بیکار شدن ۲۳۰ کارگر با آغاز به‌کار دوباره کارخانه‌ای که مواد اولیه‌اش رایگان است

کارخانه پارس طبیعت سلولز که در زمینه ظروف یکبار مصرف گیاهی فعالیت دارد اصلی‌ترین مواد اولیه این کارخانه به صورت رایگان از مجتمع نیشکر دریافت می ‌کند.

پارس طبیعت سلولز
ایلنا: یک منبع کارگری در کارخانه «پارس طبیعت سلولز» شوش گفت: در این واحد تولیدی حدود ۳۰۰ کارگر مشغول به کار هستند، اما از ابتدای آبان ماه امسال همزمان با شروع به کار دوباره کارخانه، حدود ۲۳۰ کارگر همزمان با اتمام قرارداد، کارشان را از دست دادند.

وی با بیان اینکه این کارگران به صورت میانگین بین ۴تا ۵ سال سابقه کار دارند، درباره وضعیت کارخانه گفت: با افزایش مشکلات این واحد تولیدی، کارفرما از روز دوشنبه (یکم مرداد ماه) فعالیت این واحد تولیدی را به مدت ۲۰ روز متوقف اعلام کرد و در نتیجه بیش از ۳۰۰کارگر شاغل در این واحد به تعطیلات اجباری فرستاده شدند.

او با بیان اینکه تعطیلات از جانب کارفرما در دو مرحله دیگر نیز تمدید و ادامه‌دار شد، گفت: در آخرین مرحله تمدید تعطیلات اجباری کارگران از سوی کارفرما در مهر ماه، به کارگران اعلام شد به دلیل برخی مشکلات تولید امکان ادامه همکاری با ۲۳۰ نفر از کارگران وجود ندارد. به همین دلیل باشروع فعالیت تولیدی کارخانه از اول آبان ماه، فقط ۷۰ نفر از کارگرانی که نیمه اول سال ۱۳۹۸ جذب کارخانه شده‌اند، برای کار باقی می‌مانند.

به گفته یکی دیگر از کارگران کارخانه پارس طبیعت سلولز، این واحد تولیدی که در زمینه ظروف یکبار مصرف گیاهی فعالیت دارد، از ابتدای سال ۱۳۹۸ فعالیت تولید خود را با اشتغال ۳۰۰ کارگر در حالی آغاز کرد که اصلی‌ترین مواد اولیه این کارخانه به صورت رایگان از مجتمع نیشکر دریافت می‌شود.

این کارگر با بیان اینکه او و همکارانش هر ماه پس از خاتمه قرارداد کارشان نگران از دست دادن شغل‌شان بودند، افزود: تعدیل کارگران در حالی صورت گرفت که پیش از این صد نفر از همکاران به دلیل‌ عدم نیاز از کار بیکار شده بودند که در نتیجه آن کارگران مرتبا دست به اعتراض صنفی می زدند.

این کارگر در ادامه گفت: کارفرما مدعی است کارخانه در زمینه فروش محصولات تولیدی خود دچار مشکل شده است و توان پرداخت به موقع حقوق حدود ۳۰۰ کارگر شاغل در کارخانه را ندارد، به همین دلیل با تعدیل ۲۳۰ نفر قصد کاهش هزینه‌های کارخانه را دارد.

این کارگر درباره معوقات مزدی و بیمه همکاران خود گفت: تمامی کارگران بیکار شده به همراه کارگران شاغل دستکم بابت سه ماه مزد و دو ماه حق بیمه طلبکارند.

به گفته وی؛ چند سال پیش شرایط تولید در کارخانه پارس طبیعت سلولز خوب بود، اما درحال‌حاضر این کارخانه با حداقل ظرفیت نیروی کار فعال است.

این کارگر از تلاش همکاران اخراجی برای دریافت مقرری بیمه بیکاری و بازگشت به کار خبر داد و گفت: بعد از ۵ سال سابقه کار در این کارخانه فرصت شغلی جدیدی برایمان وجود ندارد.

مطالب مرتبط

نخستین کارخانه آلودگی‌زدایی خشکبار با فناوری پلاسما افتتاح شد

بلاتکلیفی ۳۰۰ کارگر در پی تعطیلی کارخانه طبیعت سلولز کاغذسازی پارس

محسن آزمایش فکرش را نمی کرد این بلا سر کارخانه اش بیاید

نظرات