چاپ کد خبر: 146680
28 خرداد 1403

۳ ترفند جادویی برای جلوگیری از پلاسیده شدن سبزی خوردن

شاید یکی از دغدغه های خانم ها تازه نگهداشتن سبزی خوردن برای مدت طولانی باشد.زیرا سبزی خوردن بعد ز چند روز شروع به پلاسیده شدن می کند و تازگی خود را از دست می دهد.اما در این مقاله چند ترفند و راز ساده برای جلوگیری از پلاسیده شدن سبزی خوردن برایتان خواهیم گفت که می توانید با کمک این ترفندها، برای مدت طولانی تری سبزی را نگهداری کنید.

جلوگیری از پلاسیده شدن سبزی خوردن

۱-نگهداری سبزی خوردن داخل کیسه فریزر

اولین ترفند به این شکل است که برای نگه داری طولانی مدت سبزی خوردن، باید قبل از شستشوی سبزی ها آنها را داخل کیسه فریزر ریخته و با فشار مناسب بطور کامل هوای آن را خالی کنید که بطوریکه حالت وکیوم داشته باشد و سپس در کیسه را گره زده و داخل یخچال قرار دهید. با این روش هیچ هوای اضافه ای داخل کیسه نخواهد بود که موجب خرابی سبزی ها شود.

۲-نگهداری سبزی خوردن در قابلمه

یکی از روش‌های قدیمی و موثر برای نگهداری سبزی خوردن، قرار دادن آن‌ها درون قابلمه است؛ با ریختن سبزی خوردن در قابلمه و کشیدن یک پارچه نخی تمیز روی آن، می‌توانید حداقل برای ۵ الی ۶ روز سزی تازه در خانه داشته باشید؛ اما توجه داشته باشید قبل از ریختن سبزی در قابلمه حتما آن‌ها را خشک کنید.

۳-استفاده از ظروف پلاستیکی

بهترین ظرف برای نگهداری سبزی خوردن، ظروف پلاستیکی است. برای استفاده از این روش بعد از شستن و خشک کردن سبزی، ابتدا در ظرف مورد نظر یک دستمال کاغذی پهن کرده و بعد سبزی‌ها را درون ظرف ریخته و مجدد سطح سبزی‌ها را با یک لایه از کاغذ بپوشانید و در نهایت درب ظرف را بگذارید تا هوا به درون آن جریان نداشته باشد

سبزی خوردن پلاسیده را چگونه تازه کنیم؟

برای خارج کردن سبزی خوردن از حالت پلاسیدگی کافیست سبزی پلاسیده را داخل آب خنک ریخته و چند حبه قند داخلش انداخته و قبل از آبکشی ۱۰ دقیقه به آن زمان بدهید. با این روش به سادگی میتوانید سبزی های پلاسیده را مثل روز اول تازه در اختیار داشته باشید.

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار