سرد یا گرم سرو کرد و در هر دو حالت یک غذای خوشمزه و محبوب محسوب می‌شود.

تفاوت بادمجان سفید و سیاه در چیست؟
از جمله تفاوت‌های بین بادمجان سفید و سیاه این است که پوست بادمجان سفید تسبت به بادمجان سیاه یا بنفش سفت‌تر است. بادمجان سفید از نظر اندازه از بادمجان سیاه کوچک‌تر است. دانه‌های بادمجان سفید از بادمجان سیاه بیش‌تر است. از پوست بادمجان سیاه یا بنفش می‌توان به صورت خوراکی استفاده کرد اما پوست بادمجان سفید به هیج وجه قابل خوردن نیست. گوشت بادمجان سفید، سفید است اما گوشت بادمجان سیاه سبز است.

برچسب ها:
نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار