• 04 تیر 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 147444

۲ روش آسان طرزتهیه کمپوت گیلاس،یکی از خوشمزه ترین خوراکی های تابستان

آلبالو یکی از خوشمزه و محبوب ترین میوه های تابستانی است که در این روزهای گرم بسیار دلچسب است.این میوه در قالب انواع دسر ها و خوراکی ها طعم بی نظیری دارد.یکی از خوراکی های خوش طعمی که می توانید با آن درست کنید کمپوت است که طعم فوق العاده ای دارد.در ادامه این مطلب […]

آلبالو یکی از خوشمزه و محبوب ترین میوه های تابستانی است که در این روزهای گرم بسیار دلچسب است.این میوه در قالب انواع دسر ها و خوراکی ها طعم بی نظیری دارد.یکی از خوراکی های خوش طعمی که می توانید با آن درست کنید کمپوت است که طعم فوق العاده ای دارد.در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا به شما دو روش تهیه کمپوت گیلاس را آموزش دهیم. پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

طرزتهیه کمپوت گیلاس

روش اول تهیه کمپوت گیلاس

مواد لازم:

گیلاس : ۱ کیلوگرم
آب : ۴ لیوان
شکر : ۱ لیوان

طرزتهیه کمپوت گیلاس

دستور تهیه کمپوت گیلاس

مرحله اول

برای تهیه کمپوت گیلاس کارخانه ای ابتدا گیلاس ها را به خوبی می شوییم، سپس دم های اضافی شان را می گیریم، سپس داخل آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان به طور کامل گرفته شود و هیچ گونه رطوبتی نداشته باشند.

مرحله دوم

در این مرحله آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و صبر می کنیم تا ب جوش بیاید و شکر به طور کامل درون آب حل شود. پس از اینکه آب به دمای جوش رسید، صبر می کنیم یکی دو دقیقه قل بزند سپس زیر قابلمه را خاموش می کنیم.

مرحله سوم

حالا قابلمه را کنار می گذاریم تا شربت به طور کامل خنک شود. در ادامه گیلاس ها را داخل ظروف شیشه ای می ریزیم و کمی فشار می دهیم و شیشه ها را چند بار تکان می دهیم تا فضای خالی در شیشه ها باقی نماند.

مرحله چهارم

در این مرحله شربت را کاملا سرد شده است روی گیلاس ها می ریزیم و درب شیشه ها را محکم می بندیم، به صورتی که هیچگونه هوایی وارد شیشه نشود. در ادامه شیشه ها را داخل یک قابلمه مناسب می چینیم.

مرحله پنجم

قابلمه را پر از آب می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. پس از اینکه آب به جوش آمد ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر می کنیم، سپس حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا آب از داغی بیفتد.

مرحله ششم

حالا شیشه ها را از آب خارج می کنیم و به مدت ۱۲ ساعت به صورت برعکس قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان اگر از درب شیشه ای حباب ریز خارج شد آنرا دم دست بگذارید و زودتر از باقی شیشه ها مصرف کنید.

مرحله هفتم

شیشه هایی که حباب نزنند را می توانیم تا چند ماه و حتی یک سال در کابینت نگهداری کنیم. یکی دیگر از نکات مهم در مورد کمپوت گیلاس این است که حتما از شیشه هایی باید استفاده کنیم که دارای درب فلزی هستند.

طرزتهیه کمپوت گیلاس

روش دوم تهیه کمپوت آلبالو با سرکه

کمپوت آلبالو با سرکه در واقع همان ترشی آلبالو است که ممکن است بسیاری به اشتباه آن را با نام کمپوت آلبالو با سرکه سرچ کنند. برای درست کردن آن هم فقط کافی است که مراحل زیر را طی کنید:

  • آلبالوها را خوب بشویید، ساقه‌های آن‌ها را جدا کنید و کاملاً خشک کنید. می‌توانید هسته‌ها را نیز جدا کنید یا به‌صورت کامل از آن‌ها استفاده کنید.
  • شیشه‌ی تمیز و خشکی را انتخاب کنید.
  • آلبالوها را به‌صورت لایه لایه داخل شیشه بریزید.
  • بین هر لایه آلبالو، مقداری نمک و شکر (اگر تمایل دارید) بپاشید.
  • سرکه را به‌آرامی روی آلبالوها بریزید تا جایی‌که کاملاً روی آن‌ها را بپوشاند.
  • درب شیشه را محکم ببندید.
  • شیشه را به‌شدت تکان دهید تا نمک و شکر در سرکه حل شوند.
  • ترشی را به‌مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید تا کاملا جا بیفتد.
مطالب مرتبط

طرز تهیه کمپوت هلو خانگی + نکاتی برای ماندگاری بیشتر

۹ روش هسته گیری راحت گیلاس و آلبالو بدون دستگاه

میوه های نوبرانه بهاری کیلویی چند صد هزارتومانی یعنی چه ؟

نظرات