۳ راهدار اهل کنُجون که حین کمک به راننده نیسان جان باختند+عکس

شهر کوهنجان مرکز بخش کوهنجان، از توابع شهرستان سروستان در استان فارس می‌باشد؛ که در دامنه آخرین ارتفاعات زاگرس جنوبی قرار دارد و از آب و هوایی معتدل و کوهپایه‌ای برخوردار است.

راهداران

سه راهدار شهرستان سروستان در استان فارس ، در حین خدمت‌رسانی در محور شیراز-سروستان جان خود را از دست دادند.

به گزارش اول فارس، در پی وقوع یک حادثه در محور شیراز-سروستان، تعدادی از راهداران شهرستان سروستان برای ایمن سازی صحنه حادثه به محل اعزام شدند که متاسفانه با خروج یک تریلی از محور، سه نفر از راهداران شریف در حین خدمت‌رسانی جان خود را از دست دادند و یک راهدار دیگر نیز مجروح شده است.
در این سانحه راهداران ناصر مهدوی، سید احمد حسینی و حمید رضایی جان سپردند و راهدار مهدی اسماعیلی نیز آسیب دیده و در بیمارستان بستری است.

تصادف راهداران استان فارس

این حادثه شب ۲۷ اردیبهشت در نزدیکی‌های بخش کوهنجان رخ داد که بر ثار آن  متاسفانه ۳ نفر از کارکنان راهداری سروستان که همگی اهل کوهنجان بودند به‌همراه یک نفر راننده خودروی نیسان، جان خود را از دست دادند.

بیشتر بخوانید:

به گزارش اول فارس ، شهر کوهنجان مرکز بخش کوهنجان، از توابع شهرستان سروستان در استان فارس می‌باشد؛ که در دامنه آخرین ارتفاعات زاگرس جنوبی قرار دارد و از آب و هوایی معتدل و کوهپایه‌ای برخوردار است.

وجه تسمیه کوهنجان، همان‌طور که آشکار است؛ به خاطر قرار گرفتن این شهر در دل کوه بوده‌است؛ ولی عقیده دیگری هم بر اساس نام محلی آن وجود دارد. نام محلی کوهنجان، کنُجون است؛ این عقیده در بین مردم شهر وجود دارد که در زمان‌های گذشته کوهنجان شهری بزرگ بوده‌است، که به مرور زمان بر اثر قحطی، عدهٔ زیادی جان باخته یا مهاجرت کرده‌اند؛ و اکنون یک «کنُج» یا گوشه از آن باقی مانده‌است و نام کنُجون بر خود گرفته‌است.

از نظر قدمت تاریخی کشف سفالها در محوطه تاریخی کوهنجان در سال ۱۹۷۱ توسط باستان شناسان وجود شهری آباد متعلق به دوره هخامنشیان را نشان می‌دهد. بیشتر آثار، بناها و شواهد موجود نشان می‌دهد که کوهنجان در عصر ساسانیان یکی از مناطق قدیمی فارس به‌شمار می‌رفته و با توجه به موقعیت خاص آن که در مسیر ارتباطات شمال، جنوب، شرق، غرب فارس و راه منتهی به تخت جمشید قرار داشته نقش فعالی در تجارت داخلی و خارجی داشته‌است که وجود جاده‌های قدیمی، قناتها، قلعه‌ها تپه‌ها و آثار مربوط به آن دوره تجلی این نقش می‌باشد. از سوی دیگر وجود شهر باستانی براته و گورستان باستانی در جوار آن و گورستان باستانی کوهنجان و همچنین وجود چشمه‌های موجود چگونگی تکوین تمدن و زندگی را در این بخش منعکس می‌نماید. گورستان قدیمی روستا، با سنگ گورهایی که قدمت برخی از آن‌ها به بیش از دویست سال می‌رسد و همچنین آرامگاه شاه صفی الدین در شهر کوهنجان، نشانگر قدمت طولانی این شهر است.

شهر کوهنجان با مختصات جغرافیای ۲۹ درجه و ۱۳ دقیقه عرض شمالی و ۵۲ درجه و ۵۷ دقیقه طول شرقی، در فاصله ۴۵ کیلومتری جنوب شرقی شیراز و ۲۴ کیلومتری غرب سروستان واقع شده‌است. کوهنجان در جنوب غربی دریاچه مهارلو واقع گردیده و ارتفاع آن از سطح دریاهای آزاد بیش از ۱۵۰۰ متر است.

مطالب مرتبط

اعلام زمان تشییع و خاکسپاری ۳ راهدار شهرستان سروستان

اینفوگرافیک l آمار ناوگان اعزامی زائران حضرت اباعبداله الحسین (ع) از استان فارس به مرز شلمچه

۳۱ میلیون تردد در ایام نوروز ۱۴۰۲ در سطح محورهای استان فارس

نظرات